top

Ghete trekking femei Salewa Crow GTX - premium navy/ethernal blue

cu TVA 1.149,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 999,90Lei +16%
Prețul recomandat al producătorului 1.337,70Lei -14%
Produs disponibil, gata de expediere
Only %1 left

Livrare în 2-5 zile lucrătoare
Prelungim termenul de retur până la 15.01.2024!

Cost livrare de la 0,00Lei Detalii

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 18,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! GRATIS!
Sizechart table
Actual measurements taken by employees
Rozmiar EU 36 36,5 37 38 38,5 39 40 40,5 41 42 42,5
Długość wkładki ok. (cm) 23 23,5 24 24,5 25 25,5 26 26,5 27 27,5 27,8
Na stopę ok. (cm) 22 22,5 23 23,5 24 24,5 25 25,5 26 26,5 26,8

Bocancii de munte pentru femei Salewa Crow GTX beneficiază de o membrană impermeabilă GORE-TEX® extrem de avansată și de o talpă premium Vibram®. Prin urmare, puteți fi siguri că provocările de munte înalt vor deveni puțin mai accesibile, datorită condițiilor optime de care vor avea parte picioarele dumneavoastră.

Bocancul de munte pentru femei Salewa Crow GTX are partea superioară din piele de căprioară, care este susținută de panouri din material textil foarte rezistent. Acesta este întărit în plus de un toc din cauciuc dur.

Sub partea superioară, acest model ascunde un laminat impermeabil avansat - GORE-TEX® Performance Comfort. Această membrană oferă protecție împotriva ploii, a zăpezii care se topește, a noroiului sau a apei dintr-un pârâu traversat în drumul spre vârf. În același timp, asigură o respirabilitate suficientă pentru a vă menține confortabil chiar și după mulți kilometri de mers pe jos, când piciorul dvs. degajă cantități mari de vapori de apă care, dacă se condensează, vă pot răpi confortul uscat.

Un Flex Collar flexibil este utilizat pe partea superioară, în apropierea tendonului lui Ahile. Acesta permite o gamă mai largă de mișcări ale articulației gleznei, asigurând astfel confort pe coborâri, oferind în același timp un suport fiabil pentru gleznă. Un element caracteristic al încălțămintei Salewa care apare și aici este sistemul 3F, adică legătura dintre talpă și talpă și călcâi, astfel încât să ai suport pentru picior în zona călcâiului, flexibilitate și o potrivire corectă ca la bancă. Ajustarea perfectă a încălțămintei până la vârf se datorează sistemului Climbing Lacing preluat de la pantofii de alpinism. În acest caz, șireturile sunt trase foarte jos, permițându-vă să obțineți ținuta exactă pe care o doriți.

În interiorul cizmelor de munte pentru femei Salewa Alp Trainer 2 Mid GTX , aveți posibilitatea de a regla volumul. Totul datorită soluției MFF+ (Multi Fit Footbed+), adică tălpile interschimbabile de diferite grosimi.

Talpa intermediară a acestui model este realizată cu ajutorul tehnologiei 3S Combi System. Este un model de inserție pentru călcâi Microporoso+ PU cu densități diferite în funcție de zonă. Împreună cu talpa - în acest caz Vibram® New Mulaz - asigură o aderență excelentă pe terenuri variate, precum și nivelul dorit de rigiditate și amortizare de bază. Acest pantof este perfect pentru cățăratul în munți iarna, datorită posibilității de a folosi crampoane semiautomate cu el.

Cizme Salewa Crow GTX - caracteristici cheie:

  • Membrana GORE-TEX® Performance Comfort pentru o impermeabilizare fiabilă;
  • Partea superioară din piele de căprioară și material textil de înaltă rezistență;
  • Flex Collar - "gulerul" flexibil al cizmei din partea superioară susține mobilitatea naturală a articulației gleznei;
  • Șiret de cățărare pentru o legare perfectă până la vârf;
  • Sistemul 3F conectează talpa pantofului cu talpa și călcâiul pentru flexibilitate, suport și o potrivire corectă;
  • Soluție Multi Fit Footbed+ - două tălpi de diferite grosimi incluse;
  • Talpă intermediară Microporoso+ PU Heel Insert cu rigiditate adecvată;
  • Talpă Vibram® New Mulaz pentru stabilitate pe orice tip de teren.

