top

The North Face Căciuli

The North Face - șepci pentru vară și iarnă de la producătorul iconic. Gamă largă de tăieturi și variante de culori. Oferim șepci obișnuite, precum și modele pentru alpinism și trekking. Șapca The North Face pentru bărbați sau femei, de vară și de iarnă, este un accesoriu esențial al ținutei fiecărui fan al activităților în aer liber și al muntelui.
View as Grid List

48 Produse

 1. -6%
  Șapcă The North Face Mudder Trucker - boysenberry

  Lista de dorințe

 2. -23%
  Șapcă The North Face TNF Logo Trucker - sonic blue

  Lista de dorințe

 3. -29%
  Caciula The North Face Mudder Trucker - black/pride

  Lista de dorințe

 4. -29%
  Caciula The North Face Norm Hat - lime cream

  Lista de dorințe

 5. -24%
  Cagula The North Face Summit Lhotse Balaclava - tnf black

  Lista de dorințe

 6. -24%
  Cagula The North Face Hightech Balaclava - tnf black

  Lista de dorințe

 7. -23%
  Caciula Shinsky BeanieSki Tuke - gardenia white/tnf black

  Lista de dorințe

 8. -25%
  Șapcă The North Face Trail Trucker 2.0 - tnf black

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

48 Produse

Ștergere

Capacele North Face pentru fiecare aventură

The North Face este unul dintre cele mai populare branduri americane de outdoor. Logo-ul lor este cunoscut la nivel mondial atât de fanii alpinismului, cât și de călători și exploratori ai naturii. Printre multele lucruri pe care trebuie să le pregătești pentru fiecare călătorie, șapca The North Face este un element mic, dar esențial al echipamentului tău. Indiferent unde vă îndreptați, aceasta vă va proteja capul de temperaturile extreme. Șepcile de baseball și șepcile cu protecție pentru gât vă vor salva de căldura toridă, în timp ce modelele groase de iarnă vă vor feri de răceala aspră de la munte. The North Face baseball cap cu un logo caracteristic, este pentru multe persoane un element esențial al ținutei de zi cu zi. Acoperirea adecvată a capului este, de asemenea, esențială pentru răcelile de iarnă. The North Face winter cap fabricată din materiale moderne, vă va oferi o izolare adecvată. Designerii brandului sunt conștienți de cât de importantă este șapca ca element al fiecărei ținute, de aceea oferă o gamă atât de largă de modele. Astfel, fiecare poate alege un produs care să se potrivească gustului său în ceea ce privește culoarea, croiala sau materialele folosite.

Șepci de baseball de vară

Capacele de baseball sunt un accesoriu extrem de popular în ținuta fanilor montani. Ele servesc adesea ca o completare a ținutei, dar evidențiază și interesele utilizatorului. Capca de baseball cu logo North Face va ajuta la identificarea fiecărui fan al activităților în aer liber. Aspectul, însă, este una dintre multele caracteristici pe care le include acest tip de șapcă. Bineînțeles, cea mai importantă caracteristică este protecția solară, care poate fi mult mai rea la munte. Viziera lungă oferă o protecție excelentă împotriva strălucirii soarelui, astfel încât nu veți fi orbit. Pentru condiții extreme de soare, designerii oferă șepci speciale The North Face, care nu sunt dotate doar cu vizieră, ci și cu protecție pentru gât. Sunt o alegere excelentă pentru aventurile în deșert sau pentru drumeții la tropice.

Pălării de călătorie

The North Face oferă în continuare pălăriile lor clasice de călătorie. Sunt o alegere perfectă pentru călătoriile în climatele mai calde, atunci când preferați stilul clasic în locul unei șepci de baseball moderne The North Face. Bordura largă a pălăriei vă protejează ochii de soarele orbitor, iar gâtul de radiațiile UV dăunătoare. Deși arată asemănător cu șepcile folosite cu mulți ani în urmă, acestea sunt realizate cu cele mai noi materiale cu uscare rapidă. Datorită acestui fapt, pălăriile The North Face sunt cunoscute pentru durabilitatea lor mare și pentru protecția solară excelentă. Multe modele pot fi pliate sau rulate cu ușurință.

Bepca de iarnă North Face este o alegere excelentă pentru frigul înghețat

La temperaturi scăzute, capul este predispus în special să se răcească rapid. Căciula potrivită, care asigură o bună izolare termică la temperaturi scăzute, este un element indispensabil pentru fiecare expediție de iarnă. Printre multe alte modele, există atât bonetele de iarnă clasice The North Face winter beanies din lână, cât și bonetele moderne de pus sub cască, cu membrană impermeabilă sau cu un material fleece plăcut la atingere. Un beanie de iarnă The North Face winter beanie perfect ajustat oferă confort termic maxim și comoditate în timp ce încerci sarcini dificile. Cele mai ușoare beanies sunt perfecte pentru antrenamente și competiții de alergare. Acestea vor absorbi eficient transpirația de pe piele și îi vor permite să se evapore. Modelele mai groase sunt foarte populare pentru utilizarea zilnică. Modelele tehnice sunt perfecte pentru drumeții montane, dar și pentru drumeții în timpul perioadei mai reci a anului.

The North Face - căciuli care se descurcă bine chiar și în mijlocul pustietății.

Oferim o gamă completă de beanies marca TNF pentru orice ocazie. Și puteți alege atât din beanies pentru bărbați, cât și pentru femei. Un beanie clasic The North Face în culori moi este, de asemenea, perfect pentru uzul zilnic. Datorită modelelor moderne care oferă o varietate de culori, puteți alege căciula potrivită pentru ținuta dumneavoastră. Cu o gamă largă de sortimente de la acest producător american, fiecare fan al muntelui și al activităților în aer liber poate alege modelul potrivit. Căciulile călduroase de trekking, modelele clasice cu pompon mare și foarte arătoase, căciulile termice slim fit pentru a le purta sub casca de cățărare sau de schi, ca să nu mai vorbim de modelele ușoare de vară, sunt cele mai populare. Vezi cele mai bune șepci, căciuli și căciuli TNF ® pentru iarnă și vară! Aici găsești atât cele mai recente colecții, cât și modelele de vânzare. Cele mai la modă modele de șepci și căciuli și șepci sunt disponibile în magazinul 8a.ro la prețuri foarte bune. Multe modele sunt fabricate din materiale ecologice. Acest lucru face ca șapca, căciula sau căciula The North Face să fie nu numai o alegere practică, ci și una sustenabilă.