top

Geci de schi bărbaţi

Gecile de schi pentru bărbați înseamnă confort în timpul sporturilor de iarnă. Aceste modele oferă o protecție excelentă împotriva zăpezii și a frigului atât pe pârtiile amenajate, cât și în afara lor. Oferta include jachete profesionale pentru schiuri de coborâre și freeride, care vă vor permite să completați o îmbrăcăminte de schi confortabilă.
View as Grid List

60 Produse

Page
pe pagină
 1. -20%
  Geaca schi de tura barbati Norrona Lofoten Gore-Tex Jacket - olive night

  Lista de dorințe

 2. -20%
  Geaca barbati Norrona Lofoten Gore-Tex Pro Jacket - hawaiian surf

  Lista de dorințe

 3. -20%
  Geaca schi Norrona Lofoten Gore-Tex Thermo80 Jacket - arednalin/rhubarb

  Lista de dorințe

 4. -30%
  Geaca schi barbati Swisswool Zinal Jacket - petrol blue

  Lista de dorințe

 5. -33%
  Geaca schi barbati Ortovox 2L Swisswool Sedrun Jacket - petrol blue

  Lista de dorințe

 6. -30%
  Geaca schi barbati Ortovox 2L Swisswool Sedrun Jacket - clay orange

  Lista de dorințe

 7. -36%
  Geaca schi barbati Peak Performance Frost Ski Jacket - the alpine

  Lista de dorințe

 8. -36%
  Geaca matlasata Peak Performance Frost Ski Jacket - island blue

  Lista de dorințe

 9. -35%
  Geaca schi barbati Helly Hansen Powdreamer Jacket - cloudberry

  Lista de dorințe

 10. -36%
  Geaca Oakley Sierra Insulated Jacket - hunter green/new dk brush

  Lista de dorințe

 11. -36%
  Geaca Oakley Sierra Insulated Jacket - iron red/blackout

  Lista de dorințe

 12. -36%
  Geaca schi barbati Arcteryx Sabre Anorak - phenom/bordeaux

  Lista de dorințe

 13. -35%
  Geaca schi barbati Marmot Elevation Jacket - black

  Lista de dorințe

 14. -35%
  Geaca matlasata Marmot Shadow Jacket - foliage/nori

  Lista de dorințe

 15. -35%
  Geaca impermeabila Marmot Lightray Jacket - cairo

  Lista de dorințe

 16. -35%
  Geaca schi barbati Marmot Elevation Jacket - nori/foliage

  Lista de dorințe

 17. -35%
  Geaca schi barbati Marmot Refuge Jacket - foliage/nori

  Lista de dorințe

 18. -35%
  Geaca schi barbati Marmot Refuge Jacket - cairo

  Lista de dorințe

 19. -30%
  Geaca schi barbati Karpos Marmolada Jacket - dark slate/lime green

  Lista de dorințe

 20. -31%
  Geaca schi barbati Ziener Tungua - black/ombre

  Lista de dorințe

 21. -31%
  Geaca schi Ziener Timpa - persian blue/ombre

  Lista de dorințe

 22. -33%
  Geaca barbati Patagonia Insulated Powder Town Jacket - wax red

  Lista de dorințe

 23. -34%
  Geaca schi barbati Columbia Snow Slab Black Dot Jacket - compass blue

  Lista de dorințe

 24. -36%
  Geaca schi barbati Columbia Iceline Ridge Jacket - delta/black

  Lista de dorințe

 25. -28%
  Geaca barbati Majesty Anorak Softshell - black/gradient red

  Lista de dorințe

 26. -28%
  Geaca schi barbati Majesty Shadow Softshell - black/purple

  Lista de dorințe

 27. -26%
  Geaca Softshell Majesty Shadow Softshell - black/red

  Lista de dorințe

 28. -26%
  Geaca schi de tura barbati Dynafit Free GTX Jacket - winter moss

  Lista de dorințe

 29. -40%
  Geaca schi barbati Swisswool Zinal Jacket - green moss

  Lista de dorințe

 30. -35%
  Geaca schi barbati Salomon Stance Cargo Jacket - pacific/heather

  Lista de dorințe

View as Grid List

60 Produse

Page
pe pagină
Ștergere

Jachete de schi pentru bărbați - perfecțiunea pe pârtii

