top

La Sportiva Încălțăminte pentru drumeții pe munte

Bocancii de alpinism La Sportiva sunt concepuți pentru a escalada chiar și cele mai înalte vârfuri montane. Căutați bocanci pentru o expediție în Munții Tatra, în Alpi sau în Himalaya? - Descoperiți încălțămintea La Sportiva concepută pentru navigarea pe astfel de terenuri dificile.
View as Grid List

22 Produse

 1. -3%
  Pantofi GORE-TEX La Sportiva Trango Tech Leather GTX

  Lista de dorințe

 2. -14%
  Bocanci alpinism La Sportiva Trango Tower GTX - black/yellow

  Lista de dorințe

 3. -9%
  Bocanci alpinism La Sportiva G-Tech - black/yellow

  Lista de dorințe

 4. -22%
  Bocanci alpinism La Sportiva G5 Evo - black/yellow

  Lista de dorințe

 5. -19%
  Bocanci alpinism La Sportiva G2 Evo - black/yellow

  Lista de dorințe

 6. -13%
  Bocanci alpinism La Sportiva Nepal Cube GTX - yellow

  Lista de dorințe

 7. -18%
  Ghete drumetie La Sportiva Nepal Evo GTX - yellow

  Lista de dorințe

 8. -10%
  Bocanci alpinism femei La Sportiva Nepal Cube GTX - ice

  Lista de dorințe

 9. -22%
  Ghete barbati La Sportiva Karakorum Evo GTX - anthracite/red

  Lista de dorințe

 10. -16%
  Pantofi femei Trango Tower Extreme GTX - garnet

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

22 Produse

Ștergere

Cizme de alpinism La Sportiva = fiabilitate

Marca este renumită pentru cizmele sale excelente de alpinism, care permit să faci față unor provocări noi și interesante în terenul montan. Colecția vastă oferă aproape toate tipurile de cizme de care ați putea avea nevoie. De la pantofi de alergare ușori, prin călțăminte de abordare, până la pantofi de trekking. Încununarea colecției este, fără îndoială, cel mai avansat model de cizme de alpinism de la La Sportiva. Acest tip de încălțăminte trebuie să ofere o fiabilitate maximă. Cizmele sunt concepute pentru cele mai dure condiții meteorologice și de teren, inclusiv temperaturi extrem de scăzute, vânt puternic, pietre ascuțite și gheață. În același timp, acestea trebuie să protejeze picioarele și să asigure un microclimat confortabil atunci când cuceriți chiar și cele mai înalte vârfuri. Doar cele mai renumite mărci de încălțăminte, cum ar fi La Sportiva, oferă cizme de alpinism în colecțiile lor.

Structura cizmelor de alpinism La Sportiva

Cizmele de alpinism pentru altitudini mari au multe caracteristici distinctive care le diferențiază de alte tipuri de încălțăminte. Primul element, sesizabil la prima vedere, este structura robustă a părții superioare. Un rand de cauciuc solid pentru o protecție suplimentară face ca ghetele de alpinism La Sportiva să se descurce bine pe terenuri stâncoase și pereți de gheață, protejând partea superioară de abraziuni sau tăieturi. O altă trăsătură caracteristică este că sunt compatibile cu crampoanele semiautomate sau automate, care sunt esențiale atunci când se deplasează pe pante abrupte. Fixarea sigură a crampoanelor la cizme permite utilizarea deplină a potențialului acestora și le face ușor de pus și de scos. Pentru a utiliza crampoane semiautomate sau automate, întreaga structură a cizmei trebuie să fie suficient de rigidă. Cizmele de alpinism La Sportiva dispun, de asemenea, de mai multe soluții brevetate. Sistemul Impact Brake System folosește o formă specială a tălpii care asigură o aderență și mai bună la urcare și coborâre. O balama multidirecțională inovatoare de pe partea superioară 3D Flex System permite gleznei să profite la maximum de caracteristicile sale naturale, astfel încât să se adapteze mai bine la teren, oferind în același timp suport. Acest lucru are ca rezultat o aderență și un confort sporit la urcare, la coborâre și în timp ce traversează pantele.

Cizme de alpinism La Sportiva - gamă largă de modele

Colecția de încălțăminte de alpinism oferă mai multe modele diferite. Cel cu cea mai lungă parte superioară este conceput pentru utilizarea în Himalaya. Ghetrele integrate, izolația suplimentară și botinele interioare detașabile le fac perfecte chiar și pentru mediile extrem de reci. Acestea sunt cizme specializate pentru expediții, destinate celor mai experimentați utilizatori. Colecția cuprinde, de asemenea, modele care sunt perfecte pentru condițiile de iarnă din Alpi sau din Munții Tatra. Aceste cizme sunt puțin mai ușoare, dar sunt în continuare compatibile cu crampoanele semiautomate sau automate. Sunt o alegere perfectă pentru trasee montane dificile.

Puteți cumpăra cizme de alpinism La Sportiva online de pe 8a.ro

Oferim aproape fiecare articol din colecția acestui renumit producător de încălțăminte și îmbrăcăminte de alpinism. Modelele rafinate de alpinism reprezintă încununarea întregii colecții. Cele mai sofisticate modele, fiabile chiar și în condiții extreme, vă vor permite să vă asumați noi provocări. Cizmele de alpinism La Sportiva sunt alegerea perfectă pentru a cuceri chiar și cele mai înalte vârfuri.