top

Salomon pantaloni de trekking

Pantalonii de trekking Salomon sunt modelele pentru drumeții montane în care trebuie să faci față provocărilor stâncoase. Zonele extra întărite fac ca pantalonii Salomon să reziste mulți kilometri.
View as Grid List

1 Produse

pe pagină
View as Grid List

1 Produse

Ștergere

Salomon - pantaloni de trekking pentru trasee montane și nu numai

Marca Salomon este un producător de echipament montan, încălțăminte și îmbrăcăminte extrem de versatil. Oferta sa include atât produse pentru trekking, cât și pentru alergare montană, schi și multe alte activități legate de munte. Printre modelele oferite se numără, în mod evident, îmbrăcămintea de bază pentru pasionații de trekking. Pantalonii de trekking Salomon sunt modelele care vor satisface gusturile celor mai exigenți utilizatori, atât femei cât și bărbați. Croielile optime oferă, pe de o parte, o potrivire excelentă la corp și, pe de altă parte, suficientă libertate de mișcare atunci când se depășesc cele mai solicitante provocări în aer liber. Pantalonii de trekking Salomon sunt completarea perfectă a ținutei de munte, oferind un confort ridicat în condiții meteo schimbătoare.

Pantalonii de trekking Salomon înseamnă materiale de cea mai bună calitate

Pantalonii de munte marca Salomon sunt îmbrăcămintea perfectă care satisface toate nevoile pasionaților de drumeții și trekking. Pantalonii Softshell cu tehnologia Salomon AdvancedSkin Shield sunt un model foarte popular. Materialul avansat protejează perfect împotriva rafalelor de vânt care îngheață oasele. De aceea, se comportă foarte bine în timpul drumețiilor montane, oferind condiții confortabile chiar și pe părțile expuse ale traseului. În plus, materialul păstrează o extensibilitate ridicată, ceea ce se traduce printr-o libertate de mișcare fără egal. Așadar, ridicarea piciorului mai sus pe părțile dificile nu reprezintă deloc o problemă. În plus, există și o serie de modele disponibile din materiale mai ușoare, care sunt perfecte pentru partea mai caldă a anului, precum și pentru drumeții mai rapide pe traseu, atunci când o respirabilitate sporită este esențială. Reducerea la minimum a numărului de buzunare face ca totul să fie și mai ușor. Aceasta este o alegere excelentă atunci când vă deplasați rapid în pantofi ușori Salomon approach shoes Majoritatea pantalonilor de trekking Salomon au în plus genunchii și partea inferioară a zonei picioarelor întărite. Primele zone ranforsate servesc drept protecție perfectă împotriva deteriorării rapide a pantalonilor pe stânci proeminente. Cele din urmă protejează împotriva abraziunilor cauzate de pantofii de trekking sau de vârfurile de crampon.

Pantalonii de trekking Salomon de la magazinul 8a.ro vin într-o gamă largă de modele pentru femei și bărbați

Nu contează ce model alegeți, puteți fi siguri de proprietățile lor excelente de performanță. O mare cantitate de buzunare dispuse de obicei pe laterale, la spate sau pe picioarele pantalonilor oferă suficient spațiu pentru cele mai esențiale obiecte ale tale. În funcție de gustul dumneavoastră, puteți alege dintr-o mare varietate de tăieturi ale pantalonilor - de la modelele mulate la cele mai relaxate. Datorită aplicării fibrelor flexibile, niciunul dintre ei nu vă compromite mobilitatea, oferind astfel un confort maxim, indiferent de cât de dificil este traseul.