top

Geci pentru schi de tură bărbaţi

Jachetele de schi de tură pentru bărbați sunt un must-have pentru schiatul în afara traseelor. Sunt construcții care oferă o respirabilitate ridicată și, în același timp, protejează împotriva frigului și a zăpezii.
View as Grid List

208 Produse

 1. -5%
  Geaca izolată Vaude Sesvenna Jacket IV - woodland

  Lista de dorințe

 2. -4%
  Geaca hibridă Salomon Elixir Hybrid HD Insul - rubber

  Lista de dorințe

 3. -28%
  Geaca impermeabila Houdini BFF Jacket - jumpin blue

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

208 Produse

Ștergere

Jachetele bărbătești de schi de tură sunt suportul tău tehnic.

Modelele folosite pentru schi de tură pot fi comparate cu vestele avansate de alpinism. Acest lucru se datorează faptului că condițiile montane extreme și efortul fizic maxim necesită un sprijin adecvat. Jachetele de schi de tură pentru bărbați au cele mai noi membrane GORE-TEX® și soluții brevetate de la mărci precum Salewa, La Sportiva, Dynafit, Black Diamond și Marmot. În plus, designul lor asigură o libertate maximă de mișcare. Nu sunteți stânjenit nici în timpul urcării sau coborârii pe verticală în zăpada proaspătă. Atunci când te apuci serios de schi de tură, o jachetă de schi de tură pentru bărbați devine esențială pentru ca tu să te simți confortabil și în siguranță. Aceasta vă va oferi un confort termic optim, atât de important la munte, în timpul activității de multe ore.

Jacheta de schi de tură pentru bărbați cu membrană va avea grijă de confortul tău termic

Membrana GORE-TEX®, caracterizată printr-o rezistență maximă la apă, poate fi găsită în multe modele de la mărci precum Salewa, La Sportiva sau Dynafit. Jachetele de schi de tură pentru bărbați care folosesc această soluție sunt deosebit de dorite atunci când vă deplasați în medii cu zăpadă. Modelele cu Membrana GORE-TEX® și tehnologii brevetate, precum Dynashell sau Power-Tex®, au fost create pentru patinatorii extremiști. Da, veți merge pe trasee mai ușoare, dar veți aprecia cel mai mult impermeabilitatea membranelor în timpul freeride-ului și al celor mai tehnice schiuri de tură. Jachetele de schi de tură pentru bărbați cu GORE-TEX® sau alte membrane oferă, de asemenea, capacitatea de a păstra parțial respirabilitatea naturală a pielii. Acest lucru este susținut de orificiile de aerisire de la subsuori. Din acest motiv, vi se asigură un schimb de aer eficient în jurul corpului, ceea ce va reduce supraîncălzirea neplăcută. Jacheta de schi de tură pentru bărbați de înaltă calitate are parametri excelenți de respirabilitate și rezistență la apă. Vă va oferi confort atât în timpul urcărilor și coborârilor dificile, cât și în timpul celor dinamice.

Protejează-te de vânt alegând gecile pentru schi de tură pentru bărbați

Câteva dintre modelele de schi de tură au soluții softshell care reduc efectul de răcire al vântului. Rezistența la vânt a acestor tehnologii este determinată de factorul CFM. Pentru a ilustra mai bine această caracteristică, un hanorac clasic din fleece, de exemplu, are 200 CFM, deci lasă să treacă vântul într-o mare măsură. Jachetele de schi de tură pentru bărbați cu material softshell, dezvoltate ca soluție proprie pentru bărbați, au o valoare între 6 și 40 CFM. Cu toate acestea, atunci când doriți să folosiți cea mai avansată tehnologie, alegeți Produs GORE-TEX® INFINIUM ™ cu tehnologie WINDSTOPPER® Coeficientul său este de 0 CFM, deci este complet rezistent la vânt. Soluția care trebuie aleasă depinde de nevoile dvs., dar vă puteți baza întotdeauna pe o protecție excelentă împotriva vântului răcoritor.

Jachete bărbătești de schi de tură - cu izolație

Câteva modele de schi de tură sunt echipate cu izolație sintetică sau cu materiale izolatoare din grupul Polartec®. Materialele pe care le folosesc pentru a elimina umezeala generată în timpul exercițiilor fizice datorită capacității pielii de a menține pielea respirabilă. Jacheta de schi de tură pentru bărbați cu această soluție va funcționa bine pe traseu atunci când contactul cu zăpada este limitat. Izolația a fost plasată în conformitate cu tehnologia Bodymapping. Aceasta se bazează pe distribuirea materialului izolator pentru a se potrivi nevoilor termice ale corpului. Datorită acestui fapt, veți obține protecție împotriva frigului acolo unde este necesar, iar locurile expuse la supraîncălzire vor fi mai bine ventilate.

Jachete de schi de tură pentru bărbați - libertate maximă de mișcare

Jachetele de schi de tură folosesc astfel de cusături și panouri elastice, astfel încât să aveți întotdeauna libertate maximă de mișcare și confort. Ultimul lucru pe care doriți să îl faceți atunci când mergeți la schi este materialul care rezistă. Prin urmare, atunci când vă decideți să cumpărați jachete de schi de tură pentru bărbați de la mărci precum Salewa, La Sportiva, Dynafit, Black Diamond sau Marmot, veți avea parte de un suport adecvat. Acesta va funcționa la fel de bine în timpul urcărilor și coborârilor obositoare și dinamice.

Jachete de schi de tură pentru bărbați - durabilitate ridicată

Nylonul sau poliesterul cu o țesătură mai rezistentă sunt materialele cele mai frecvent folosite în jachetele de schi de tură pentru bărbați. Acest lucru înseamnă că vor rezista la tensiunile care apar în timpul activităților solicitante de schi de tură. Ca urmare, jachetele de schi de tură pentru bărbați își vor păstra funcționalitatea și durabilitatea pentru următoarele sezoane și vor face față celor mai dificile provocări. Producătorii acoperă adesea învelișul exterior al jachetei cu impregnare DWR pentru a încetini îmbibarea materialului, permițând picăturilor de apă să curgă liber pe el. Acest lucru se va dovedi a fi deosebit de util atunci când alegeți o jachetă de schi de tură pentru bărbați fără membrană. Acesta va fi astfel perfect protejat împotriva factorilor externi nefavorabili. În cele din urmă, veți îndrăgi gecile de schi de tură pentru bărbați pentru performanțele lor ridicate și durabilitatea lor.