top

The North Face Tricouri

Tricourile The North Face sunt cea mai versatilă piesă din garderobă. Tricourile tradiționale din bumbac, tricourile polo și bluzele pentru femei sunt perfecte pentru perioada mai caldă a anului, oferind un confort maxim.
View as Grid List

103 Produse

 1. -28%
  Tricou femei The North Face AO Tee Plus - lime

  Lista de dorințe

 2. -28%
  Tricou femei The North Face AO Tee - cosmo pink

  Lista de dorințe

 3. -29%
  Tricou polo The North Face Beshtor Polo - bronze/black

  Lista de dorințe

 4. -32%
  Tricou barbati The North Face Ma S/S Tee - white/grey

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

103 Produse

Ștergere

The North Face - Tricouri pentru orice ocazie

Marca TNF este unul dintre cei mai cunoscuți producători de încălțăminte și îmbrăcăminte outdoor și montană. Oferta sa nu ar fi completă fără unul dintre cele mai populare elemente de ținută ale fiecărei persoane active - tricourile clasice. Tricourile cu mâneci scurte North Face sunt perfecte pentru mai multe aplicații în perioadele mai calde ale anului. Acestea reprezintă o alegere excelentă pentru utilizarea zilnică. Acestea oferă o bună ventilație și sunt plăcute la atingere, fiind perfecte pentru întreaga zi plină de îndatoriri. Tricourile cu croială relaxată sunt, de asemenea, o alegere excelentă pentru călătorii și tot felul de deplasări. Oferta include, de asemenea, tricouri cu adaos de fibre sintetice, perfecte chiar și în timpul exercițiilor fizice moderate.

O varietate de tricouri The North Face

Orice femeie și bărbat pasionat de activități în aer liber va găsi în oferta de tricouri TNF T-shirts modelul potrivit pentru nevoile sale. Pentru toți cei cărora le place un design discret, există o ofertă de modele monocolore, care prezintă doar un mic logo al mărcii. Pentru cei care iubesc munții, există o gamă de modele cu imprimeuri grafice cu cele mai cunoscute vârfuri și lanțuri muntoase. Acestea sunt ideale atunci când doriți să vă odihniți după o zi lungă de drumeții sau cățărat. Tricourile The North Face nu sunt doar tricourile clasice, ci și tricourile polo. Adăugarea gulerului le conferă un stil unic și sunt perfecte pentru utilizarea zilnică. Tricourile de vară se remarcă cu siguranță printre modelele pentru femei. Acestea sunt o soluție perfectă pentru temperaturi mai ridicate, când pot oferi o ventilație și mai bună. Tricourile sport TNF pentru femei sunt, de asemenea, alegerea populară pentru antrenament, oferind mobilitate maximă.

The North Face - puteți cumpăra tricouri de la magazinul 8a.ro!

Magazinul nostru oferă o selecție imensă de tricouri pentru femei și bărbați. Oferim modele atât din cea mai recentă colecție, cât și cele disponibile la prețuri avantajoase. Tricourile The North Face înseamnă o înaltă calitate a manoperei și un stil fantastic. Datorită utilizării bumbacului de înaltă calitate, tricourile sunt foarte plăcute la atingere și foarte durabile. Sunt o alegere excelentă pentru excursiile și călătoriile de vară. Indiferent unde intenționați să vă petreceți timpul liber, tricoul TNF va fi cel mai probabil o alegere excelentă.