top

Pioleți Climbing Technology

Topoare de gheață CLIMBING TECHNOLOGY® sunt fabricate integral în Italia, din materiale de cea mai bună calitate și în conformitate cu cele mai recente cerințe EN și UIAA. Este o gamă largă de modele, cu caracteristici diferite, pentru alpiniști, alpiniști și schiori de tură.
View as Grid List

14 Produse

pe pagină
 1. -10%
  Lopata avalansa Climbing Technology Agile Kit - light alloy

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Piolet schi de tură Climbing Technology Agile - light alloy

  Lista de dorințe

 3. -15%
  Piolet Climbing Technology Nuptse Evo + Alpin Tour

  Lista de dorințe

 4. -20%
  Set piolet si coltari Climbing Technology Lycan + Alpin Tour Plus

  Lista de dorințe

 5. -14%
  Piolet turistic Climbing Technology Alpin Tour Plus

  Lista de dorințe

 6. -17%
  Piolet Climbing Technology Hound Plus

  Lista de dorințe

 7. -19%
  Piolet Climbing Technology Dron Plus

  Lista de dorințe

 8. -10%
  Piolet Climbing Technology Agile Plus - orange

  Lista de dorințe

 9. -30%
  Piolet Climbing Technology Alpin Tour - red

  Lista de dorințe

 10. -19%
  Piolet gheata Climbing Technology North Couloir

  Lista de dorințe

 11. -19%
  Piolet gheata Climbing Technology North Couloir Hammer

  Lista de dorințe

 12. -19%
  Piolet Techniczny Climbing Technology North Couloir Adze

  Lista de dorințe

 13. -10%
  Lopata avalansa Climbing Technology Agile Plus Kit

  Lista de dorințe

View as Grid List

14 Produse

pe pagină
Ștergere

Tehnica de escaladă piolet - baza siguranței în munte

Călătoriile de iarnă necesită atât dobândirea unor abilități specifice, cât și un echipament adecvat. Astfel, va crește siguranța deplasării pe traseele acoperite de zăpadă și gheață, dar și în afara acestora. Indiferent dacă plănuiți o drumeție de iarnă sau intenționați să escaladați un vârf ceva mai înalt, sau poate veți urca pe gheață, veți avea cu siguranță nevoie de crampoanele potrivite și de una sau mai multe pioleți. Climbing Technology este un brand care oferă o gamă completă de modele pentru diverse scopuri. Indiferent dacă abia începi aventura cu expedițiile de iarnă sau ai dobândit deja experiență în alpinism și cerințele tale sunt clare, vei găsi în oferta sa toporul de gheață potrivit. Topoarele de gheață sunt folosite în multe moduri diferite în timpul alpinismului și al drumețiilor pe timp de iarnă. Ele oferă sprijin, asigură asigurare în caz de pierdere a echilibrului, vă permit să frânați o cădere și fac posibilă depășirea celor mai dificile secțiuni abrupte. Cu toate acestea, modul în care le folosiți depinde de pioletul în sine.

Tehnologie de escaladă pioleți de gheață pentru alpinism

Majoritatea pioletelor incluse în oferta producătorului italian sunt ideale pentru alpinism. Acestea sunt unul dintre cele mai populare modele des întâlnite pe traseele montane în timpul iernii. Tijele ușor curbate, din aliaj ușor, sunt ideale atât pentru pante moderate, cât și pentru terenuri abrupte. Toate elementele sunt caracterizate de o durabilitate ridicată. Arborii, terminați cu vârfuri ascuțite, trec cu ușurință chiar și prin zăpada înghețată, oferind un sprijin sigur și asigurare în teren abrupt. Lamele fiabile vă vor susține în timp ce traversați cele mai dificile secțiuni și vă vor ajuta să evitați o cădere neașteptată. Multe modele sunt echipate cu o lesă pentru încheietura mâinii, care elimină în mod eficient riscul de a scăpa pioletul din greșeală. În plus, unele pioleți Climbing Technology au o prindere de cauciuc în partea inferioară a arborelui, ceea ce face ca manevrarea lor pe secțiunile solicitante să fie și mai ușoară.

Chiparul de gheață Climbing Technology pentru cățărare pe gheață este de precizie maximă.

Marca oferă, de asemenea, modele tehnice pentru escalada pe gheață. Topoarele de gheață Climbing Technology concepute pentru alpiniștii experimentați sunt caracterizate de arborele vizibil curbat. Construcția lor face posibilă schimbarea lamei, care poate fi adaptată la tipul traseului de cucerit sau schimbată cu una nouă, atunci când este uzată. Indiferent dacă vă cățărați pe cascade de gheață, pe teren mixt sau preferați uneltele uscate, cu siguranță veți adapta pioletul Climbing Technology la nevoile dumneavoastră. Pe lângă lamele interschimbabile, pioletele de alpinism pot fi echipate de obicei cu greutăți de echilibrare suplimentare, suporturi pentru mâini sau suporturi pentru praștie la pioleți.

Modeluri pentru ski tourers

Chiparul de gheață pentru schi de turăClimbing Technology se caracterizează în primul rând prin greutatea lor redusă. Ele sunt folosite doar pe cele mai dificile secțiuni ale abordării, fiind de obicei legate de rucsac în cea mai mare parte a timpului în timpul excursiei. Construcția minimalistă funcționează bine în timpul excursiilor de schi în ritm rapid, oferind siguranță suplimentară pe abordările abrupte. Sunt, de asemenea, o alegere ideală pentru oricine care folosește pioletele doar ocazional, pe secțiuni selectate de trasee de iarnă.

Cumpărați piolet Climbing Technology în magazinul 8a.ro

Furnizăm o gamă completă a celor mai noi topoare de gheață direct de la producătorul italian. În magazinul nostru veți găsi pioleți de alpinism pentru începători, modele mai avansate pentru trasee alpine solicitante și pioleți tehnice. Calitatea înaltă a manoperei și materialele dovedite se traduc printr-o fiabilitate maximă în teren, indiferent de pioletul pe care îl alegeți. De asemenea, vă oferim accesoriile necesare pentru pioleți, care vă vor asigura o utilizare îndelungată și confortabilă.

Vezi Climbing Technology și alte produse:

Axe de gheață Tehnologie de alpinism Clujărie Tehnologie de alpinism cu pioleți de gheață Unelte de gheațăClimbing Technology Theci de gheață pentru schi turisticClimbing Technology