top

Salewa Încălțăminte pentru drumeții pe munte

Cizmele de alpinism Salewa sunt construcții elaborate, perfecte pentru cele mai dure condiții montane. Sunt o alegere optimă pentru escaladarea celor mai înalte vârfuri. Consultați încălțămintea de încredere pentru alpinism.
View as Grid List

15 Produse

 1. -25%
  Bocanci alpinism Salewa Ortles Edge Mid GTX - black/black

  Lista de dorințe

 2. -26%
  Bocanci alpinism Salewa Ortles Ascent Mid GTX - black/black

  Lista de dorințe

 3. -25%
  Bocanci alpinism femei Salewa Ortles Edge Mid GTX - black/black

  Lista de dorințe

 4. -25%
  Bocanci alpinism Salewa Ortles Couloir - black/black

  Lista de dorințe

 5. -25%
  Ghete barbati Salewa Crow GTX - wallnut/fluo orange

  Lista de dorințe

 6. -28%
  Bocanci alpinism Salewa Raven 3 GTX - grisaille/tender shot

  Lista de dorințe

 7. -28%
  Bocanci alpinism femei Salewa Raven 3 GTX - malta/vivacious

  Lista de dorințe

 8. -28%
  Bocanci alpinism Salewa Vultur EVO GTX - black/cactus

  Lista de dorințe

 9. -24%
  Ghete barbati Salewa Rapace GTX - bergrot/holland

  Lista de dorințe

 10. -25%
  Ghete barbati Salewa Crow GTX - cactus/sulphur spring

  Lista de dorințe

 11. -24%
  Ghete drumetie Salewa Rapace GTX - night black/kamille

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

15 Produse

Ștergere

Cizmele de alpinism Salewa vă vor ajuta să atingeți următoarele vârfuri

Călcâiul de munte este o parte extrem de importantă a echipamentului pe care trebuie să îl aduni înainte de a pleca la munte. Pentru a nu vă face griji dacă ați făcut alegerea corectă, mai bine alegeți cizmele de alpinism Salewa. Încălțămintea acestui brand se comportă excelent chiar și în cele mai dificile condiții, oferind o fiabilitate ridicată și o calitate perfectă a manoperei. Pantofii concepuți pentru a face față nu numai provocărilor alpine, sunt unul dintre cele mai de top modele disponibile pe piață. Salewa a fost întotdeauna un pionier în implementarea celor mai noi soluții în materie de încălțăminte de alpinism și implementează în mod constant aceste obiective. De aceea, se poate lăuda cu construcții extrem de ușoare și elaborate, oferind suportul potrivit în timpul ascensiunilor la altitudine mare.

Tehnologii care susțin cizmele de alpinism Salewa

Modelele propuse de această marcă dispun de tehnologii variate care au ca scop asigurarea unei precizii maxime pe terenuri stâncoase și înghețate atunci când folosiți crampoane. Pentru a menține stabilitatea pe zăpadă și gheață, cizmele de alpinism Salewa dispun de panouri speciale semi-automate sau automate compatibile cu crampoanele. Acest lucru se traduce prin posibilitatea de a prinde și scoate rapid crampoanele crampoane de munte în orice condiții. În plus, cizmele de alpinism Salewa dispun de sistemul încorporat 3F. Acesta este un sistem special de tensionare care, datorită unui șiret adecvat, trage corect călcâiul în partea din spate a pantofului. Stabilizarea călcâiului previne abraziunile și crește considerabil stabilitatea pe teren instabil. Modelele cu vârf foarte înalt prezintă un Flex Collar în partea superioară. Acesta combină mai multe funcții - protejează perfect împotriva zăpezii și a scăpării rapide a căldurii și, în plus, datorită flexibilității sale, reduce riscul de abraziune. Interiorul cizmelor de alpinism Salewa prezintă, de asemenea, soluții practice. Un sistem de tălpi MFF+ înlocuibile permite adaptarea ideală a interiorului la forma piciorului. Cu opțiunea de a scoate sau de a introduce panouri suplimentare, puteți mări sau reduce spațiul din interiorul încălțămintei.

Salewa - puteți cumpăra cizmele de alpinism online din magazinul 8a.ro

Oferim o gamă completă de cizme de alpinism Salewa. Majoritatea modelelor sunt echipate cu o membrană GORE-TEX® fiabilă, care se comportă excelent în condiții montane schimbătoare. Acestea oferă, în primul rând, o rezistență maximă la apă, protejând perfect împotriva ploii și a zăpezii. De aceea, piciorul dumneavoastră este complet protejat împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. Materialele de înaltă calitate, cum ar fi pielea autentică Perwanger sau Superfabricul special întărit, garantează proprietăți de performanță excelente. Toate modelele dispun de talpa de încredere Vibram, adaptată în mod ideal la aplicația modelului respectiv. Toate aceste elemente alcătuiesc o pereche de cizme de alpinism Salewa durabile, ușoare și fiabile, care vă ajută să cuceriți multe vârfuri.