Concepute special pentru sezonul de iarnă, jachetele pentru schiori sunt alegerea optimă pentru toți cei care caută confort. Acestea îl vor asigura pe parcursul întregii zile petrecute pe pârtii și în afara lor. Jachetele profesionale pentru schi trebuie să ofere proprietăți diferite. Acestea vă vor permite să fiți pregătiți în mod optim atât pentru a schia în timpul unei furtuni de zăpadă, cât și pentru a schia pe pârtie într-o zi însorită. Indiferent de tipul de schiuri pe care îl preferați, oferta magazinului 8a.ro vă va permite cu siguranță să găsiți o jachetă care să vă completeze perfect îmbrăcămintea de schi. Geaca corectă este baza atunci când alegeți îmbrăcămintea de schi potrivită Aceasta vă va face să vă simțiți în siguranță și confortabil în timpul călătoriilor de iarnă și vă va oferi confort pe fiecare pantă. Oferta noastră vă pune la dispoziție jachete pentru bărbați special concepute pentru condiții de zăpadă și temperaturi scăzute! Acestea combină perfect protecția împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile și libertatea de mișcare necesară în timpul schiului.

Cum să alegi corect o jachetă de schi pentru bărbați?

Găsirea jachetei potrivite va determina în mare măsură confortul nostru în timpul șederii pe pârtie toată ziua. Aceasta este cea mai importantă piesă de îmbrăcăminte pentru schi. Pe de o parte, trebuie să ne protejeze bine împotriva condițiilor meteorologice de iarnă, iar pe de altă parte, trebuie să ne asigure o libertate de mișcare ridicată. Elementul de bază atunci când alegem o jachetă este faptul unde și cum mergem.

Jachetele pentru schiorii alpini sunt de cele mai multe ori modele compacte și bine ajustate. Din acest motiv, ele nu creează rezistență suplimentară în timpul schiatului rapid pe o pârtie perfect îngrijită. La celălalt capăt, există jachete freeride și freeride Indiferent dacă practicați trucuri în parcul de schi toată ziua sau dacă coborâți cele mai înalte vârfuri pe pârtii virgine, o astfel de jachetă ar trebui să aibă o croială liberă, precum și culori individualizate. Această combinație oferă nu doar un stil unic, ci și o libertate totală de mișcare pe orice teren. Modelele pot fi adesea folosite atât ca jachete de schi pentru bărbați, cât și ca jachete de snowboard Cele mai versatile jachete de schi reprezintă baza îmbrăcămintei de iarnă. Ele combină confortul, aspectul deosebit și protecția completă împotriva condițiilor meteorologice. În plus, ele pot fi echipate cu o mulțime de buzunare și compartimente. O astfel de jachetă de iarnă va funcționa atât pe pârtie, cât și după schi, când mergem la o plimbare pe vreme geroasă.

Ar trebui ca jacheta de schi să fie izolată?

O bună îmbrăcăminte de schi, inclusiv o jachetă, ar trebui să ofere în același timp o izolație termică eficientă și o respirabilitate ridicată, care să permită protejarea împotriva frigului în telescaun și în condiții meteo mai proaste. De asemenea, va elimina excesul de umiditate în timpul coborârii intensive la schi. La jachetele pentru schiorii alpini, izolația este cel mai adesea plasată direct în structura jachetei Ca urmare, numărul de straturi de îmbrăcăminte poate fi redus, ceea ce reprezintă o soluție foarte confortabilă, perfectă pentru majoritatea pasionaților de sporturi de iarnă Tot ce aveți nevoie pentru a completa o astfel de ținută de schi este un pulover ușor din fleece și lenjerie de corp termică. Jachetele de schi pentru bărbați cu căptușeală suplimentară sunt o opțiune mai puțin obișnuită, deși foarte populară în rândul utilizatorilor de îmbrăcăminte de schi. Această soluție sporește versatilitatea și permite ca jacheta să fie folosită într-un interval mai larg de temperaturi. Jachetele fără izolație sunt, de asemenea, disponibile. Acestea protejează doar împotriva zăpezii și a vântului. Trebuie să vă ocupați singur de termicele optime, alegând în mod corespunzător celelalte straturi de îmbrăcăminte.

Jachetă de schi cu sau fără membrană?

