top

The North Face Încălțăminte pentru drumeții pe munte

Cizmele de alpinism North Face este o încălțăminte pe care te poți baza pe un teren solicitant. Este perfect potrivită pentru a vă proteja picioarele pe treptele stâncoase în timp ce atingeți următoarele vârfuri.
View as Grid List

4 Produse

pe pagină
View as Grid List

4 Produse

Ștergere

The North Face - cizme de alpinism pentru utilizatori exigenți

Marca TNF este bine cunoscută de toți fanii muntelui. Logo-ul său este asociat nu numai cu încălțămintea, ci și cu îmbrăcămintea tehnică sau cu echipamentul montan de înaltă calitate. O gamă vastă de produse care sunt potrivite pentru excursii de weekend în aer liber, precum și pentru escaladarea celor mai înalte vârfuri din lume. Având în vedere această ultimă activitate, designerii acestei mărci au dezvoltat o gamă variată de cizme de alpinism The North Face. Acestea reprezintă o alegere perfectă pentru cei mai experimentați utilizatori care se confruntă cu terenuri montane dure. În această gamă, veți găsi încălțăminte mai ușoară, performantă în munții Tatra sau în Alpi, precum și cele care sunt folosite în munții Himalaya.

Cizme de alpinism The North Face - construcție

Modelele de cizme de alpinism sunt perfect adaptate pentru cele mai dificile terenuri. Pereții abrupți de stâncă și versanții munților sunt mediul lor natural. Soluțiile speciale de construcție garantează rigiditatea lor sporită, esențială în timpul alpinismului. Tâmplăria este fabricată din materiale foarte durabile pentru a face față contactului frecvent cu rocile și gheața. În plus, acestea sunt protejate de întărituri din cauciuc în partea lor frontală sau de un randament complet din cauciuc. Aplicarea tălpilor exterioare Vibram de înaltă calitate garantează că pantofii oferă o aderență excelentă pe un teren stâncos. Cârlionții speciali permit menținerea tracțiunii pe alte tipuri de teren.

The North Face - puteți cumpăra cizmele de alpinism de la magazinul 8a.ro

Oferim o selecție largă de încălțăminte de munte The North Face. Modelele cu membrană GORE-TEX® se comportă foarte bine în timp ce atingeți vârfuri de diferite înălțimi. Membrana GTX asigură impermeabilitatea totală a încălțămintei, ceea ce o face o alegere perfectă pentru condiții de zăpadă, dar și de ploaie. Aceasta este o soluție extrem de versatilă, ideală pentru vremea de munte care se schimbă rapid.