top

Tricouri de antrenament pentru bărbați

Tricourile de antrenament pentru bărbați sunt modele extrem de versatile, perfecte pentru multe activități fizice. Aceste modele vor funcționa cel mai bine, combinând confortul și caracteristicile tehnice de bază.
View as Grid List

107 Produse

 1. -6%
  Tricou alergare Inov-8 Graphic Tee SS inov-8 - grey

  Lista de dorințe

 2. -6%
  Tricou alergare Inov-8 Graphic Tee SS inov-8 - navy

  Lista de dorințe

 3. -6%
  Tricou alergare Inov-8 Graphic Tee SS Forged - navy

  Lista de dorințe

 4. -6%
  Tricou alergare Inov-8 Graphic Tee SS Brand - blue

  Lista de dorințe

 5. -32%
  Tricou ciclism 100% Celium - forest green/black

  Lista de dorințe

 6. -16%
  Tricou ciclism 100% Celium - fatigue

  Lista de dorințe

 7. -39%
  Tricou barbati Houdini Pace Air Tee - sunset orange

  Lista de dorințe

 8. -32%
  Tricou barbati The North Face Ma S/S Tee - white/grey

  Lista de dorințe

 9. -30%
  Tricou alergare adidas Adizero Tee - lucid blue

  Lista de dorințe

 10. -31%
  Tricou alergare adidas Adizero Tee - black

  Lista de dorințe

 11. -34%
  Tricou barbati Icebreaker Sphere II SS Tee Hitt - green

  Lista de dorințe

 12. -14%
  Tricou uscare rapida Hannah Bine - stormy weather

  Lista de dorințe

 13. -28%
  Tricou alergare Salomon Sense Aero Trail Tank - white

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

107 Produse

Ștergere

Camasiile de antrenament pentru bărbați ușoare

Tricotele de antrenament sunt o alegere excelentă pentru toți bărbații activi. Acestea combină perfect stilul modern și proprietățile care vor asigura condiții optime în timpul exercițiilor fizice. Tricourile de antrenament pentru bărbați au devenit un element esențial de îmbrăcăminte nu numai pentru sportivi și profesioniști, ci și pentru persoanele care fac exerciții fizice ocazionale. Acestea oferă multă libertate de mișcare, datorită căreia, indiferent de activitatea pe care o întreprindem, ne vor oferi cu siguranță condiții confortabile. În plus, tricourile de antrenament oferă condiții optime în timpul antrenamentelor. Respirabilitatea ridicată face posibilă creșterea ritmului sau a încărcăturii, bucurându-ne în același timp de confort.

Tricote de antrenament pentru bărbați de la cele mai renumite mărci

Majoritatea producătorilor de îmbrăcăminte outdoor acordă tot mai multă atenție persoanelor care duc un stil de viață sănătos și doresc să fie active și în fiecare zi - în parc sau la sala de sport. Acesta este motivul pentru care în colecții apar tot mai des tricouri de antrenament pentru bărbați, perfecte pentru provocări ceva mai scurte, dar solicitante. Sunt alese de toți iubitorii de munte care vor să își păstreze forma înaltă pe o perioadă mai lungă fără excursii. Sunt alese de bună voie de iubitorii de alpinism, trekking și schi. Purtându-le, vă veți menține o condiție bună pe tot parcursul anului, precum și vă veți pregăti corespunzător înainte de sezon. Confecționați din materiale plăcute la atingere, sunt perfecți pentru sesiuni de antrenament chiar și mai lungi. Pe lângă fibrele sintetice tipice, se găsesc și tricouri care combină bumbacul natural. O astfel de soluție reprezintă un compromis între proprietățile tehnice ale tricourilor și confortul acestora.

Tricotaje de antrenament pentru bărbați - magazinul 8a.ro oferă o gamă largă de modele

Furnizăm tricouri de antrenament de la cele mai importante mărci de outdoor. Materiale de înaltă calitate, croială selectată în mod optim și culori variate - oferta noastră pune la dispoziție diverse tricouri. Fie că vă antrenați pe teren sau la sală, tricourile de antrenament pentru bărbați vă vor permite exerciții confortabile.