top

La Sportiva Încălțăminte de trekking

Cu pantofii de trekking La Sportiva veți putea parcurge rapid și confortabil traseele montane. Datorită tehnologiei și designului de ultimă generație, pantofii sunt extrem de rezistenți și de fiabili.
View as Grid List

22 Produse

 1. -4%
  Pantofi outdoor La Sportiva TX5 Low GTX - savana/tiger

  Lista de dorințe

 2. -7%
  Pantofi femei La Sportiva TX4 - green banana/lagoon

  Lista de dorințe

 3. -9%
  Bocanci alpinism La Sportiva G-Tech - black/yellow

  Lista de dorințe

 4. -8%
  Ghete trekking femei La Sportiva TXS GTX - carbon/topaz

  Lista de dorințe

 5. -6%
  Ghete trekking barbati La Sportiva TXS GTX - black/yellow

  Lista de dorințe

 6. -10%
  Ghete trekking femei La Sportiva TX5 GTX - clay/celery

  Lista de dorințe

 7. -9%
  Bocanci alpinism femei La Sportiva Nepal Cube GTX - ice

  Lista de dorințe

 8. -16%
  Pantofi femei Trango Tower Extreme GTX - garnet

  Lista de dorințe

 9. -10%
  Ghete barbati La Sportiva TX5 GTX - carbon/yellow

  Lista de dorințe

 10. -13%
  Pantofi femei La Sportiva TX4 MID GTX - taupe/emerald

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

22 Produse

Ștergere

La Sportiva - pantofi de trekking perfecți pentru toate traseele

Producătorul oferă o gamă largă de încălțăminte de drumeție montană pentru toate condițiile meteorologice și activitățile. De la șlapi de alergare ultraușori la cizme de alpinism Indiferent de provocările pe care le accepți, vei găsi întotdeauna modelul potrivit pentru tine. Pantofii de trekking La Sportiva sunt foarte populari în rândul pasionaților de trekking. Acest tip de încălțăminte oferă un confort maxim atunci când vă așteaptă o călătorie lungă. Fiecare model este proiectat de la zero, având în vedere că va fi folosit pe porțiuni lungi de trasee off-road. În acest scop, încălțămintea dispune de sisteme de amortizare eficiente, de fețe rezistente sau de tălpi de tracțiune, care se adaptează perfect la diferite tipuri de suprafețe. Pe lângă funcționalitățile practice, pantofii au un design modern și atrăgător.

Călăriile de trekking La Sportiva - gamă largă de modele

La Sportiva oferă o varietate de modele de pantofi de trekking, care diferă din punct de vedere al designului. Modelele ușoare sunt ideale pentru drumeții cu rucsacul în spate și drumeții cu încărcături moderat de grele. Acestea oferă o lejeritate și o dinamică de neegalat la fiecare pas. Modelele de trekking ușoare includ atât pantofi mid-top, cât și cizme, pentru o protecție mai eficientă a gleznei. Un model La Sportiva extrem de popular sunt pantofii de trekking cu membrană GORE-TEX® Surround. Aceștia sunt impermeabili, dar în același timp foarte respirabili. O alegere optimă pentru sezoanele mai calde, oferind un confort și mai mare pentru picioare decât pantofii cu membrană convențională. Talpa intermediară specială cu canale permite aerului să circule direct sub picior. Oferă, de asemenea, o suprafață mult mai mare pentru evacuarea umezelii. În același timp, întreaga talpă, la fel ca și partea superioară, este impermeabilizată cu membrana GORE-TEX®. Aceasta realizează cel mai bun echilibru între rezistența la apă și respirabilitate dintre încălțămintea de trekking disponibilă pe piață. În ciuda structurii sale ușoare, partea superioară oferă o bună rezistență la deteriorare. Randul din cauciuc asigură protecție împotriva rocilor și a rădăcinilor. Pentru trekking cu încărcături mai grele, consultați modelul mai rigid, cu vârf înalt. O alegere optimă pentru trasee montane mai dificile, unde stabilitatea și suportul gleznei sunt de o importanță capitală.

Puteți cumpăra pantofi de trekking La Sportiva online de pe 8a.ro

Oferim o selecție largă de modele de pantofi de trekking. Pantofii de trekking pentru femei și bărbați de la La Sportiva dispun de soluții de ultimă generație, precum GORE-TEX® Surround, tălpile exterioare Vibram® și tălpile Ortholite®. Datorită componentelor de calitate superioară, încălțămintea acestui producător este perfectă pentru traseele montane, atât pentru excursii scurte, cât și pentru expediții lungi. Este o alegere ideală atât pentru începători, cât și pentru pasionații experimentați de drumeții și drumeții în munți.