top

GORE-TEX SHAKEDRY™

GORE-TEX SHAKEDRY™ este o adevărată revoluție în domeniul îmbrăcămintei tehnice pentru sporturi de mare intensitate. Jachetele pentru alergare pe timp de iarnă sau pe timp de ploaie pot fi 100% impermeabile și în același timp fantastic de respirabile! Și cu asta, tot ce trebuie să faceți este doar să vă scuturați ușor jacheta după ce alergați pentru ca aceasta să se usuce din nou.
View as Grid List

1 Produse

 1. -27%
  Geaca impermeabila Maloja Spih NOS - moonless
  Geaca impermeabila Maloja Spih NOS - moonless
  cu TVA 1.149,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 1.099,90Lei (+5%)
  Prețul recomandat al producătorului 1.579,80Lei (-27%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

1 Produse

Ștergere

Lightweight și respirabil

Tehnologia modernă a făcut posibilă proiectarea unei construcții complet noi, care nu numai că este mai ușoară, dar oferă și o respirabilitate mai bună și o protecție excelentă împotriva apei. Toate acestea au fost posibile datorită eliminării laminatului din materialul exterior. Această soluție îmbunătățește semnificativ parametrii îmbrăcămintei necesare pentru a menține un climat interior adecvat în timpul exercițiilor fizice intense. La fel ca și restul îmbrăcămintei semnate de logo-ul negru și auriu, GORE-TEX SHAKEDRY™ oferă o protecție excelentă împotriva apei, tamponându-vă eficient chiar și împotriva celor mai mari ploi torențiale. Datorită dimensiunii minimaliste, o puteți lua cu dvs. după ce vă faceți bagajul la fiecare sesiune de antrenament sau într-o excursie, astfel încât să vă protejeze eficient împotriva condițiilor meteo schimbătoare. Îmbrăcămintea GORE-TEX Active cu tehnologia SHAKEDRY™ a fost concepută pentru pasionații de alergare și pentru cicliștii care se deplasează fără rucsacuri. Aceasta permite menținerea climatului optim chiar și în timpul unei activități fizice intense.

Beneficii GORE-TEX SHAKEDRY™

Performanță supremă : membrana GORE-TEX SHAKEDRY™ înseamnă îmbrăcăminte ușoară și posibilitatea de a plia haina pentru a obține o dimensiune minimalistă, astfel încât jachetele pot încăpea în buzunarele laterale ale unui rucsac mic! Soluția a fost dezvoltată de către atleții și pasionații de munte care se deplasează rapid, fără bagaje, cu echipament minimalist. Fără un strat de material exterior, care s-ar putea îmbiba cu ușurință, tot ce trebuie să faceți pentru a vă usca geaca este să scuturați picăturile de apă care se acumulează pe suprafața acesteia. În acest fel, jacheta dvs. este uscată în câteva secunde, chiar și după o ploaie torențială. O căptușeală special concepută garantează un parametru de respirabilitate ridicat și vă va permite să mențineți un climat uscat în jurul pielii chiar și după o activitate fizică extremă. Alergați, mergeți pe bicicletă - și nu vă faceți griji cu privire la ploaie. Puteți avea o îmbrăcăminte cu membrană complet impermeabilă, întotdeauna uscată și disponibilă.

Greutate extrem de ușoară : construcția este extrem de subțire și, prin urmare, ultraușoară. Este perfect pentru drumeții rapide sau alergare pe traseu. Puteți împacheta hainele care dispun de această tehnologie, astfel încât puteți obține dimensiuni compacte pentru a o transporta cu ușurință (întreaga jachetă nu este mai mare decât un măr mediu!). Acesta este motivul pentru care produsele care prezintă această tehnologie sunt alegerea optimă atunci când călătoriți fără rucsac, ori de câte ori toate lucrurile de care aveți nevoie trebuie să încapă, de exemplu, într-o centură mică de șold sau într-o vestă de alergare minimalistă (dacă aveți o jachetă Dynafit - puteți găzdui un astfel de rucsac minuscul sub jachetă!).

Transpirabilitate: deoarece GORE-TEX® ACTIVE cu SHAKEDRY™ nu au niciun material exterior, jachetele oferă o respirabilitate și mai bună decât construcțiile tradiționale. Vaporii de apă pot fi îndepărtați mai eficient, în timp ce căptușeala plăcută la atingere interceptează rapid umezeala de la suprafața pielii.

Protecție completă împotriva ploii: Tehnologia GORE-TEX SHAKEDRY™ oferă o protecție fiabilă împotriva apei chiar și în timpul celor mai torențiale ploi torențiale sau furtuni. Umiditatea este menținută în exterior, pe suprafața membranei, de unde poate fi îndepărtată cu ușurință prin scuturarea picăturilor de apă uscată cu o mișcare energică. Soluția garantează rezistența la apă chiar și în timpul celor mai rele condiții meteorologice.

Construcția membranei

GORE-TEX® Active cu tehnologia SHAKEDRY™ este o construcție avansată care schimbă complet percepția asupra soluțiilor existente. Nu există niciun material exterior în acest laminat. Se poate vedea cu ochiul liber, membrana pe care se oprește apa. Acesta este motivul pentru care apa nu compromite respirabilitatea, iar jacheta își menține în permanență respirabilitatea maximă. Al doilea strat al laminatului este format din căptușeala plăcută la atingere, care accelerează transportul umidității de la corpul tău la membrană și apoi în exterior. Aceasta garantează un climat confortabil în timpul exercițiilor aerobice și este, de asemenea, plăcută pentru piele. Pelicula aproape invizibilă protejează membrana împotriva abraziunii (deși această protecție nu este la fel de rezistentă din punct de vedere mecanic ca un strat de țesătură!), iar rezistența sa la absorbția de umiditate înseamnă că, chiar și după multe ore de ploaie torențială, nu se îmbibă și nu se îngrașă.