top

Impregnare Nikwax Polar Proof 300ml

cu TVA 37,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 36,90Lei (+3%)
Prețul recomandat al producătorului 49,90Lei (-24%)

Livrare în 2-5 zile lucrătoare

Cost livrare de la 18,90Lei Detalii
ID produs: 5020716271100

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Nikwax Polar Proof® este un tratament impermeabilizant lichid ușor de utilizat, sigur și eficient pentru lână. Este ideal pentru a restabili impermeabilitatea jachetelor din fleece, a hanoracilor tehnice, precum și a pălăriilor și mănușilor.

Fleece, fabricat din fibre sintetice, absoarbe în mod inerent puțină apă. Dar prelucrarea lor adecvată - evidentă în special în produsele montane de top, cum ar fi Polartec® Powerstretch, Polartec® Alpha (deci în cazul puloverelor care sunt "netede" la suprafață sau care oferă o izolație "pufoasă" încapsulată între straturi ultra-subțiri de țesătură), capacitatea de a "perla" apa este la fel de importantă. Efectul de perlare face ca moleculele de apă să formeze perle sferice pe fibre, în loc să le penetreze. Simpla scuturare a țesăturii este suficientă pentru a le face să cadă aproape complet. Și, deși fleece nu este impermeabil, astfel încât impermeabilizarea nu îl va transforma într-o membrană impermeabilă, un finisaj adecvat pe o jachetă, un hanorac sau o bonetă din fleece va îmbunătăți semnificativ confortul. Nikwax Polar Proof® este, de asemenea, ideal pentru izolațiile sintetice din sacii de dormit - cu condiția ca niciunul dintre straturi să nu fie din bumbac.

Fibrele uscate înseamnă o greutate mai mică, un frig mai puțin vizibil și o izolare termică mai eficientă. Nikwax Polar Proof® reînnoiește eficient DWR-ul hainelor din fleece. De asemenea, este sigur - atât pentru produsul în sine, cât și pentru mediu. Pe bază de apă, neinflamabil, nu conține compuși organici volatili (COV) sau fluorocarburi. Acest hidroizolant a fost special conceput și optimizat pentru hainele din fleece: asigură o hidroizolație durabilă, menținând în același timp respirabilitatea.

Nikwax Polar Proof® nu are nevoie de căldură pentru a dezvolta DWR-ul, astfel încât uscarea la tambur nu este necesară pentru rezultate optime.

Nikwax Polar Proof 300ml - caracteristici cheie:

 • Lichid pentru impermeabilizarea jachetelor, pantalonilor, mănușilor și pălăriilor din fleece și powerstretch;
 • De asemenea, este potrivit pentru saci de dormit sintetici;
 • Reînnoiește eficient stratul hidrofug DWR;
 • Menține o respirabilitate adecvată;
 • Ușor de aplicat, poate fi folosit în mașina de spălat;
 • Fabricat pe bază de apă - este sigur pentru mediu, biodegradabil, sigur de utilizat și neinflamabil;
 • Nu conține fluorocarburi dăunătoare;
 • Nu necesită uscare mecanică, ceea ce economisește energie.

Capacitate de Nikwax Polar Proof 300 ml

Capacitatea de 300 ml este suficientă pentru 3 până la 6 cicluri de impermeabilizare prin spălare la mașină. Se vor turna 50 ml pentru o haină și 100 ml pentru 2 - 3 haine impregnate în același timp. Capacul atașat la flacon facilitează dozarea - capacitatea acestuia este de 50 ml.

Cum tratez hainele din fleece / Polartec® cu Nikwax Polar Proof și le spăl la mașină?

 1. Pentru rezultate optime, hainele trebuie spălate într-un ciclu de spălare separat înainte de impermeabilizare. Puteți folosi Nikwax Tech Wash. Nu este nevoie să uscați haina între tratamente.
 2. Agitați bine flaconul.
 3. Fixați toate fermoarele și buzunarele jachetei/jachetei, precum și fermoarele cu velcro și cele cu clichet. Goliți buzunarele.
 4. Verificați recomandările de pe eticheta produsului (eticheta). Cea mai probabilă recomandare va fi să se spele la 30 sau 40 de grade.
 5. Îndepărtați orice reziduu de pulbere de pe dozatorul mașinii de spălat.
 6. Puneți haina în mașina de spălat și turnați cantitatea corespunzătoare de lichid în dozator (50 ml pentru fiecare haină). Nu uitați să nu țineți tamburul prea plin.
 7. Turnați lichidul în compartimentul pentru dispozitivul de clătire. Nu uitați să nu adăugați niciun alt lichid de "clătire" / de înmuiere!
 8. Alegeți un ciclu de spălare scurt, cu o temperatură scăzută (conform recomandărilor producătorului) și reduceți puternic centrifugarea.
 9. Lăsați haina să se aerisească liber.

Cum pot trata manual hainele din fleece cu Nikwax Polar Proof?

 1. Pentru rezultate optime, haina trebuie spălată pe un ciclu de spălare separat înainte de impermeabilizare. Puteți folosi Nikwax Tech Wash. Nu este necesar să uscați haina între tratamente.
 2. Agitați bine flaconul.
 3. Fixați toate fermoarele și buzunarele jachetei/jachetei, precum și fermoarele cu velcro și cele cu clichet. Goliți buzunarele.
 4. Puneți-vă mănuși de cauciuc pe mâini.
 5. Umpleți un bol mare - sau fundul unei căzi - cu apă caldă. Producătorul recomandă aproximativ 6 litri de apă.
 6. Turnați 50 ml de Nikwax Polar Proof Waterproofer pe fiecare articol de îmbrăcăminte. Produsul trebuie să fie bine distribuit în apă.
 7. Lăsați haina să se înmoaie timp de 5 minute și agitați din nou apa.
 8. Clătiți apoi materialul în apă rece - de până la trei ori (până când apa devine limpede).
 9. Se usucă la aer liber.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului 2G1
Sex Unisex
No-code Nu
Capacitate exactă ~ 300 ml
Activitate Trekking, Drumetie / Hiking, De zi cu zi / Lifestyle

Nikwax Polar Proof 300ml - customer reviews

0.0