top

La Sportiva Încălțăminte pentru drumuri montane

Pantofii de abordare La Sportiva sunt încălțăminte de munte extrem de ușoară, perfectă pentru trasee și trasee stâncoase. Construcțiile avansate garantează o aderență mare și precizie pe pași mici.
View as Grid List

27 Produse

 1. -4%
  Pantofi outdoor La Sportiva TX5 Low GTX - savana/tiger

  Lista de dorințe

 2. -12%
  Pantofi outdoor La Sportiva TX4 R - turchese/giallo

  Lista de dorințe

 3. -7%
  Pantofi femei La Sportiva TX Guide - carbon/hibiscus

  Lista de dorințe

 4. -14%
  Pantofi femei La Sportiva TX2 Evo - topaz/red plum

  Lista de dorințe

 5. -15%
  Ghete barbati La Sportiva Boulder X Mid - mid blue/yellow

  Lista de dorințe

 6. -15%
  Pantofi femei La Sportiva Boulder X - slate/red plum

  Lista de dorințe

 7. -20%
  Ghete barbati La Sportiva Boulder X - red

  Lista de dorințe

 8. -24%
  Pantofi femei La Sportiva TX2 - opal/aqua

  Lista de dorințe

 9. -12%
  Ghete barbati La Sportiva TX4 - blue/papaya

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

27 Produse

Ștergere

La Sportiva - pantofi de abordare pentru alpiniști și turiști

Gama largă de produse a acestui producător ar fi incompletă fără pantofii de abordare. Aceștia completează perfect golul dintre La Sportiva trekking shoes, și pantofii de alergare. Acest lucru se datorează faptului că au fost concepuți pentru a face față terenului accidentat, dar sunt totuși ușori, astfel încât să nu "se așeze greu" pe picioarele tale. Pantofii de abordare La Sportiva dispun de o colecție versatilă care se adresează diferiților utilizatori. Aceștia sunt pantofi excelenți pentru alpiniști, precum și pentru turiștii experimentați care fac drumeții pe terenuri dificile în timpul verii. Pantofii din seria Traverse X predomină printre modelele disponibile și sunt perfecți pentru partea mai caldă a anului, oferind o ventilație excelentă și libertate totală de mișcare a picioarelor.

Care sunt trăsăturile caracteristice ale pantofilor de abordare La Sportiva?

Există câteva caracteristici comune care pot fi găsite în aproape toți pantofii de abordare marca La Sportiva. În primul rând, acesta este un nivel ridicat de amortizare și flexibilitate a construcției. Aceste elemente au fost preluate de la pantofii de alergare. Datorită lor, pantofii oferă un nivel foarte ridicat de confort. În al doilea rând, încălțămintea de abordare dispune de fețe care sunt foarte bine protejate împotriva deteriorării, astfel încât întregul design este foarte durabil pe traseele stâncoase. În al treilea rând, încălțămintea de abordare La Sportiva dispune de un sistem de legare inspirat de pantofii de alpinism. Șireturile, care ajung aproape până la degetele de la picioare, permit o potrivire perfectă a încălțămintei la picior, garantând un control total al fiecărui pas. Și în al patrulea rând, toți pantofii de abordare dispun de o aderență peste medie. Acesta va fi adesea un model al renumitei companii Vibram®, folosind cauciucul MegaGrip. Acesta oferă o tracțiune excelentă în terenul stâncos. În combinație cu un crampon bine conceput, totul este perfect pentru trasee și trasee montane.

O varietate de pantofi de abordare La Sportiva

Traverse X este cea mai cunoscută colecție de pantofi de abordare a acestui brand. Aceasta include mai multe modele care diferă ușor în ceea ce privește designul. Cele mai ușoare modele TX2 sunt concepute în principal pentru alpiniștii care doresc să ajungă la pereți îndepărtați. Acești pantofi sunt extrem de ușori și îi puteți plia cu ușurință pentru a-i lega de hamul de cățărare. Este o soluție ideală pentru călătoriile de vară pentru escaladă. Modelele La Sportiva TX4 oferă o amortizare îmbunătățită și sunt puțin mai rigide, așa că sunt ideale pentru cele mai dificile terenuri. Acest model este cea mai populară alegere a turiștilor și a persoanelor care fac drumeții pe trasee montane cu bagaje mici.

Puteți cumpăra pantofi de abordare La Sportiva online din magazinul 8a.ro

Oferim o gamă largă de pantofi de abordare La Sportiva. Acestea includ atât cele mai ușoare modele pentru vară, cât și pantofii cu membrană GORE-TEX®, perfecți pentru sezoanele de tranziție. Protecția picioarelor împotriva apei vă va permite să călătoriți confortabil chiar și în condiții de ploaie.