top

Pantaloni cu picioare detaşabile damă

Pantalonii pentru femei cu fermoar la picioare sunt o construcție 2 în 1 care vă permite să schimbați rapid un picior lung în unul scurt. Ansamblul va funcționa perfect în timpul aura variabilă de munte.
View as Grid List

19 Produse

 1. -13%
  Pantaloni drumetie femei Direct Alpine Beam - emerald

  Lista de dorințe

 2. -13%
  Pantaloni drumetie femei Direct Alpine Beam - stone

  Lista de dorințe

 3. -9%
  Pantaloni cu puf Pajak Co_Lab Pants - black

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

19 Produse

Ștergere

Pantaloni de damă cu fermoar la picioare - construcție practică 2 în 1

Modelele 2 în 1 sunt special concepute pentru condițiile meteo schimbătoare din munți. În timpul plecării de dimineață, vor fi cu siguranță utili pantalonii lungi, care oferă protecție împotriva frigului pe toată lungimea picioarelor. În timp, când vremea se îmbunătățește, pantalonii scurți vor funcționa de minune, care pot fi confecționați prin desprinderea cu fermoar a unei părți inferioare a modelului 2 în 1. În acest fel, vă veți putea bucura de o mai bună circulație a aerului, reducând senzația de supraîncălzire. Aceste modele funcționale înseamnă că nu trebuie să vă luați două perechi de pantaloni și să vă schimbați hainele pe măsură ce vă îndreptați spre vârf pentru a vă face drumeția cât mai confortabilă. Pantalonii pentru femei cu fermoar la picioare oferă o serie de avantaje. Unii dintre ei au o construcție softshell, asigurând protecție împotriva vântului, ceea ce contribuie adesea la formarea unei senzații de răcire. În plus, sunt disponibili și pantaloni care oferă protecție UV sau care se îmbibă mai lent. Aceste proprietăți înseamnă că vă puteți bucura de o protecție mai bună împotriva condițiilor meteorologice predominante.

Pantalonii 2 în 1 pentru femei au un design confortabil

Tăietura pantalonilor asigură și confortul, care constă în libertatea de mișcare oferită de aceștia. Aceasta a fost dezvoltată ținând cont de profilul siluetei feminine, datorită căreia se va adapta optim la aceasta. În plus, pantalonii pentru femei cu fermoar au adesea o croială extensibilă în patru direcții și folosesc genunchi profilați. Datorită acestui fapt, ei lucrează bine cu mișcările dumneavoastră, astfel încât să puteți face confortabil următorul pas pe drumul spre destinație. Poziția lor corectă pe siluetă se datorează centurii de șold finisate elastic sau centurii integrate. Întregul ansamblu a fost conceput pentru a fi o garanție a unui confort ridicat atunci când mergeți la munte.

Pantaloni de damă cu fermoar la picioare - beneficii oferite

Aceste tipuri de pantaloni pentru turiști oferă mult mai mult decât posibilitatea de a converti lungimea picioarelor. Fibrele sintetice din care sunt confecționați au grijă și de transportul umidității de pe piele. Datorită capacității lor de respirație, climatul la nivelul corpului este plăcut pentru o perioadă lungă de timp. În plus, pantalonii pentru femei cu fermoar la picioare, pe care îi puteți găsi în magazinul nostru, sunt mai rezistenți la deteriorări accidentale. Această caracteristică adaptează mai bine modelul la condițiile turistice și promovează utilizarea acestuia în timpul excursiilor ulterioare în aer liber. Funcționalitatea sa este, de asemenea, îmbunătățită de buzunare care vă permit să depozitați confortabil obiecte mici pe care doriți să le aveți întotdeauna la îndemână. Acestea includ documente și un telefon la care puteți ajunge cu ușurință pentru a surprinde în fotografie peisaje montane pitorești. Ajustarea în partea de jos a piciorului facilitează, de asemenea, îmbrăcarea pantofilor înalți, cu care pantalonii se vor potrivi mai bine. Toate aceste aspecte sunt concepute pentru a maximiza confortul atunci când folosiți modelul cu fermoar la picioare.

Pantalonii de damă cu fermoar la picioare asigură un stil plăcut.

Isolarea de frig, de vânt sau de aportul mai lent de apă sunt caracteristici importante ale pantalonilor 2 în 1. Cu toate acestea, pentru ca aceste modele să vi se potrivească 100%, designul lor este, de asemenea, important. Pantalonii de damă cu fermoar, pe care îi găsești în magazinul 8a.ro, au de obicei finisaje clasice. Culorile lor vă permit să creați o ținută turistică asortată cu multe jachete, pălării și tricouri. Datorită acestui fapt, vă veți putea bucura de o ținută coerentă în timpul excursiilor montane. Ajungeți și la alte articole de garderobă construite funcțional, disponibile în magazinul nostru, care vă vor ajuta să vă protejați de condițiile meteorologice în timp ce descoperiți trasee pitorești.