top

Set Esbit Cookset

10% reducere la produsele de camping. Folosește codul:

cu TVA 294,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 274,90Lei (+8%)
Prețul recomandat al producătorului 326,90Lei (-9%)

Livrare în 2-5 zile lucrătoare

Cost livrare de la 0,00Lei Detalii
ID produs: 4260149870148

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Esbit Cookset este un set de gătit conceput pentru o singură persoană. Compus din oale de drumeție din aluminiu anodizat, precum și dintr-un arzător cu alcool și o bază stabilă, acesta vă va permite să fierbeți apă chiar pe traseu.

Esbit Cookset este un kit fantastic pentru drumeții singuratici, permițându-vă să preparați o băutură caldă sau chiar mâncare de bază pe traseu. Materialul folosit pentru vasele de gătit și pentru bază a permis reducerea semnificativă a greutății, fără un mare compromis în ceea ce privește durabilitatea. Aluminiul călit este rezistent la deteriorare, dar este semnificativ mai ușor decât oțelul. Întregul set a fost anodizat, ceea ce are un efect pozitiv asupra proprietăților funcționale și, de asemenea, face ca setul să arate foarte bine. O parte esențială a setului de gătit Esbit este oala, care are o scală de gradare care permite dozarea precisă a lichidelor. Scara în relief este durabilă, rezistentă la frecare, căldură etc. Aceasta va rămâne vizibilă pe toată durata de viață. Mânerele pliabile vă permit să reduceți la minimum dimensiunile pentru transport și, atunci când sunt desfășurate, vă permit să transportați comod oala de gătit, împreună cu compactitatea. În plus, gura de scurgere mică permite turnarea precisă a conținutului. Capacul inclus permite ca apa să fiarbă mai repede. De asemenea, acesta servește în plus ca farfurie pentru a mânca confortabil masa, precum și ca o tigaie mică. Echipat cu mânere pliabile, similare cu cele ale oalei, permite o transportare ușoară.

Arzătorul din setul de gătit Esbit Cookset este fabricat din alamă. Acesta este alimentat cu alcool, iar un stingător funcțional permite oprirea flăcării în orice moment. Întregul set este plasat într-o carcasă care este, de asemenea, baza setului de gătit. Acest lucru permite o gătire confortabilă chiar și pe suprafețe mai puțin stabile. În plus, setul include un suport metalic care permite utilizarea combustibilului solid Esbit sub aragaz.

Esbit Cookset - caracteristici cheie:

  • Setul include o oală de 985 ml, un capac care poate fi folosit ca farfurie sau tigaie, un arzător, un suport pentru arzător;
  • Arzător cu alcool din alamă cu economizor de flacără;
  • Baza care servește și ca capac pentru arzător;
  • Oală de fierbere cu un volum total de 985 ml, cu un cântar;
  • O tigaie care servește și drept capac, cu un volum total de 470 ml;
  • Baza care permite utilizarea combustibilului solid Esbit (ideală pentru a încălzi pur și simplu conținutul unei oale mai mici);
  • Două huse din plasă cu șnururi - una mai mare pentru întregul set și una mai mică pentru bază;
  • Simbolul produsului: CS985HA

Specificatii tehnice
Culoare gri
Sex Unisex
No-code Nu
Greutate ~ 430 g
Capacitate exactă ~ 985 ml, 470 ml
Finisare ~ 12,8 x 14,7 cm
Activitate Trekking, Drumetie / Hiking, Tactical outdoor, Camping

Esbit Cookset - customer reviews

0.0