top

Impregnare Nikwax TX Direct Wash In 100 ml

cu TVA 18,40Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 17,90Lei (+3%)
Prețul recomandat al producătorului 24,90Lei (-26%)

Livrare în 2-5 zile lucrătoare

Cost livrare de la 18,90Lei Detalii
ID produs: 5020716252000

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Nikwax TX Direct Wash In waterproofer într-un plic de 100 ml ajută la restabilirea hidroizolației unei piese de îmbrăcăminte cu membrană tehnică. Acest produs este un bestseller absolut - disponibil pe piață de ani de zile și dezvoltat continuu pentru a fi nu numai eficient, ci și sigur pentru mediu.

Nikwax TX.Direct Wash In® Waterproofing Liquid pentru jachete și pantaloni cu membrană este foarte ușor de utilizat. Este adecvat pentru utilizarea în sistemele de impermeabilizare atât lavabile la mașină, cât și lavabile manual. Recomandat pentru o varietate de membrane, inclusiv GORE-TEX®. Este sigură pentru structura membranei ultra-subțiri, nu-i înfundă porii și permite umezelii să treacă liber atât prin membrana însăși, cât și prin țesătura exterioară, care nu este îmbibată de ploaie sau zăpadă.

Dacă stratul exterior al unei jachete sau al unui pantalon cu membrană absoarbe apă, îmbrăcămintea își poate pierde până la 70% din respirabilitate! În plus, este greu și, odată ajuns acasă, într-un cort sau într-un adăpost, durează mai mult să se usuce. Prin urmare, tratarea periodică a hidrofobiei (DWR) a articolelor de îmbrăcăminte cu membrană este esențială pentru a asigura confortul și posibilitatea de purtare.

Nikwax TX.Direct® Wash-In este lider de piață în domeniul impermeabilizării în exterior. Este prima alegere a excursioniștilor, alpiniștilor și schiorilor. Poate fi aplicat rapid și ușor în mașina de spălat, unde va ajunge la cusături, panglici și, cel mai important, se va răspândi uniform pe țesătura exterioară. Nikwax TX Direct Wash-In lasă un tratament hidrofug flexibil pe fibrele individuale ale țesăturii, care ajută la promovarea efectului de perlare a apei pe suprafața hainei.

Nikwax TX.Direct Wash In® 100ml lichid de impermeabilizare - Caracteristici principale:

 • Conferă / reînnoiește proprietățile de impermeabilitate și respirabilitate ale jachetelor și pantalonilor cu membrană - inclusiv GORE-TEX®;
 • Prelungește durata de viață a îmbrăcămintei și optimizează proprietățile acesteia;
 • Ușor de utilizat, poate fi folosit în mașina de spălat, nu este necesară uscarea la tambur;
 • Nu afectează aspectul exterior al produsului;
 • Pe bază de apă - sigur pentru mediu, biodegradabil, neinflamabil, sigur de utilizat;
 • Nu conține fluorocarburi;
 • Ideal pentru spălarea la mașină și pentru spălarea manuală.

Capacitate de Nikwax TX Direct Wash In 100 ml

O capacitate de 100 ml este suficientă pentru a impermeabiliza 1 bucată de îmbrăcăminte cu membrană. Veți folosi 100 ml de lichid pentru fiecare jachetă/pantalon. Nu se recomandă impregnarea a mai mult de 2 articole de îmbrăcăminte în același timp, astfel încât în dozatorul mașinii de spălat se pot turna maximum 2 pliculețe.

Cum se impregnează jachetele cu membrană / jachetele GORE-TEX® cu TX Direct Wash In într-o mașină de spălat?

 1. Pentru rezultate optime, hainele trebuie spălate într-un ciclu de spălare separat înainte de impermeabilizare. Puteți folosi Nikwax Tech Wash. Nu este nevoie să uscați haina între tratamente.
 2. Agitați bine punga.
 3. Fixați toate fermoarele și buzunarele jachetei/pantalonului, precum și închizătoarele cu velcro și cu clichet. Goliți buzunarele.
 4. Verificați recomandările de pe eticheta produsului (eticheta). Cea mai probabilă recomandare va fi să se spele la 30 sau 40 de grade. Nikwax recomandă un interval mai mic - 30 de grade.
 5. Îndepărtați praful rămas în dozatorul mașinii de spălat.
 6. Puneți haina în mașina de spălat și turnați cantitatea corespunzătoare de lichid (100 ml pentru fiecare articol) în dozator. Nu uitați să nu țineți tamburul prea plin. Limitați-vă la maxim. limitați la maximum 2 articole de îmbrăcăminte la un moment dat.
 7. Turnați lichidul în compartimentul pentru dispozitivul de clătire. Nu uitați să nu adăugați niciun alt lichid de "clătire" / înmuiere!
 8. Alegeți un ciclu de spălare scurt, cu o temperatură scăzută (conform recomandărilor producătorului) și reduceți puternic centrifugarea pentru a evita încrețirea.
 9. Aerisiți liber haina. În cazul în care eticheta produsului permite acest lucru, uscați-l la căldura unui uscător cu tambur (la temperatură scăzută).

Cum pot trata manual jachetele cu membrană / jachetele GORE-TEX® cu TX Direct Wash In?

 1. Pentru rezultate optime, hainele trebuie spălate pe un ciclu de spălare separat înainte de impermeabilizare. Puteți folosi Nikwax Tech Wash. Nu este nevoie să uscați haina între spălări.
 2. Agitați bine punga.
 3. Fixați toate fermoarele și buzunarele jachetei/pantalonului, precum și închizătoarele cu velcro și cu clichet. Goliți buzunarele.
 4. Puneți-vă mănuși de cauciuc pe mâini.
 5. Umpleți un bol mare - sau fundul unei căzi - cu apă caldă. Producătorul recomandă aproximativ 6 litri de apă.
 6. Turnați 50 ml de Nikwax TX Direct Wash In pe fiecare articol de îmbrăcăminte. Produsul trebuie să fie bine distribuit în apă.
 7. Lăsați haina să se înmoaie timp de 5 minute și agitați din nou apa.
 8. Apoi clătiți jacheta/pantalonii în apă rece - de până la trei ori (până când apa este vizibil limpede).
 9. Se atârnă liber pentru a se usca la aer. În cazul în care eticheta produsului permite acest lucru, uscați-l la căldura unui uscător cu tambur (la temperatură scăzută).

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului 252
Sex Unisex
No-code Nu
Capacitate exactă ~ 100 ml
Action2 OUTDOOR10
Outlet Nu
Promoitem Apparelcare
Activitate Trekking, Drumetie / Hiking, De zi cu zi / Lifestyle

Nikwax TX Direct Wash In 100 ml - customer reviews

0.0