Membrana este perfectă pentru condiții extreme - în timpul unei furtuni de zăpadă, în zăpadă adâncă sau în condiții de vânt foarte puternic. Jachetele cu membrană oferă o protecție perfectă împotriva umezelii, zăpezii și vântului Este o alegere bună mai ales pentru iubitorii începători de două plăci. În cazul în care căderile sunt frecvente, protecția completă împotriva pătrunderii jachetei, inclusiv cusăturile lipite, este extrem de importantă pentru a menține un confort ridicat. Modelele fără membrană vor fi optime pe pârtiile pregătite, când deja ne descurcăm bine în timpul coborârii cu schiurile. Atâta timp cât nu există riscul de precipitații, o jachetă ușoară de puf ne va oferi un confort ridicat în zilele însorite. De asemenea, va fi foarte ușoară.

Protecție împotriva zăpezii

O jachetă pentru bărbați ar trebui să protejeze împotriva pătrunderii zăpezii în interior. Cu toate acestea, sunt importante și alte detalii de finisare a unui astfel de model. În primul rând, la două elemente sunt de o importanță crucială. Mușuțele trebuie să fie reglabile cu Velcro, astfel încât să poată fi bine ajustate la mănuși de schi Acest lucru va reduce riscul ca zăpada să pătrundă în mâneci. Așa-numita fustă de zăpadă, adică o fâșie de țesătură care este plasată în interiorul jachetei. Finisarea flexibilă cu un panou de silicon face ca aceasta să se lipească perfect de pantaloni. Chiar și atunci când marginea inferioară a jachetei de schi este rulată în timpul unei căderi, o fustă de zăpadă va împiedica în mod eficient pătrunderea zăpezii sub jachetă Această soluție este, de asemenea, perfectă pentru schiatul în zăpadă pulverizată foarte adâncă.

Elemente suplimentare în jachetele de schi pentru bărbați

Dacă alegem o jachetă profesională, ne putem asigura că aceasta are mici elemente care cresc semnificativ confortul de utilizare. Unul dintre ele sunt buzunarele pentru skipass pe mâneci. Acestea vor asigura un confort maxim atunci când utilizăm teleschiurile. Jachetele de marcă pentru bărbați sunt adesea echipate standard cu o mică cârpă pentru ochelari. În plus, capișonul reglabil din geaca de schi trebuie să fie compatibil cu casca de schi Dacă mergem pe pârtie tot sezonul, jacheta ar trebui să aibă un sistem de ventilație Gurile de aerisire sunt plasate de obicei sub subsuori sau pe părțile laterale ale jachetei. Dacă aveți nevoie să măriți ventilația, pur și simplu le îndepărtați.

Ce să porți sub o jachetă de schi?

În mod cert, o lenjerie de corp termică bună este baza oricărei haine de schi. Aceasta asigură un transport eficient al umidității și o bună izolare împotriva frigului. În cazul în care jacheta este izolată, sub ea se poartă cel mai adesea, pe lângă lenjeria intimă, doar o bluză subțire elastică sau din fleece. Cele mai populare sunt modelele cu o încuietoare ½. După ce sunt închise cu fermoar, acestea protejează perfect gâtul împotriva înghețului. În plus, atunci când se încălzește, pot fi ușor desfăcute. Hanoracele subțiri elastice și fleece nu vă limitează mișcările. Dacă am ales o jachetă cu membrană fără izolație, va fi necesar să purtăm o jachetă ușoară izolată sau un hanorac mai gros pe dedesubt. Acestea vor asigura izolația necesară la temperaturi scăzute.

Jacheta de schi pentru bărbați perfectă te așteaptă în magazinul 8a.ro

Magazinul online 8a.ro oferă o gamă largă de jachete de schi pentru bărbați. Acestea vor fi perfecte pentru schiatul rapid pe pârtiile pregătite și în afara lor. Jachetele de la mărci precum Salomon, The North Face sau CMP sunt o garanție a performanței de înaltă calitate și a confortului de utilizare pe pârtii. Modelele bine izolate se vor descurca bine chiar și în condiții de vânt puternic și temperatură ambiantă scăzută. Oferta include și jachete de schi GORE-TEX® pentru bărbați Parametrii ridicați de respirabilitate și impermeabilitate le fac să fie jachete perfecte pentru condiții de iarnă. Faceți cunoștință cu jachetele de sporturi de iarnă pentru bărbați la modă incluse în oferta de pe 8a.ro și cumpărați modelul de jachetă perfect pentru dumneavoastră! Datorită lor, fiecare excursie pe pârtie va fi și mai reușită!