top

Totem

Totem sunt came de calitate superioară pentru alpiniști. Un producător boutique de echipamente de alpinism oferă produse care sunt perfecte pentru a urca cu propriul dispozitiv de asigurare. Oferim o selecție largă de prietene în diferite dimensiuni.
Nu avem produse care se potrivesc cu selecția dvs.
Ștergere

Totem's unique Cams

De la inventarea camelelor, acestea au fost o piesă indispensabilă de echipament pentru toți cei care urcă pe propriul lor coardă. În zilele noastre, aproape toți marii producători de echipamente de alpinism oferă diferite modele de came (friends). Boutique-ul marca Totem provine din Țara Bascilor. A fost fondat de alpiniști care au dorit să creeze echipamente de cățărare de cea mai bună calitate. Ce face ca Camele Totem să fie atât de speciale. Mai presus de toate, atenția la detalii și cea mai înaltă calitate a manoperei fiecărei piese. Acest lucru este extrem de important atunci când avem de-a face cu echipamente de cățărare cărora le încredințăm siguranța și chiar viața noastră. Toate produsele Totem sunt fabricate în orașul Hernani din Țara Bascilor, unde fiecare piesă este adusă la perfecțiune de către oameni care, de multe ori, folosesc ei înșiși echipamentul după aceea.

Politică excepțională a companiei

Producătorul de prietene Totem este o companie destul de mică, prin urmare există reguli unice în funcționare. Interesele alpiniștilor sunt întotdeauna puse pe primul loc. Acesta este motivul pentru care fiecare produs este atât de unic și satisface pe deplin nevoile cățărătorilor. Compania are o salarizare egală, bazată doar pe orele lucrate, nu pe poziție. În plus, surplusul generat de marcă este investit în proiecte locale de escaladă, astfel încât întreaga comunitate să poată beneficia de profiturile sale. Deciziile cheie la Totem sunt luate prin votul tuturor angajaților. Printre valorile sale de bază se numără și egalitatea tuturor oamenilor, opoziția față de discriminare sau, în final, respectul pentru drepturile naturii.

Camele Totem unice de la 8a.ro oferă o gamă largă de modele și mărimi, ceea ce vă va permite să completați setul potrivit pentru fiecare traseu. Ideale pentru excursiile de vară pe stânci, permițându-vă să vă bucurați pe deplin de fiecare moment petrecut pe perete