top

The North Face Încălţăminte pentru drumeţii montane

Pantofii de abordare North Face oferă aderență maximă și precizie de deplasare pe un teren montan dificil. Aceasta este o încălțăminte excelentă pentru alpiniștii și turiștii care se îndreaptă spre cele mai dificile trasee.
View as Grid List

2 Produse

pe pagină
View as Grid List

2 Produse

Ștergere

Călăriile de abordare The North Face - ideale pentru aplicații montane

În căutarea unor pantofi care să ofere o aderență de neegalat pe teren stâncos și care, în același timp, să vă permită să parcurgeți confortabil un traseu ceva mai lung? Pantofii de abordare The North Face sunt o alegere excelentă. Construcția ușoară, bine protejată împotriva deteriorărilor accidentale este excelentă pentru traseele montane. Cu o experiență bogată a mărcii TNF, fiecare model este rafinat la perfecțiune, fiind foarte performant în timpul activităților montane. Dorit nu doar de alpiniști, ci și de turiștii care caută o încălțăminte de încredere, pantofii de abordare TNF sunt extrem de populari printre fanii muntelui sau ai Via Ferrata. Modelele selectate din acest grup fac parte din renumita colecție Summit Series Acestea se bazează pe o experiență bogată a alpiniștilor profesioniști.

Ce este atât de special la pantofii de abordare The North Face?

Toți pantofii de abordare sunt făcuți cu gândul la trasee montane dificile. Faptul că sunt folosiți în teren stâncos, obligă la modificări specifice în construcția lor. În comparație cu încălțămintea de exterior, modelele de abordare dispun de o parte superioară mult mai rezistentă. În ciuda faptului că aceștia sunt de cele mai multe ori pantofi cauzali, sunt protejați cu un rand de cauciuc, astfel încât un contact frecvent cu roca să nu afecteze uzura rapidă a încălțămintei. Terenul stâncos și pietros afectează, de asemenea, forma tălpii exterioare și a urechilor. Zonele speciale de cauciuc neted din partea din față și din spate a pantofului oferă o aderență sporită la cei mai mici pași. Tipul de cauciuc utilizat are, de asemenea, o mare importanță. Pantofii de abordare The North Face folosesc adesea renumitele tălpi exterioare marca Vibram®, cunoscute pentru aderența lor peste medie. Un alt element caracteristic al încălțămintei de abordare este sistemul de șiret. Șireturile care coboară aproape până la degetele de la picioare permit pantofilor să se adapteze perfect la forma piciorului, ceea ce este extrem de important pe cele mai dificile fragmente de trasee.

Pantofi de abordare TNF la magazinul 8a.ro

Oferta noastră ar fi evident incompletă fără pantofii de abordare de la acest renumit producător american. Aceștia sunt o alegere excelentă pentru expedițiile de vară în teren montan. Încălțămintea cu membrană GORE-TEX® este, de asemenea, perfectă pentru sezoanele de tranziție, protejându-vă eficient picioarele împotriva apei. Pantofii de abordare The North Face oferă o combinație optimă de greutate redusă, durabilitate și precizie a fiecărui pas pe care îl faceți.