top

Pantaloni scurţi pentru escaladă bărbaţi

Pantalonii scurți de cățărare pentru bărbați sunt alegerea perfectă pentru stânci și panouri în vreme caldă. Oferta include pantaloni scurți 3/4 din bumbac și pantaloni scurți de cățărare perfecți pentru sezonul de vară.
View as Grid List

89 Produse

  1. -25%
    Pantaloni scurti pentru escaladă E9 Wet2.3 - olive

    Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

89 Produse

Ștergere

Corpi de alpinism pentru bărbați, concepuți pentru a merge pe stânci și pe panou

Pentru fiecare alpinist, libertatea de mișcare este întotdeauna o prioritate atunci când alegeți îmbrăcăminte. Atunci când alegeți pantaloni scurți de alpinism pentru bărbați, puteți fi siguri că fiecare detaliu a fost conceput pentru a depăși noile probleme de escaladă. Începând de la croială, care nu trebuie să limiteze nicio mișcare, trecând prin materialele folosite, până la accesorii precum buzunarele sau curelele care se potrivesc perfect cu hamul de cățărare.

Materiale folosite pentru fabricarea pantalonilor scurți de alpinism pentru bărbați

Cotonul este foarte des folosit în îmbrăcămintea de alpinism, deoarece oferă un confort excepțional și este perfect pentru escaladă. În prezent, multe modele folosesc și un amestec de fibre elastice, datorită cărora materialul devine elastic și se adaptează perfect la siluetă și la mișcări. Multe dintre mărcile de top acordă, de asemenea, o atenție deosebită modului în care producția hainelor lor afectează mediul înconjurător. Prin urmare, din ce în ce mai mulți pantaloni scurți de alpinism pentru bărbați sunt confecționați din bumbac organic. Atunci când acesta este produs, se folosesc mai puține îngrășăminte și pesticide, ceea ce face ca acest proces să fie mult mai puțin împovărător pentru natură.

O soluție folosită în pantalonii scurți de alpinism pentru bărbați

Există multe tăieturi disponibile în pantaloni scurți de alpinism pentru bărbați. Atât modelele foarte scurte, cât și pantalonii scurți de alpinism 3/4, care protejează picioarele ceva mai bine atât împotriva abraziunilor, cât și a soarelui, sunt invariabil populare. Toți pantalonii scurți de alpinism pentru bărbați au o croială special concepută. Muchiile suplimentare din material în locuri cheie sporesc libertatea de mișcare și se asigură că pantalonii scurți nu ne vor limita în niciun moment. De asemenea, se acordă multă atenție finisării zonei taliei pentru ca aceasta să funcționeze cât mai bine cu hamul. Elementele puternic proeminente nu sunt folosite în aceste locuri, astfel încât să nu se ciupească în timpul cățărării. La modelele puțin mai lungi, este populară ajustarea circumferinței picioarelor pentru a ne asigura că nu se vor prinde de pantofi sau de pietre.

Corpi de alpinism pentru bărbați - o gamă largă la 8a.ro

Oferim o gamă largă de pantaloni scurți de alpinism de la branduri de top, așa că suntem siguri că vor satisface chiar și pe cei mai exigenți alpiniști. Indiferent dacă vă pregătiți pentru o competiție sau pentru o excursie de vară pe stânci, pantalonii scurți de cățărare pentru bărbați vă vor asigura un confort maxim pe timp de caniculă pe perete. Tăieturile perfect pregătite înseamnă că nu vei dori să îi dai jos nici în zilele de odihnă. Cele mai noi modele ale unor producători precum Black Diamond, Rafiki sau Ocun sunt garanția că veți alege cei mai buni pantaloni scurți de cățărare pentru bărbați.