top

Pantaloni strâmți de damă Smartwool Intraknit Active Base Layer Bottom - pecan brown

cu TVA 349,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 359,90Lei (-2%)
Prețul recomandat al producătorului 558,50Lei (-37%)
Modelul din fotografie poartă mărimea S și are înălțimea de 168 cm
Produs disponibil, gata de expediere
Only %1 left

Livrare în 2-5 zile lucrătoare

Cost livrare de la 0,00Lei Detalii

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 18,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! GRATIS!

Jambierele Smartwool Intraknit Active Base Layer Bottom - pecan brown pentru femei sunt o piesă de îmbrăcăminte versatilă, ideală atât pentru trasee în aer liber, cât și pentru uzura zilnică.

Jambierele Smartwool Intraknit Intraknit Active Base Layer Bottom - pecan brown pentru femei sunt confecționate dintr-o combinație de materiale diferite, inclusiv lână merino, fibre TENCEL™, poliester și elastan, ceea ce garantează proprietăți termoactive și antibacteriene excelente. Drept urmare, jambierele reglează temperatura corpului și asigură confort pe tot parcursul zilei.

Croiul slim fit garantează o potrivire perfectă a siluetei, iar cusăturile plate elimină eficient riscul de iritare a pielii în timpul activităților în aer liber. Partea inferioară a jambierelor Smartwool Women's Intraknit Active Base Layer Leggings Bottom - pecan brown are, de asemenea, panouri de ventilație din plasă pentru o mai bună respirabilitate și proprietăți de termoreglare. O talie ajustată cu o creștere înaltă adaugă confort și comoditate, făcând din acești jambiere alegerea perfectă atât pentru antrenament, cât și pentru relaxare acasă.

Smartwool Intraknit Intraknit Active Base Layer Leggings Bottom - pecan brown - caracteristici cheie:

  • Un model care se va descurca bine atât pe traseu, cât și în ținuta de zi cu zi;
  • Confecționat dintr-o combinație de lână merino, fibre TENCEL™, poliester și elastan;
  • Croială subțire pentru o potrivire perfectă;
  • Lâna merino conferă jambierelor proprietăți termoactive și antibacteriene;
  • Proprietăți excelente de respirabilitate și termoreglare;
  • Cusături pentru a preveni iritarea pielii;
  • Panouri de ventilație realizate din plasă;
  • Talie ajustată cu creștere înaltă.

Tehnologii
Tehnologia principală

Tencel®
Tencel® este o țesătură 100% naturală care se obține prin prelucrarea celulozei din lemn. Are proprietăți antibacteriene, iar producția sa este ecologică. Nu se utilizează substanțe corozive sau toxice, iar produsul final este biodegradabil. Articolele de îmbrăcăminte realizate din țesătură Tencel® gestionează foarte eficient umiditatea, evacuând excesul de umiditate către exterior, unde se poate evapora liber. Acest lucru este foarte benefic pentru reglarea termică în zilele călduroase. În plus, materialul este foarte plăcut la atingere.

Tehnologia principală

Merino
Proprietățile încântătoare ale lânii merinos sunt acum exploatate din plin în crearea de îmbrăcăminte tehnică de înaltă calitate. Materialul natural provine din lâna oilor care locuiesc în unele dintre cele mai dificile locuri din lume pentru a trăi. Aceste oi - merinos - trebuie să fie capabile să facă față atât căldurii, cât și frigului. Secretul lor este lâna - aceasta are mii de microbacuri de aer în ea, care acționează ca un tampon împotriva temperaturilor extreme. În timpul verii, fibrele nu se încălzesc la fel de mult ca și corpul nostru, în timp ce iarna, umiditatea responsabilă de răceală este absorbită de fibrele merinos și transportată în exterior. Proprietățile sale specifice fac ca, chiar și atunci când fibrele sunt umede, acestea să rămână plăcute la atingere și să își păstreze o parte din proprietățile izolatoare. Lâna merino se usucă mai eficient decât bumbacul și mult mai repede decât lâna clasică. De asemenea, nu permite bacteriilor să se cuibărească în haină, astfel încât formarea mirosurilor neplăcute este puternic redusă.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului 12793
Culoare maro
Sex Femei
No-code Nu
Conținut Merino în materialul principal 51-99% lana merios
Material de bază 52% lână merinos, 21% TENCEL™ Lyocell, 20% poliester, 7% elastan
Tipul centurii Elastic
Tehnologia principală Merino, Tencel®
Outlet Da
Promoitem Last-call
Activitate Trekking, Drumetie / Hiking
Îngrijire și întreținere
Îmbrăcăminte din lână (tendințe de scămoșare)
Îmbrăcămintea confecționată din lână naturală, datorită structurii acesteia, poate să se scămoșeze cu timpul, asa-numitul pilling. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că fibrele individuale se agață unele de altele, rezultând scame sau mici biluțe pe suprafața materialului. Intensitatea acestui proces depinde de frecarea altor piese de îmbrăcăminte sau a echipament pe suprafața țesăturii și este mai evidentă la manșete, în zona coatelor, între coapse sau în jurul taliei și șoldurilor. În cazul în care hainele de lână se scămoșează, pot fi reîmprospătate cu un dispozitiv de curățat scamele. De asemenea, scămoșarea poate fi redusă prin spălarea pe dos.

Smartwool Intraknit Active Base Layer Bottom - customer reviews

0.0