top

The North Face Încălţăminte

Pantofii The North Face sunt încălțăminte confortabilă, perfecționată în cele mai fine detalii. Toate modelele sunt realizate din materiale de înaltă calitate, astfel încât oferă proprietăți de performanță deosebită pe trasee și trasee.
View as Grid List

291 Produse

pe pagină
 1. -15%
  Sandale femei The North Face Skeena Sandal - deep grass

  Lista de dorințe

 2. -25%
  Ghete barbati The North Face Vectiv Eminus - taupe green/black

  Lista de dorințe

 3. -25%
  Pantofi outdoor barbati The North Face Oxeye - green

  Lista de dorințe

 4. -25%
  Pantofi outdoor The North Face Oxeye Tech - gold/navy

  Lista de dorințe

 5. -25%
  Pantofi femei The North Face Cragstone WP - lunar/grey

  Lista de dorințe

View as Grid List

291 Produse

pe pagină
Ștergere

Călăușii The North Face sunt modelele perfecte pentru aplicații montane

Comozi pantofii The North Face sunt modelele perfecte pentru diferite tipuri de călătorii. Din oferta mărcii, puteți alege o pereche perfect adaptată condițiilor în care o veți purta. Toți pasionații de drumeții montane vor aprecia cu siguranță modelele cu aplicații tipic montane ale pantofi de trekking Producătorul s-a asigurat că fiecare utilizator se simte în ele cât mai confortabil posibil. Și din acest motiv, a dezvoltat versiuni dedicate bărbaților globetrotteri, precum șicălăriile pentru femei Pentru că pantofii concepuți pentru femei ar trebui să aibă proprietăți ușor diferite.

Călării pentru femei și bărbați The North Face

Pantofii The North Face sunt dedicați atât călătorilor de sex masculin, cât și celor de sex feminin. Variantele concepute pentru a fi purtate de femei nu diferă doar prin culorile și designul lor. Ele sunt ușor modificate în ceea ce privește croiala pentru a susține mai bine picioarele femeilor și pentru a fi mai confortabile de purtat. Se aplică la diferite tipuri de încălțăminte, atât la modelele de bărbați, cât și la cele de mountaineering Partea superioară cu lățime diferită și circumferință redusă se potrivește mai bine gleznei și o stabilizează mult mai bine. Acesta este indiscutabil un avantaj, mai ales în cazul pantofilor folosiți pentru terenuri dificile. În cazul modelelor cu aspect casual și pentru utilizare zilnică, se poate vorbi de diferențe mai subtile, dar nu lipsite de importanță. După cum știm, nu doar caracteristicile tehnice ale îmbrăcămintei sunt importante. Aspectele vizuale sunt chestiunea care este întotdeauna luată în considerare la cumpărare, mai ales de către femei.

The North Face pantofi de abordare

Muntele sunt perfecte pentru diverse activități, iar escalada, din ce în ce mai populară, este una dintre ele. Dacă aceasta este una dintre îndeletnicirile tale preferate, ești conștient de faptul că un echipament adecvat și hainele potrivite sunt esențiale pentru o escaladare sigură și eficientă a traseelor verticale. Escalada pe stâncă nu înseamnă doar să urci din ce în ce mai sus. Special concepuți în acest scop, pantofii de abordare The North Face vă vor ajuta să ajungeți confortabil la locul de escaladă. Puteți găsi o gamă largă de modele la prețuri avantajoase în magazinul online 8a.ro.

În plus față de pantofi, veți avea nevoie de:

The North Face 3 în 1 jachete The North Face sweatshirts Tricotaje The North Face Sacuri de dormit The North Face She North Face rucsacuri