Tehnologii
Tehnologia producătorului

Salewa 3F System
Combinația perfectă de flexibilitate, stabilitate și o potrivire precisă a piciorului. Sistemul 3F dezvoltat de Salewa folosește un cablu de oțel pentru a oferi stabilitate suplimentară la nivelul piciorului din spate. Spre deosebire de alte sisteme de acest tip, acesta nu limitează mișcările purtătorului, asigurând flexibilitatea adecvată a pantofului.

Tehnologia principală

Vibram®
Marca Vibram®, recunoscută la nivel internațional, furnizează tălpi de cea mai bună calitate pentru încălțăminte. Tălpile Vibram® au câștigat popularitate datorită durabilității și aderenței ridicate și fără egal pe o mare varietate de terenuri. Vibram® este liderul mondial incontestabil în producția de tălpi tehnice.

Tehnologia producătorului

Salewa Multi Fit Footbed+
Sistemul MFF+ garantează că volumul ghetei este perfect adaptat la cerințele fiecărui utilizator în parte. Acesta se bazează pe două inserții interschimbabile, una cu o grosime mai mare și una cu o grosime mai mică, care pot fi selectate în funcție de preferințele individuale. Talpa suplimentară este plasată separat în cutia cu noua pereche de pantofi.

Tehnologia principală

GORE-TEX® Performance Comfort
Proiectate cu tehnologia GORE-TEX® Performance Comfort, aceste cizme sunt concepute pentru activități în aer liber în condiții meteo moderate. Ele combină impermeabilitatea durabilă cu respirabilitatea optimă pentru o protecție de lungă durată împotriva umezelii și o senzație de confort. Apa nu pătrunde în interiorul cizmei, în timp ce transpirația poate scăpa. Datorită construcției lor inovatoare, sunt ideale pentru o gamă largă de sporturi în aer liber în condiții meteo variabile. sporturi în aer liber în condiții meteo variabile. Încălțămintea GORE-TEX® Performance Comfort Footwear este principala tehnologie utilizată în cizmele de munte. Toate produsele GORE-TEX® sunt GARANTATE SĂ TE ȚINĂ SECO™.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului 00-0000061329
Culoare bleumarin
Sex Femei
No-code Nu
Înălțime Inalte - ghete peste glezna
Lățime față Incaltari pentru latime universala a talpii (Standard / Regular Fit)
Protecție Lipsa
Materialul feței Piele naturala intoarsa + material
Material de bază Piele de căprioară de 1,6 mm, material foarte rezistent la uzură
Căptușeală Căptușeală textilă laminată cu membrană
Ranforsări Protectie din cauciuc, lipita, completa, pe toata circumferinta fetei
Compatibilitate cu colțari Ghete pentru crampoane semiautomate, dar și pentru crampoane cu coș. Echipate cu inserții la călcâi.
Sistem de închidere a ghetei Sistem clasic cu șireturi
Membrană impermeabilă Da, protecție superioară împotriva umezelii datorită membranei impermeabile GORE-TEX
Greutatea unei încălțări ~ 570 g (38,0)
Tehnologia principală GORE-TEX® Performance Comfort, Vibram®
Tehnologia producătorului Salewa 3F System, Salewa Multi Fit Footbed+
Inserție interioară Multi Fit Footbed+
Outlet Nu
Action Snowy Mountains
Activitate Alpinism / Escalada alpina, Trekking
Îngrijire și întreținere
Fete cu membrana
Pentru a preveni umezirea feței încălțămintei, se recomandă ca aceasta să fie impregnată în mod corespunzător și la intervale regulate cu preparate destinate acestui scop. În acest fel, apa va pătrunde mai puțin în materialul feței, nu va afecta respirabilitatea și va reduce transpirația în interiorul încălțărilor.
Fețe din piele naturala
Pentru a menține moliciunea și flexibilitatea unei fețe din piele, este necesară o întreținere regulată, constând în curățare și tratare. Dacă nu este îngrijită, pielea naturală poate deveni uscată și dură în timp și, ca urmare, poate chiar să se crape. Nu vă uscați niciodată încălțămintea lângă foc, pe calorifer, pe cuptor sau la soare. Nu uitați să tratați periodic partea superioară cu un tratament hidrofug și să ceruiți încălțămintea din piele netedă.

Salewa Crow GTX - customer reviews

0.0