top

Pantaloni pentru alergare damă

Pantaloni de alergare la modă, cu culori feminine și design modern, incluși în îmbrăcămintea sportivă. Ar trebui să se regăsească în garderoba fiecărui alergător sau iubitor de sprint.
View as Grid List

33 Produse

 1. -5%
  Pantaloni alergare femei Inov-8 Trailpant - black

  Lista de dorințe

 2. -25%
  Colanti alergare femei Brooks Moment Tight - black

  Lista de dorințe

 3. -26%
  Pantaloni femei Houdini Adventure Tights - true black

  Lista de dorințe

 4. -10%
  Pantaloni alergare Inov-8 Racepant - black

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

33 Produse

Ștergere

Pantalonii de alergare pentru femei folosesc designul în construcția sportivă.

Deși asigurarea unui confort sporit este, desigur, unul dintre cele mai importante avantaje ale modelului dedicat purtării în timpul alergării, merită menționat despre avantajul său suplimentar - pantalonii de alergare pentru femei transferă designul către stilul tehnic. Companiile încearcă să țină cont nu numai de parametrii tehnici foarte buni, ci și de designul original în propunerile concepute pentru dumneavoastră. Foarte des, versiunile pentru femei ale pantalonilor de sport nu sunt doar extrem de confortabile pentru utilizare, ci și impresionante din punct de vedere vizual. Acestea sunt adesea disponibile în mai multe versiuni de culori, astfel încât este ușor să creați un set care se potrivește perfect cu multe gusturi. La urma urmei, nu doar performanța contează.

Când ar trebui să aleg pantalonii de alergare pentru femei?

Fanii utilizării active a timpului și a traseelor dinamice de mers pe jos sunt conștienți de rolul cheie al îmbrăcămintei alese corespunzător în activitățile sportive. Nu contează dacă decideți să vă antrenați la temperaturi mai ridicate sau când zilele sunt mai înnorate. Pantalonii de alergare pentru femei vor satisface așteptările anotimpurilor de tranziție și ale condițiilor mai reci. Datorită croielii și parametrilor materialului, aceștia asigură un confort termic adecvat al utilizatorului și reduc atât riscul de răcire, cât și cel de supraîncălzire. Acesta este un avantaj extrem de important, deoarece în timpul alergării și al mișcărilor dinamice temperatura corpului nu este constantă. Pentru a menține un confort optim, este necesar să se aibă grijă de reglarea corectă a acesteia.

Pantaloni de alergare pentru femei - caracteristici

Pe lângă faptul că pantalonii de alergare pentru femei trebuie să susțină corpul cu o croială confortabilă și o țesătură care să asigure reglarea termică a corpului, aceștia trebuie să se distingă și prin alte avantaje importante. Unul dintre ele este capacitatea de a oferi respirabilitate. Umezeala acumulată la nivelul pielii în timpul efortului trebuie să fie eliminată eficient către straturile superioare, astfel încât să se evapore mai repede și să nu perturbe activitatea eficientă a organismului. De asemenea, alergătoarea va obține rezultate mai bune dacă va decide să introducă un model foarte bine adaptat la caracteristicile individuale ale siluetei sale. Acest lucru nu este dificil în ceea ce privește pantalonii de alergare. Modelele lor lucrează mai bine cu corpul datorită adaosului de adaosuri elastice în material. Minimizarea numărului de elemente inutile și maximizarea funcționalității sunt alte avantaje extrem de importante ale modelelor ajustate pentru a fi purtate în timpul alergării.

Pantaloni de alergare practici pentru femei

Ce înseamnă termenul "practic"? Pantalonii de alergare pentru femei trebuie să fie comozi de purtat. Prin urmare, construcția lor este lipsită de orice aditivi care ar putea distruge această sarcină. Acest lucru nu afectează negativ caracterul lor practic. Modelele sunt aproape de neobservat. Versiunile ajustate la corp se potrivesc perfect cu acesta, nu ciupesc și nu interferează cu mișcarea. Cusăturile sunt adesea plate sau nu există deloc cusături. Țesăturile din fibre elastice, tehnologiile de adaptare la corp și stilurile confortabile sunt tratamente suplimentare folosite de producători pentru a maximiza confortul. În acest scop, designerii renunță adesea să mai țină cont de buzunare. Uneori, la pantaloni apare un buzunar mic pe spatele centurii. Să nu ne facem însă iluzii că pantalonii de alergare pentru femei vor păstra bunurile femeilor în buzunare spațioase. Ar fi pur și simplu nepractic. Obiectele care se mișcă liber în interior sau care sunt presate de piele ar afecta negativ confortul alergării.

La 8a.ro veți găsi o varietate de pantaloni de alergare pentru femei

Alegerea modelului potrivit depinde de multe criterii, dar cel mai important lucru este să ai un sortiment din care să poți alege. Magazinul 8a.ro are o ofertă largă care va permite acest lucru. Veți găsi atât pantaloni de alergare, cât și jambiere, în multe modele și stiluri. Produsele de la mărci precum Dynafit, La Sportiva sau Salomon pot fi de încredere, nu veți fi dezamăgiți de calitatea lor. Indiferent de intensitatea antrenamentului tău, vei alege un model care va funcționa perfect.