top

Zamberlan Încălțăminte pentru drumeții pe munte

În cizmele de alpinism Zamberlan, puteți merge cu ușurință la provocarea Seven Summits. O varietate de modele va fi perfectă atât pentru alpiniștii din Tatra, cât și pentru cei din Alpi și Himalaya. Acestea sunt încălțăminte italiană perfectă pentru alpinism.
View as Grid List

13 Produse

 1. -8%
  Bocanci alpinism Zamberlan Mountain Trek - graphite/orange

  Lista de dorințe

 2. -24%
  Bocanci alpinism Zamberlan Everest Evo RR PU - black/orange

  Lista de dorințe

 3. -24%
  Bocanci alpinism Zamberlan 6000 Karka EVO RR PU - black/orange

  Lista de dorințe

 4. -24%
  Bocanci alpinism Zamberlan Expert Pro GTX RR - graphite

  Lista de dorințe

 5. -22%
  Bocanci alpinism femei Zamberlan Brenva GTX RR - oxide

  Lista de dorințe

 6. -22%
  Bocanci alpinism Zamberlan Brenva GTX RR - orange

  Lista de dorințe

 7. -31%
  Bocanci alpinism Zamberlan Mountain Pro Evo GTX RR - black/grey

  Lista de dorințe

 8. -30%
  Bocanci alpinism Zamberlan Eiger Lite GTX RR Boa - black/orange

  Lista de dorințe

 9. -21%
  Bocanci alpinism Zamberlan Dufur EVO GTX RR - black

  Lista de dorințe

 10. -24%
  Bocanci alpinism Zamberlan Expert Pro GTX RR - acid green

  Lista de dorințe

 11. -40%
  Ghete barbati Zamberlan 6000 Karka EVO RR - black/orange

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

13 Produse

Ștergere

Zamberlan cizme de alpinism

Încălțămintea de alpinism este colecția de coroană a acestui producător italian. Acest lucru se datorează faptului că cizmele Himalaya trebuie să reziste la condițiile extreme de pe cele mai înalte vârfuri din lume. Atunci când alege pantofii potriviți, fiecare alpinist trebuie să fie 100% sigur că sunt de încredere - pentru că aceștia nu trebuie doar să te ducă în vârf, ci și viața ta depinde de ei. Acesta este motivul pentru care cizmele de alpinism Zamberlan sunt proiectate și fabricate cu cea mai mare grijă pentru cele mai fine detalii. Materialele special selectate nu numai că se caracterizează printr-o durabilitate maximă, dar sunt și rezistente la temperaturi extrem de scăzute. În cadrul categoriei de cizme de alpinism, puteți găsi nu doar cizme pentru Himalaya, ci și încălțăminte perfectă pentru a face față provocărilor montane din Alpi sau Munții Tatra. Toate modelele dispun de compatibilitate cu crampoanele semiautomate sau automate, astfel încât acestea garantează fiabilitate maximă pe un teren înzăpezit sau înghețat.

Construcția cizmelor de alpinism Zamberlan

Încălțămintea de alpinism diferă de cea de Zamberlan trekking shoes, deoarece terenul pe care mergeți necesită modificări esențiale ale construcției. În pantofii de drumeție, cel mai probabil veți merge mulți kilometri pe traseele montane. Cizmele de alpinism sunt folosite în principal pentru ascensiuni montane mai dificile. În primul rând, cizmele de alpinism trebuie să fie suficient de rigide, astfel încât să asigure sprijin chiar dacă doar o mică parte din talpa exterioară prinde aderență pe stâncă. Această rigiditate ridicată a cizmelor de alpinism Zamberlan este obținută datorită aplicării unor panouri speciale din fibră de sticlă sau de carbon. În al doilea rând, acestea trebuie să fie compatibile cu crampoanele automate sau semiautomate. Pentru că acestea oferă o stabilitate mai mare la cățărare în comparație cu crampoanele cu coș. În plus, punerea lor este mult mai rapidă, ceea ce este extrem de important la temperaturi scăzute și vânt puternic. În al treilea rând, cizmele de alpinism Zamberlan pentru cele mai înalte vârfuri suferă modificări semnificative la partea superioară. Acesta este protejat suplimentar cu un rand foarte înalt, protejându-l împotriva deteriorării de către marginile ascuțite ale rocilor sau de gheață. O izolație adecvată a părții superioare este, de asemenea, foarte importantă, astfel încât să poată proteja împotriva temperaturilor extrem de scăzute. În plus față de un strat gros de izolație, se folosesc botine interioare suplimentare. Această soluție vă permite să le folosiți în timp ce stați într-un cort și, de asemenea, facilitează punerea cizmelor.

Zamberlan - cizme de alpinism la magazinul 8a.ro

Oferim o selecție uimitor de largă de cizme de alpinism de la producătorul italian. Indiferent ce vârfuri de lanț muntos intenționați să cuceriți, aici puteți găsi cizmele potrivite în acest scop. Cizme pentru a ajunge pe vârful Rysy pe timp de iarnă, încălțăminte perfectă pentru experiența Mont Blanc, precum și cizme de expediție pe Muntele Everest sau chiar în Himalaya. Cizmele de alpinism Zamberlan sunt fiabile în cele mai grele condiții din lume.