top

The North Face Încălțăminte trekking

Pantofii de trekking The North Face sunt modelele care se descurcă la fel de bine atât pe traseele montane, cât și pe cărările mai ușoare. Oferim modele high și low top pentru fiecare pasionat de alpinism. Pantofii de trekking The North Face oferă un confort ridicat pe orice traseu!
Nu avem produse care se potrivesc cu selecția dvs.
Ștergere

Călăușii de trekking The North Face dispun de o varietate de modele

Marca TNF este unul dintre cei mai mari producători de îmbrăcăminte, încălțăminte și echipamente de alpinism din lume. Brandul oferă încălțăminte, care este perfectă atât pentru utilizarea zilnică, cât și pentru escaladarea celor mai înalte vârfuri din lume. Pantofii de trekking North Face reprezintă cea mai mare categorie din întreaga colecție. Aceasta conține încălțăminte pentru drumeții și trekking. Printre modelele disponibile, există versiuni făcute pentru excursii scurte pe teren mai ușor și pantofi destinați pentru drumeții montane de mai multe zile cu un rucsac greu. Indiferent de modelul pe care îl alegeți, acestea vă vor garanta întotdeauna un confort și o tracțiune deosebită atunci când faceți drumeții de mai mulți kilometri.

Călăușii de trekking cu vârf înalt de la North Face sunt perfecți pentru drumeții cu rucsac.

Când faceți drumeții cu un rucsac de călătorie, este bine să vă echipați cu un pantof de trekking cu vârf înalt. Acesta oferă un suport suplimentar pentru gleznă, protejând împotriva rănilor ușoare. De asemenea, datorită stabilității sporite, puteți parcurge traseele montane mai repede și cu mai multă încredere. Pantofii de trekking cu vârf înalt de la North Face sunt disponibili și într-o varietate de versiuni. Cele mai ușoare modele, frecvent de 3/4 înălțime, sunt perfecte pentru trasee mai ușoare și rucsacuri cu greutate moderată. Modelele dispun de obicei de o talpă exterioară foarte bine amortizată și de o parte superioară relativ ușoară. Materialele avansate garantează o respirabilitate excepțional de mare, astfel încât acest tip de încălțăminte este o alegere populară pentru partea mai caldă a anului. Pantofi de trekking mai rigizi The North Face cu partea superioară din piele și un randament conceput pentru drumeții mai lungi cu un rucsac mai mare. Aceștia oferă o rigiditate și o durabilitate sporită, esențiale în terenul montan dur. Sistemele precise de șireturi vă vor permite să potriviți încălțămintea în mod corespunzător atât pentru urcările abrupte, cât și pentru coborâri.

Călăriile de drumeție cu fața nordică

O mare majoritate a modelelor din sortimentul mărcii TNF includ pantofi low-top de exterior. Aceasta este o alegere perfectă atât pentru vară, cât și pentru sezoanele de tranziție. Pantofii low-top oferă o dinamică mai mare și pași ușori. Aceștia se vor descurca de minune în timpul călătoriilor scurte de weekend cu un rucsac mic. Multe modele beneficiază de experiența dobândită în proiectarea și producerea altor tipuri de încălțăminte. Cum ar fi, de exemplu, sistemul de amortizare extrem de eficient provenit de la pantofii de trail running. Spumele speciale absorb perfect șocurile generate în timpul mersului. Sau protecția fețelor împotriva deteriorării transferată eficient de la TNF approach și pantofii de alpinism - sub forma unui rand de cauciuc sau a unei protecții a părții din față a pantofului.

Puteți cumpăra pantofi de trekking The North Face din magazinul 8a.ro

Oferim o gamă largă de pantofi de trekking The North Face concepută pentru fiecare anotimp al anului. Majoritatea modelelor sunt disponibile în două versiuni - cu sau fără membrana GORE-TEX®. Prima este perfectă pentru vremea ploioasă. Deoarece membrana oferă o rezistență ridicată la apă, păstrând efectiv apa în exteriorul pantofului. Datorită acestei soluții, puteți ajunge oriunde, păstrându-vă picioarele uscate. Cea de-a doua versiune - fără membrană - este o alegere extrem de populară pentru vremea caldă. Aceste modele pentru drumeții de vară de la brandul The North Face au adesea o plasă foarte ușoară, permeabilă la aer, care susține o ventilație eficientă pe traseu.