top

Pantaloni pentru escaladă damă

Pantalonii de alpinism pentru femei pot fi folosiți într-o varietate de condiții atmosferice. Pantalonii din bumbac sunt ideali pentru escalada pe stâncă, iar modelele rezistente la vânt sau impermeabile sunt ideale pentru alpinism.
View as Grid List

163 Produse

 1. -39%
  Pantaloni escalada femei Nograd Neo - gazolina

  Lista de dorințe

 2. -25%
  Pantaloni escalada femei Maloja Mankei - midnight

  Lista de dorințe

 3. -27%
  Pantaloni escalada femei Maloja Laverne - oak multi

  Lista de dorințe

 4. -26%
  Pantaloni escalada femei E9 Joee2.3 - green lake

  Lista de dorințe

 5. -24%
  Pantaloni escalada femei E9 Joee2.3 - paprika

  Lista de dorințe

 6. -24%
  Pantaloni escalada femei E9 Hit - kingfisher

  Lista de dorințe

 7. -26%
  Pantaloni escalada femei E9 N Mix2.1 - sand

  Lista de dorințe

 8. -24%
  Pantaloni escalada femei Arcteryx Konseal Pant - solasta

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

163 Produse

Ștergere

Pantaloni de alpinism pentru femei - modele din bumbac

Confortul este cel mai important atunci când mergem la stânci. Este ceea ce oferă fibrele de bumbac. Acestea sunt moi și plăcute la contactul cu pielea și, prin urmare, nu provoacă iritații. În plus, pantalonii de alpinism pentru femei din bumbac sunt respirabili. Facilitând circulația aerului, aceștia ajută la reducerea acumulării excesive de aer cald în apropierea corpului. Acest lucru are un efect pozitiv asupra confortului perceput atunci când mergeți în vârf. Modelele din bumbac sunt recomandate în special pentru excursiile de vară la cățărare. Acest material este adesea combinat cu poliester sau elastan. Pantalonii, în care fibra naturală este combinată cu fibra sintetică, se caracterizează printr-o durabilitate mai mare decât modelele din bumbac pur. Adaosul de elastan, pe de altă parte, face ca ansamblul să fie mai elastic, ceea ce înseamnă că se va potrivi confortabil pe silueta utilizatorului.

Pantalonii de alpinism pentru femei sunt modele și pentru o aură nefavorabilă

Pentru toți cei care sunt pasionați de alpinism, am pregătit și numeroase modele de pantaloni. Marea majoritate a acestora sunt confecționați din materiale sintetice. Nailonul, de exemplu, are un efect mare asupra durabilității pantalonilor. Cantitatea crescută de acesta face mai ușor de suportat contactul cu elementele proeminente ale pereților. Ei nu se șterg repede, ceea ce le permite să fie folosiți pentru mai mult timp. În plus, designerii se concentrează adesea pe poliester. În timpul plimbărilor solicitante, când transpirația crește, îi pasă de climatul la nivelul pielii. Acesta transportă umezeala de pe suprafața sa, ceea ce face posibil să vă bucurați de o uscăciune plăcută în jurul său. În plus, pantalonii de alpinism pentru femei sunt, de asemenea, modele softshell, a căror construcție blochează rafalele de vânt. Nu permite răcirea, ceea ce poate interfera cu acoperirea confortabilă a unui drum ales. Unele dintre ele sunt, de asemenea, mai lent să se umfle sau sunt impermeabile. În acest fel, va proteja împotriva îmbibării în timpul contactului cu zăpada.

Pantalonii de alpinism pentru femei - cum rămâne cu libertatea de mișcare?

Toate aceste elemente tehnologice vă sprijină perfect în timpul cățărării. Cu toate acestea, pentru ca pantalonii să își ofere pe deplin funcționalitatea, trebuie să asigure și libertatea de mișcare. Fără senzația că nu vă simțiți confortabil cu ei, este mai ușor să vă deplasați pe verticală. Pentru ca modelele să fie performante în acest domeniu, ele au o croială care a fost special rafinată pentru silueta feminină. În plus, întregul este și ușor extensibil, datorită căruia vă permite să vă sprijiniți confortabil piciorul pe un alt element de stâncă. De asemenea, întregul permite o potrivire excelentă în jurul taliei și al gleznelor. Unele dintre modelele pe care le oferim au o ajustare la marginea superioară și la partea inferioară a picioarelor. Datorită acestui lucru, întregul va fi corect aderent pe tot parcursul activității.

Pantaloni de alpinism pentru femei - mărci renumite și aspecte vizuale

Cercetați modele de cea mai înaltă calitate, bazate pe materiale tehnice și numeroase tehnologii? Sunteți în locul perfect! Designerii unor mărci precum Rafiki, Rab, Black Diamond construiesc pantaloni de alpinism pentru femei ținând cont de toate aceste aspecte. Datorită acestui fapt, ei își maximizează funcționalitatea, astfel încât să vă susțină perfect în timpul formei dumneavoastră preferate de cățărare. În plus, având grijă de proprietățile structurale adecvate, nu au uitat nici de designul potrivit. Pantalonii de cățărare disponibili în gama magazinului au un stilist divers; de la modelele cu culori clasice până la cele care ies în evidență cu o culoare vie. În plus, unii dintre ei sunt caracterizați de o croială ajustată, iar alții sunt ușor mai largi. Astfel, oferta magazinului este în favoarea pantalonilor asortați, care vor arăta foarte bine cu alte elemente din garderoba dumneavoastră de cățărare.