top

Lowa Încălțăminte pentru femei

Pantofii Lowa pentru femei oferă fiabilitate și confort ridicat pe orice traseu. Pantofii de trekking clasici sunt o alegere excelentă pentru drumeții mai lungi și pentru drumeții mai scurte cu rucsac pe trasee montane.
View as Grid List

10 Produse

pe pagină
View as Grid List

10 Produse

Ștergere

Lowa - pantofi de damă pentru toate femeile pasionate de munte

Marca Lowa se poate lăuda cu o experiență extrem de bogată în producția de încălțăminte montană și outdoor. A fost înființat în urmă cu aproape 100 de ani în Bavaria și, de atunci, oferă tuturor pasionaților de munte încălțăminte încercată și testată care permite explorarea traseelor montane și cucerirea de noi vârfuri. Iar oferta noastră ar fi cu siguranță incompletă fără pantofii Lowa pentru femei. Ideali pentru toate femeile pasionate de munte care caută o încălțăminte perfect adaptată care să ofere un confort maxim în timpul drumețiilor pe distanțe lungi. Încălțămintea de la această marcă este perfectă atât pentru pasionatele experimentate de drumeții care merg în expediții de mai multe săptămâni, dar și pentru toate femeile active care plănuiesc drumeții mai scurte.

Călăriile pentru femei Lowa - făcute pentru drumeții

Călăria de trekking și drumeție este de departe cea mai mare parte a colecției Lowa. Cerința de bază pentru acest tip de încălțăminte este confortul ridicat în timpul utilizării pe termen lung. Acest lucru se datorează faptului că acestea sunt modelele în care vă petreceți adesea întreaga zi, de dimineața până seara, parcurgând mulți kilometri în timpul aventurilor dumneavoastră în aer liber. Acesta este motivul pentru care este atât de important să aibă o potrivire ideală la piciorul feminin. Pantofii Lowa pentru femei oferă o astfel de potrivire, deoarece forma lor a fost adaptată în mod optim la anatomia piciorului feminin. Aceasta permite eliminarea virtuală a riscului de apariție a bășicilor sau a abraziunilor. În combinație cu niște șosete bune șosete de trekking pentru femei, acestea vor fi elementul central al echipamentului tău pentru fiecare excursie. Printre acest tip de încălțăminte, se pot distinge mai multe tipuri de pantofi. Cele mai construite modele vor fi pantofii de trekking clasici, concepuți pentru femeile experimentate în ale muntelui. Aceștia sunt pantofi extrem de rezistenți, oferind stabilitate maximă atunci când călătoriți cu un rucsac greu. Aceasta într-o alegere ideală pentru drumeții de mai multe săptămâni în teren montan. Protejați perfect cu un rand de cauciuc și având fețe din piele rezistentă, vor rezista cu ușurință la greutățile călătoriei pe trasee stâncoase și pietroase. Pantofii pentru femei Lowa, ceva mai ușori, sunt concepuți pentru drumeții mai scurte. Acest lucru se datorează faptului că pantofii mai ușori oferă o dinamică mai mare și suportul potrivit, necesar atunci când se călătorește cu un rucsac mai ușor.

Călăriile de damă Lowa - magazinul 8a.ro oferă o gamă largă de modele

Aici puteți cumpăra încălțămintea Lowa pentru femei făcută cu pasiune pentru femeile pasionate de munte. Toate modelele acestui brand sunt fabricate în uzine europene, astfel încât acestea se caracterizează prin calitate înaltă. Perfecționați până la cel mai mic detaliu, pantofii pentru femei Lowa se caracterizează printr-o fiabilitate ridicată pe traseele montane. Combinația dintre o potrivire perfectă la picior, materiale durabile și tălpile exterioare care oferă o tracțiune peste medie, au făcut din această pereche de încălțăminte perfectă pentru excursii scurte și expediții de mai multe săptămâni.