top

Pantaloni scurţi pentru escaladă damă

Pantalonii scurți de alpinism pentru femei sunt o soluție perfectă pentru excursiile de vară pe stânci. Designerii mărcilor de top prezente în magazinul nostru s-au asigurat că totul te susține în drumul spre vârf.
View as Grid List

75 Produse

  1. -26%
    Pantaloni escalada femei E9 Onda Rock2.3 - caramel

    Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

75 Produse

Ștergere

Corpi de alpinism pentru femei - când îi vei folosi?

Shorturile sunt perfecte pentru excursiile la stânci, când ești însoțită de aura însorită. Nimic nu vă împiedică să îi folosiți și în timpul antrenamentelor pe panou. Lungimea și materialele folosite la pantaloni scurți vor reduce senzația de supraîncălzire. Prin urmare, temperaturile ridicate nu vor fi atât de enervante. Oferim modele până la genunchi și modele mai scurte. În acest fel, puteți alege structura pentru următoarea provocare de cățărare. Gama largă a magazinului vă permite să alegeți un model cu o croială și aspecte vizuale care vi se potrivesc cel mai bine.

Corturi de alpinism - cheia libertății de mișcare

Diverse aspecte influențează mersul efectiv spre vârf. Unul dintre ele este o ținută bine aleasă. Aceasta poate susține o plimbare plăcută sau poate împiedica de la următoarea mișcare. Pantalonii scurți de alpinism pentru femei incluși în gama magazinului 8a.ro sunt modele de mărci de top care, datorită croielii lor, nu restricționează mișcările. Ei vă permit să vă așezați confortabil piciorul pe următorul element de stâncă. Libertatea de mișcare oferită se datorează, de asemenea, flexibilității acestui tip de modele. Ele se adaptează la utilizator, ceea ce permite parcurgerea fără probleme a peretelui. Confortul rezultă, de asemenea, din construcția centurii de talie a pantalonilor scurți. Acest element a fost conceput pentru a se potrivi perfect sub ham. Construcția sa reduce riscul de ciupire excesivă într-un singur loc, ceea ce crește cu siguranță confortul atunci când se merge în vârf.

Corpi de alpinism pentru femei - compoziția materialului potrivit

În mare măsură, pantalonii scurți de alpinism pentru femei sunt confecționați din bumbac, care oferă multe avantaje. În primul rând, este respirabil. Ventilația asigurată de acesta reduce acumularea excesivă de aer cald sub stratul de țesătură, ceea ce reduce senzația de supraîncălzire. În plus, fibrele de bumbac sunt plăcute la atingere. Aceasta este o caracteristică esențială, deoarece pantalonii scurți sunt în contact direct cu pielea. Modelele din bumbac nu o irită, ceea ce va influența pozitiv confortul la cățărare. Astăzi, designerii combină adesea fibrele naturale și sintetice. Un astfel de amestec este mai durabil decât modelele fabricate din bumbac pur. Nu putem uita nici de elastan. Acest material se găsește, de asemenea, adesea în construcția pantalonilor scurți de alpinism. Acesta asigură o capacitate de întindere mai mare, astfel încât aceștia să se poată adapta în mod optim la silueta feminină.

Corpi scurți de alpinism pentru femei - mărci de top pe care le puteți găsi pe 8a.ro

Oferim o gamă largă de modele ale unor mărci renumite de alpinism. Aici veți găsi pantaloni scurți de alpinism pentru femei de la mărci precum Ocun, Rafiki și Black Diamond. Toate acestea au fost realizate cu atenție la detalii și se caracterizează printr-un design funcțional. Datorită lor, vă veți oferi confort în timp ce urcați încă un metru de perete. Designerii au avut grijă și de designul pantalonilor scurți. Unii dintre ei au culori vii, cu modele de cartare originale. Altele au o finisare clasică cu cusături mici. Pantalonii scurți de alpinism pentru femei diferă și în ceea ce privește croiala. Unii dintre ei sunt mai mulați, iar alții mai puțin mulați. De asemenea, puteți alege un model cu lungimea potrivită pentru dumneavoastră. Pantalonii scurți care se termină în fața genunchiului sunt în ofertă cu modele mai scurte, pentru ca tu să fii 100% mulțumită de articolul vestimentar cu care te duci pe următorul traseu de cățărare.