top

Mănuși groase un deget pentru femei

Mănușile pentru femei sunt o completare excelentă a ținutei tehnice. Ele sunt perfecte în zona de izolare de frig, ceea ce este extrem de important pentru a simți un confort ridicat în timpul activității de iarnă.
View as Grid List

23 Produse

 1. -8%
  Mănuși alergare Inov-8 Extreme Thermo Mitt - black

  Lista de dorințe

 2. -20%
  Manusi schi femei Marmot Moraine Mitt - black

  Lista de dorințe

 3. -19%
  Manusi cu un deget Marmot Warmest Mitt - black/black

  Lista de dorințe

 4. -9%
  Manusi alergare Inov-8 All Terrain Pro Mitt - black

  Lista de dorințe

 5. -25%
  Manusi cu un deget Marmot Minimalist Shell Mitt - black

  Lista de dorințe

 6. -13%
  Manusi cu un deget Pajak Mittens - black

  Lista de dorințe

 7. -39%
  Manusi cu un deget Black Diamond Recon Mitts - black

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

23 Produse

Ștergere

Mănuși pentru femei - construcție variată

Mitenele trebuie să ofere un nivel ridicat de protecție împotriva frigului. Aceasta rezultă nu numai din izolația utilizată, ci și din posibilitatea de a uni degetele. Ele sunt adesea confecționate astfel încât să fie perfecte pentru condiții montane solicitante. Datorită lor, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la senzația de răcoare atunci când faceți snowboarding sau schiați pentru o perioadă lungă de timp. Unele modele sunt perfecte pentru drumeții montane, când aveți nevoie pe deasupra mediei de protecție împotriva temperaturilor scăzute.

Mănuși pentru femei - izolație avansată

Mitenele își datorează adesea parametrii de izolare utilizării unei izolații de înaltă calitate. Datorită acesteia, mâinile sunt atât de bine protejate de îngheț, ceea ce este deosebit de enervant pentru ele. Designerii se concentrează pe o varietate de materiale izolatoare care, pe de o parte, asigură confortul termic și, pe de altă parte, asigură o respirabilitate adecvată. Mănușile pentru femei elimină umezeala din piele către următoarele straturi de material, astfel încât vă puteți bucura de un climat plăcut în jurul mâinii în timpul multor ore de activitate. Pe lângă izolațiile sintetice, există și cele naturale. În unele modele, designerii aleg să folosească lână, ale cărei capacități de izolare sunt apreciate în întreaga lume. Unele tipuri de lână au proprietăți termoregulatoare. Acestea se adaptează la aura predominantă și la nivelul de intensitate a efortului, reducând astfel riscul de supraîncălzire.

Mănușile pentru femei - mai mult decât izolarea de frig

Oferta magazinului include modele care, pe lângă protecția împotriva temperaturilor scăzute, oferă și protecție împotriva îmbibării. Aceasta rezultă din utilizarea unei membrane, a cărei construcție reprezintă o barieră de lungă durată pentru moleculele de apă. Modelele în care a fost folosit acest element structural nu permit umezelii să pătrundă în piele. În același timp, o membrană nu blochează respirabilitatea, care este importantă pentru menținerea unui climat adecvat în apropierea pielii. În plus, unele mănuși au o construcție softshell. Datorită unei țesături speciale de fibre, acestea oferă o bună protecție împotriva aurei vântului. Nu numai înghețul, ci și vântul provoacă o senzație de răcoare. Prin protecția împotriva acestuia, modelele softshell sporesc confortul feminin pe care îl simțiți.

Mănuși pentru femei - confortabile pentru utilizare

Aspectele tehnice sunt extrem de importante atunci când alegeți mănușile potrivite. Cu toate acestea, este important să fie confortabile atunci când le folosiți. Designerii au avut grijă de acest lucru în mai multe moduri diferite. De exemplu, ei acordă o atenție deosebită materialului intern, care trebuie să fie suficient de moale. Datorită acestui fapt, nu va irita pielea delicată în timpul următorului schi sau al urcării pe drumul spre vârf. În plus, multe modele de mănuși pentru femei folosesc un cordon sau Velcro în construcția lor, datorită cărora oferă o potrivire perfectă la încheietura femeii. Profilul mănușilor contează și el. Forma lor a fost concepută pentru a se adapta cât mai bine la mâinile femeilor. Designerii acordă foarte des atenție și părții de prindere. Materialul din acest loc are, de obicei, o textură specifică, ceea ce face mai confortabilă păstrarea bețelor de schi sau de trekking.