top

This-1

This-1 este un producător de alimente energetice de înaltă calitate care vă permit să refaceți rapid caloriile în timpul efortului extrem. Batoanele și gelurile energetice special formulate sunt un supliment alimentar excelent în timpul expedițiilor montane; expedițiilor de drumeții; călătoriilor în largul mării, precum și la competițiile sportive. Descoperiți produsele perfect compuse de la marca This-1!
View as Grid List

4 Produse

pe pagină
View as Grid List

4 Produse

Ștergere

Acest 1 produs - pentru ce?

Care efort duce la o cerere crescută de energie din partea organismului. Îl puteți suplimenta cu ușurință cu o masă mai mare zilnic. Cu toate acestea, atunci când vă aflați în condiții extreme în care prepararea unei mese clasice iese din discuție, suplimentarea rapidă a caloriilor este esențială pentru a vă simți bine și pentru a vă menține o formă fizică maximă. Specialiștii de la brandul This-1, care dezvoltă alimente tocmai pentru astfel de ocazii, sunt conștienți de acest lucru. Batoanele sau gelurile energizante reprezintă energia cea mai puternic condensată posibilă. Ceea ce le diferențiază de clasicele batoane de ciocolată sunt ingredientele atent selecționate. Au redus zaharurile în favoarea proteinelor și, bineînțeles, nu au uitat de mineralele esențiale. Acest lucru face ca ele să nu ofere doar calorii goale, ci și multe alte ingrediente necesare pentru buna funcționare a organismului.

Produsele This-1 sunt dezvoltate cu gândul la activități specifice. Batoanele energizante sunt o alegere excelentă ca gustare pentru drumeții de mai multe zile. Dimensiunea mică a batoanelor înseamnă că nu cântăresc prea mult într-un rucsac. De asemenea, sunt folosite cu nerăbdare de către alpiniști și alpiniști, care sunt deosebit de atenți la cântărirea fiecărui gram de echipament suplimentar.

Baruri și geluriThis-1 - compoziție dovedită și gust bun

Care baton este echilibrat corespunzător. Batoanele energetice sunt disponibile pentru a furniza energie suplimentară direct în timpul exercițiilor fizice. Acestea sunt ideale pentru competițiile de alergare, triatlonuri sau alergări rapide pe vârfuri în munți. Greutatea redusă a batonului se traduce printr-un aport substanțial de energie. În schimb, batoanele proteice Aceasta-1 care conțin până la 30% proteine sunt excelente pentru după antrenament. În timpul odihnei și al recuperării, acestea vor oferi organismului valorile nutritive potrivite. Compoziția gustărilor individuale este aleasă nu numai pentru valoarea nutritivă, ci și pentru gust. Brandul oferă, de asemenea, pâine proteică, care este bogată în fibre și micro și macronutrienți. În același timp, acestea nu conțin zaharuri. Important este faptul că toate batoanele energetice și superenergetice This-1 sunt realizate fără utilizarea de conservanți.

Cumpărați gustări energetice sănătoase online de pe 8a.ro

Oferim o gamă largă de produse This-1, care sunt ideale pentru toate persoanele active. Este suficient să menționăm că gustările brandului sunt folosite, printre alții, de alpinistul Marcin" Yeti" Tomaszewski, alpinistul din Himalaya Ryszard Pawłowski sau marinarul Szymon Kuczyński, printre alții. Alimentele care sunt folosite de profesioniști vor fi, de asemenea, perfecte pentru excursii și drumeții. Deși condițiile nu vor fi la fel de extreme, nevoia organismului de energie și de nutrienți adecvați va fi foarte asemănătoare. Aceasta-1 baruri și geluri sunt o alternativă excelentă la dulciurile clasice, care, pe lângă zaharuri, vor oferi și proteine și alte valori nutritive în cantități mari.