top

Mănuși din fleece femei

Mănușile fleece pentru femei sunt un accesoriu versatil pentru o garderobă folosită pe vreme rece. Le puteți purta ca garnituri sub mănuși cu membrană groasă sau în perioada de tranziție.
View as Grid List

34 Produse

 1. -4%
  Mănuși fleece Patagonia Retro Pile Gloves - black

  Lista de dorințe

 2. -12%
  Mănuși The North Face TNF Rino Glove - dark sage

  Lista de dorințe

 3. -16%
  Mănuși fleece Berghaus Prism PT Glove - au black/black

  Lista de dorințe

 4. -15%
  Mănuși fleece Extremities Sticky X Therm Glove - black

  Lista de dorințe

 5. -11%
  Mănuși munte Patagonia Cap MW Liner Gloves - black

  Lista de dorințe

 6. -25%
  Mănuși femei Under Armour Storm Liner - black/jet gray

  Lista de dorințe

 7. -30%
  Mănuși femei Rab Power Stretch Pro Glove - fig

  Lista de dorințe

 8. -19%
  Mănuși fleece Salewa Ortles PL Gloves - black out

  Lista de dorințe

 9. -11%
  Mănuși munte Patagonia Synch - black

  Lista de dorințe

 10. -25%
  Mănuși fleece Icebreaker Sierra Gloves - black

  Lista de dorințe

 11. -25%
  Mănuși femei Rab Power Stretch Pro Glove - black

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

34 Produse

Ștergere

Mănuși fleece pentru femei - confort termic

Aceea ce ține de fleece este că este un izolator excelent care funcționează bine în perioada de tranziție și în timpul iernii. Mănușile fleece pentru femei reduc riscul de răcire a mâinilor, care este la fel de periculos la munte ca și la oraș. Modelele disponibile în magazinul 8a.ro sunt modele ale celor mai buni producători, precum Berghaus, Marmot, The North Face sau Columbia. Designerii acestor mărci folosesc cel mai adesea fleece sub formă de diverse tipuri de material Polartec®. Mănușile fleece pentru femei protejează eficient mâinile de frig, ceea ce crește confortul perceput. Modelele bazate pe această tehnologie și pe altele similare pot fi purtate singure sau ca izolație. În zilele răcoroase de toamnă petrecute pe traseele montane și iarna în oraș și în excursii, puteți purta mănuși fleece pentru femei ca principal strat termic. Cu toate acestea, atunci când condițiile sunt extreme, este o idee excelentă să le purtați sub mănușile de expediție cu membrană. Acest suport suplimentar se va dovedi neprețuit atunci când temperaturile sunt foarte scăzute.

Mănuși fleece pentru femei - respirabilitate necesară

Fleece este un material pe bază de fibre de poliester. Acest lucru înseamnă că mănușile fleece pentru femei oferă toate proprietățile pozitive ale acestei soluții. Datorită acesteia, vă veți păstra respirabilitatea naturală a pielii. Ca urmare, umiditatea generată în mod natural în timpul odihnei turistice și a orașului va fi eliminată succesiv. Acest lucru evită supraîncălzirea ușoară și ajută la menținerea unui climat uscat și confortabil în jurul pielii pentru o perioadă lungă de timp. Poliesterul utilizat în mănușile fleece pentru femei le face să aibă proprietăți de uscare rapidă. Acest lucru înseamnă că, chiar și atunci când le udați cu zăpadă, acestea vor reveni la starea lor inițială foarte repede. Unii producători folosesc, de asemenea, suportul tehnologiilor antibacteriene în modelele lor. În acest fel, mănușile fleece pentru femei vor rămâne proaspete pentru o perioadă lungă de timp, ceea ce va îmbunătăți senzația generală de confort. Această soluție va încetini formarea de mirosuri neplăcute, ceea ce va fi apreciat în special de femeile care merg pentru câteva zile de drumeție.

Mănuși fleece pentru femei - confort pentru mișcările mâinilor

Modelele turistice sunt caracterizate de un confort maxim, fără de care ieșirea pe traseu este imposibilă. Mănușile din fleece se bazează întotdeauna pe o croială care vă permite să vă mișcați mâinile liber. Dacă nimic nu vă limitează în această sarcină, obțineți confortul de a manevra bastoanele de schi, de a vă deschide rucsacul și de a apuca pur și simplu tot ce doriți. Producătorii reușesc să obțină un astfel de efect datorită unor construcții speciale. Mănușile din fleece au adesea adaos de fibre elastice și o structură specială elastică. Datorită acestui fapt, ele se adaptează la specificitatea mișcărilor cu mâinile, fără a vă limita în vreun fel.

Mănuși fleece pentru femei - funcționalitate suplimentară

Am trăit în era ecranelor tactile care se găsesc în smartphone-uri, aparate foto și ceasuri turistice. De asemenea, trebuie să aveți de-a face cu ele în timpul activităților turistice, atunci când operați un bancomat sau când cumpărați un bilet pentru roller coaster de la un aparat. De aceea, mănușile fleece pentru femei fac posibilă manipularea ecranelor cu cristale lichide, folosind un panou special, care este cel mai adesea situat pe degetul mare și pe degetul arătător. Datorită acestui lucru, puteți trimite un SMS, puteți face o fotografie de pe traseu sau puteți suna un prieten fără a fi nevoie să vă scoateți mănușile. După cum știm, aceasta vă poate expune la o răcire neplăcută, așa că merită să folosiți o astfel de soluție.