top

Vivobarefoot

Vivobarefoot este o marcă specializată în producția de încălțăminte minimalistă. Stilul unic al încălțămintei o face potrivită atât pentru excursii, cât și pentru uzul zilnic. Verificați pantofii Vivobarefoot pentru femei și bărbați!
View as Grid List

31 Produse

pe pagină
View as Grid List

31 Produse

Ștergere

Vivobarefoot - pantofi mai aproape de natură

Marca Vivobarefoot a fost înființată în 2012 de Galahad și Asher Clark - croitori de cea de-a șaptea generație. S-au bazat pe o premisă simplă - încălțămintea minimalistă poate avea un efect regenerativ asupra organismului uman. Pantofii Vivobarefoot urmau să reprezinte un nou pas spre apropierea oamenilor de natură și, prin urmare, să contribuie la protejarea acesteia. Misiunea mărcii a devenit inspirarea oamenilor să renunțe la încălțămintea cu o amortizare ridicată în favoarea unor soluții mai naturale. Doar încălțămintea minimalistă îndeplinea toate aceste principii.

De ce sunt pantofii barefoot o alegere bună?

Oamenii din spatele mărcii Vivobarefoot știu că piciorul uman este o adevărată capodoperă atunci când vine vorba de biomecanică. Se adaptează perfect la mers, alergare, sărituri, dans și multe alte sporturi. Strângerea piciorului în pantofi moderni și izolarea acestuia de podea cu o talpă foarte groasă împiedică funcționarea acestuia în modul în care evoluția l-a adaptat. Picioarele ne leagă de lume și de natură, deci nu ar trebui să renunțăm voluntar la această oportunitate oferită. Designerii pantofilor Vivobarefoot au plecat de la acest principiu și au decis să creeze încălțăminte care să inverseze tendința izolării piciorului de mediul înconjurător. Noile pantofi trebuiau să fie mai subțiri, mai elastici și să ofere o senzație de contact cu solul. Și s-a dovedit că această abordare a câștigat rapid mulți entuziaști.

Ce caracteristici definesc încălțămintea Vivobarefoot?

Toate modelele de pantofi Vivobarefoot sunt destul de largi, astfel încât piciorul să aibă spațiu suficient pentru a se mișca în mod natural. În timpul fiecărui pas, piciorul se aplatizează ușor, iar mușchii și tendoanele lucrand în mod fluid îi schimbă forma. Prin urmare, un spațiu adecvat care permite funcționarea naturală a piciorului este extrem de important. Pantofii Vivobarefoot sunt, de asemenea, foarte subțiri. Reducerea stratului de amortizare duce la o senzație mult mai bună a solului. Astfel, picioarele noastre pot simți în sfârșit diferența când mergem pe diferite suprafețe. Aceasta este cea mai naturală senzație pe care pantofii tradiționali ne-au privați-o. În cele din urmă, încălțămintea Vivobarefoot este foarte elastică. Se adaptează perfect mișcărilor naturale ale piciorului. Nu există aici o manșetă rigidă care să perturbe biomecanica naturală a piciorului. Toate aceste elemente se combină pentru a crea pantofi care stimulează organismul, îi oferă mai mulți stimuli și permit în cele din urmă un contact mai deplin cu natura și lumea înconjurătoare.

Cumpărați pantofi Vivobarefoot la 8a.ro

În oferta noastră veți găsi o selecție largă de încălțăminte minimalistă de la marca Vivobarefoot. Există atât adidași ușori de vară, cât și pantofi clasici pentru utilizarea zilnică în oraș. Gama producătorului include chiar și pantofi minimalistici cu vârf înalt - până la gleznă. Variația largă de modele face ca oricine să găsească cu ușurință pantofii Vivobarefoot minimaliști potriviți. Producătorul a creat mai multe colecții care facilitează găsirea modelului potrivit. Colecția Performance este destinată sportivilor. Aici veți găsi pantofi minimaliști de alergare și modele ușoare de antrenament. Colecția Outdoor a mărcii Vivobarefoot oferă încălțăminte pentru mișcarea în teren. Acestea sunt pantofi ideali pentru excursii în teren ușor. Pentru cei care caută pantofi pentru uz zilnic, există seria Lifestyle. Ultimele colecții Vivobarefoot sunt pantofii minimaliști pentru copii.