top

Termosuri pentru prânz

Ulcioarele pentru mâncare sunt o soluție ideală ori de câte ori vă doriți o masă caldă, dar nu aveți condițiile necesare pentru a o pregăti. Un ulcior pentru supă și mâncare este o alegere optimă, oferindu-vă o masă caldă, chiar și în aer liber.
View as Grid List

55 Produse

 1. -12%
  Termos Kambukka Bora 400 ml - baby pink

  Lista de dorințe

 2. -18%
  Recipient Kambukka Snack Container 75 ml - grey

  Lista de dorințe

 3. -19%
  Recipient Kambukka Micro Compartment 400 ml - grey

  Lista de dorințe

 4. -21%
  Termos Hydro Flask 12 Oz Insulated Food Jar - blackberry

  Lista de dorințe

 5. -24%
  Tablete de curățare Kambukka Queen of Clean

  Lista de dorințe

 6. Dop Esbit Food Jug - black

  Lista de dorințe

 7. -16%
  Termos Primus TrailBreak Lunch Jug 0,55 l - blue

  Lista de dorințe

 8. -18%
  Termos mancare Primus TrailBreak Lunch Jug 0,4 l - black

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

55 Produse

Ștergere

Cisternele cu mâncare - o masă caldă la munte este ceea ce contează!

O masă caldă în timpul zilei vă va permite să vă reîncărcați rapid bateriile și să obțineți energie pentru noi provocări. Din păcate, nu aveți întotdeauna posibilitatea de a pregăti o masă caldă. Mai ales atunci când mergeți în drumeții sau în timpul unei zile pline de îndatoririle zilnice. Acesta este momentul în care cartile de mâncare vin în ajutor. Astfel, nu numai că economisiți timp, dar și spațiu în rucsacul dumneavoastră. Modelele clasice sunt alegerea populară atât pentru utilizarea zilnică, cât și pentru activitățile montane.

Datorită construcției sale strânse, modernul bucată de mâncare este perfect atât pentru transportul mâncărurilor, cât și al lichidelor. Așadar, puteți folosi modelul pe care l-ați ales și pe post de matie de supă Construcțiile avansate nu sunt, însă, doar practice, ci vă pot încânta și ochiul. Cu o selecție largă de culori și capacități, fiecare poate găsi modelul perfect pentru el.

Ideal pentru fiecare masă - ulcioare pentru supă și mâncare

Cisternele de alimente de la mărcile de top au proprietăți de izolare excelente. Datorită acestora, mâncarea dvs. va rămâne caldă chiar și câteva ore după preparare. Cei mai importanți producători de ulcioare pentru alimente folosesc construcții cu pereți dubli. Vidul dintre ele oferă proprietăți de izolare mari și vă permite să păstrați temperatura dorită a mâncării pentru o perioadă lungă de timp Marea majoritate a modelelor dispun, de asemenea, de căni sau boluri la îndemână. Cu ajutorul acestora, vă puteți lua masa confortabil oriunde - la birou, într-un parc sau pe un traseu turistic. Acestea fac ca întregul set de masă să fie foarte compact, astfel încât să ocupe puțin loc într-un rucsac sau într-o geantă.

Ceea ce este caracteristic la ulcioarele alimentare care le deosebește doar de sticlele de apă, este accesul mult mai larg la conținut. Deschiderea mai largă nu numai că ușurează introducerea și scoaterea alimentelor, dar permite și o curățare mai ușoară a interiorului ulciorului, ceea ce face și mai ușoară păstrarea acestuia curat. Cele mai mari ulcioare pentru alimente dispun de mânere sau curele suplimentare care facilitează transportul ulciorului plin. Modelul de ulcior pentru alimente poate servi, de asemenea, ca un excelent jucător de supă, în timp ce construcția sa etanșă este perfectă pentru transportul conținutului lichid.

Cumpărați ulcioare pentru alimente de la magazinul online 8a.ro.

Oferim o selecție largă de modele de la branduri de top pentru exterior. Aici puteți găsi Cisterne pentru alimente Esbit sau Primus Fiecare poate alege din sortimentul disponibil, ulciorul potrivit care să răspundă perfect nevoilor sale. Magazinul online 8a.ro mountain oferă atât ulcioare alimentare îngrijite de 0,5L, cât și ulcioare mai mari de 2L. De aceea, fiecare poate găsi ceva pentru el, atât o persoană care folosește ulciorul de mâncare în fiecare zi la locul de muncă pentru o singură masă caldă, cât și turiștii pe traseele montane care fac drumeții în grupuri mai mari. Ulcioarele pentru mâncare sunt echipamente extrem de versatile, must-have ale oricărei persoane active. Indiferent dacă vă așteaptă o zi plină sau o excursie de o zi pe un traseu montan, carafa de mâncare pentru o supă sau o masă caldă înseamnă că puteți avea întotdeauna o masă caldă.