top

GORE-TEX C-KNIT

GORE-TEX C-KNIT™ este un tip de căptușeală specială, extrem de plăcută la atingere, utilizată în îmbrăcămintea GORE-TEX® Products, care oferă un confort excepțional și o gestionare și mai bună a umidității.
View as Grid List

32 Produse

 1. -19%
  Pantaloni cu membrana Arcteryx Beta Pant - forage

  Lista de dorințe

 2. -9%
  Pelerina ploaie Arcteryx Beta Coat - serene

  Lista de dorințe

 3. -20%
  Pantaloni schi tura Norrona Lofoten Gore-Tex Pants - caviar

  Lista de dorințe

 4. -13%
  Geaca femei Norrona Lyngen Gore-Tex Jacket - true red/rhubarb

  Lista de dorințe

 5. -36%
  Geaca alergare femei Arcteryx Norvan LT Hoody - fluidity

  Lista de dorințe

 6. -36%
  Geaca de munte femei Rab Ladakh GTX Jacket - fig/black currant

  Lista de dorințe

 7. -23%
  Pantaloni GORE TEX femei Arcteryx Beta Pant Regular - black

  Lista de dorințe

 8. -34%
  Pantaloni schi de tura femei Arcteryx Sentinel LT Pant - muse

  Lista de dorințe

 9. -15%
  Pantaloni femei Dynafit Free GTX Pant - winter moss

  Lista de dorințe

 10. -16%
  Pantaloni schi tura Dynafit Free GTX Pant - winter moss

  Lista de dorințe

 11. -20%
  Geaca femei Dynafit Free GTX Jacket - winter moss

  Lista de dorințe

 12. -20%
  Geaca GORE-TEX femei BlackYak Brangus Jacket - biscay bay

  Lista de dorințe

 13. -25%
  Pantaloni GORE TEX BlackYak Brangus Pants - dress blues

  Lista de dorințe

 14. -25%
  Geaca impermeabila BlackYak Brangus Jacket - black beauty

  Lista de dorințe

 15. -20%
  Geaca impermeabila BlackYak Brangus Jacket - fiery red

  Lista de dorințe

 16. -24%
  Pantaloni schi de tura femei Dynafit Free GTX Pant - ibis

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

32 Produse

Ștergere

Produse GORE-TEX® cu tehnologie de susținere C-KNIT™

Ce face ca GORE-TEX C-KNIT™ să fie atât de special? Se caracterizează printr-un design special: este ca și cum ar fi tricotat cu o țesătură lejeră care, pe de o parte, aderă perfect și cooperează cu membrana (sub forma laminatului cu 3 straturi) și, pe de altă parte, lasă destul de mult spațiu liber între fibrele subțiri. Aranjamentul fibrelor face ca devierea umidității din piele să fie foarte eficientă, iar structura țesăturii permite moleculelor de transpirație să iasă mai repede în exterior. Toate elementele stratului laminat în 3 straturi - materialul exterior, membrana și căptușeala GORE-TEX C-KNIT™ - funcționează foarte bine împreună și sunt, în același timp, excepțional de moi, ușoare și plăcute la atingere. Întregul ansamblu menține un nivel ridicat de durabilitate, pe deplin suficient pentru drumeții sau schi cu rucsac. GORE-TEX C-KNIT™ este una dintre cele mai recente soluții destinate persoanelor care au nevoie de îmbrăcăminte durabilă și, în același timp, în cele din urmă, respirabilă și ușoară.

Avantaje

Mulțumire: Construcția în 3 straturi protejează bine membrana împotriva deteriorării și totuși extrem de plăcută la atingere, moale și... liniștită. În comparație cu laminatele clasice 3L, jachetele GORE-TEX C-KNIT ™ sunt vizibil mai puțin umflate.

Transpirabilitate îmbunătățită: construcția specială a căptușelii garantează eliminarea eficientă a umidității de pe suprafața pielii. Nivelul de respirabilitate este cu până la 15% mai mare decât cel al produselor GORE-TEX® Products cu 3 straturi laminate, care utilizează căptușeala clasică cu țesătură tricot.

Greutate redusă: Îmbrăcămintea GORE-TEX C-KNIT™ este cu până la 10% mai ușoară decât produsele similare cu produse GORE-TEX® Products cu 3 straturi laminate. Cu toate acestea, rămâne la fel de rezistentă și are un volum mai mic.

Este C-KNIT™ o membrană diferită?

Absolut nu! Produsele marcate cu tehnologia de susținere C-KNIT™ dispun de aceeași membrană ca și restul familiei de produse GORE-TEX® - un strat extrem de subțire de politetrafluoroetilenă expandată (ePTFE). Aceasta are peste 9 miliarde de pori pe centimetru pătrat. Fiind de aproximativ 20.000 de ori mai mici decât o picătură de apă, dar de 700 de ori mai mari decât o moleculă de vapori de apă, aceștia împiedică ploaia să pătrundă în membrana GORE-TEX®, permițând în același timp moleculelor de vapori (transpirație) să treacă. Ceea ce le deosebește de familia de jachete și pantaloni GORE-TEX® Products este doar că sunt moi, delicate la atingere și țesute special într-o căptușeală din fibre cu o nouă structură.

Jachetele GORE-TEX C-KNIT™ sunt disponibile doar în versiunea laminată 3L, în care toate cele trei straturi (materialul exterior, membrana GORE-TEX® și căptușeala tricotată menționată mai sus) sunt lipite permanent. Stratul GORE-TEX C-KNIT™ are o textură foarte netedă, este moale și plăcut la atingere, ceea ce îl face foarte ușor de strecurat în mânecă sau în piciorul unui pantalon, indiferent de tipul de ținută pe care îl purtați deja. Întreaga jachetă este ușoară, încăpătoare și practic nu scoate niciun sunet de balansare atunci când este purtată.