top

Teufelberger

Teufelberger este o companie austriacă de renume mondial care produce frânghii de înaltă calitate utilizate pentru lucrul la înălțime, cățărare, precum și cele utilizate în salvare și în industrie.
View as Grid List

4 Produse

pe pagină
View as Grid List

4 Produse

Ștergere

Teufelberger combină cu succes tradiția și modernitatea

Marca a fost înființată încă din 1790, când tânărul Jakob Teufelberger a cumpărat o fabrică pentru producția de frânghii de cânepă. Pornind din acest sector, el nu și-ar fi putut imagina că va pune bazele unei companii care va avea fabrici răspândite în aproape toată lumea. Astăzi, producătorul este condus de cea de-a șaptea generație a familiei Teufelberger, iar marca este deținută în totalitate de aceasta. Prin urmare, și-a păstrat independența totală față de corporațiile globale și se poate dezvolta conform principiilor pe care le-a stabilit. Natura familială a mărcii contribuie la menținerea unei atmosfere de stabilitate și durabilitate. Datorită unui management eficient, compania se dezvoltă în permanență, achiziționând mai multe fabrici și adăugând noi produse la gama sa. Angajații săi sunt, de asemenea, extrem de importanți în operațiunile sale și, împreună, constituie marele atu al companiei: inovația, angajamentul față de valorile tradiționale și oferirea clienților săi de produse de cea mai înaltă calitate.

La fel ca pe vremea când Jakob Teufelberger a fondat brandul, compania este acum specializată în producția de frânghii. Desigur, nu mai este vorba de modele din cânepă, ci de frânghii moderne folosite în industrie și în activități recreative. Producătorul are în portofoliu aproape toate tipurile de frânghii pe care ni le putem imagina. Există o gamă largă de frânghii din oțel și sintetice în ofertă. Cablurile de sârmă sunt folosite în marină, în industria construcțiilor, în mine, în roller coasters și în nenumărate alte locuri. Frânghiile sintetice, pe de altă parte, sunt dezvoltate pentru lucrul la înălțime, operațiuni de salvare sau utilizarea în arboricultură. În ciuda varietății mari de frânghii, Teufelberger menține cea mai înaltă calitate în producția fiecărei frânghii. Acest lucru este posibil datorită faptului că cuprinde o serie de fabrici răspândite în întreaga lume. Fiecare dintre ele este specializată în producția unui anumit tip de frânghie, ceea ce le permite să se concentreze pe dezvoltarea de soluții inovatoare și să asigure o calitate maximă a manoperei.

Corduri statice Teufelberger pentru lucrul la înălțime

La magazinul online de echipamente de alpinism 8a.ro veți găsi o selecție diversă de frânghii Teufelberger concepute pentru lucrul la înălțime și alpinism. Aceste produse fiabile sunt special concepute pentru a fi utilizate de profesioniștii care lucrează la înălțimi extreme. Această colecție include frânghii statice fiabile pentru lucrul la înălțime, frânghii pentru arboricultură, precum și modele utilizate în speologie. O mare varietate de modele vă va permite să alegeți o frânghie care să răspundă cerințelor dumneavoastră specifice. Diferitele diametre, rezistențe și chiar culorile variate ale corzilor înseamnă că putem găsi modelul perfect pentru orice lucrare. Majoritatea modelelor sunt, în plus, disponibile atât pe tambur, cât și în secțiuni specifice, astfel încât, în multe cazuri, putem potrivi perfect lungimea frânghiei fără a fi nevoiți să o tăiem noi înșine. Cablurile Teufelberger sunt supuse unor teste riguroase și îndeplinesc cele mai înalte standarde de siguranță, confirmate de certificatele corespunzătoare. Ca urmare, acestea se caracterizează printr-un grad ridicat de fiabilitate, precum și prin confortul utilizării în orice lucrare la înălțime. Datorită varietății produselor oferite, marca și-a stabilit o poziție foarte puternică pe piața lucrărilor de alpinism, iar persoanele care au optat o dată pentru o coardă de la marca austriacă îi rămân adesea loiale pentru mai mult timp. Magazinul 8a.ro vă oferă corzile Teufelberger atât pe metri, cât și pe tamburi întregi, ceea ce vă permite să selectați corespunzător lungimea dorită.

Corzile auxiliare Teufelberger

Când vine vorba de ofertele mărcii austriece, nu putem să nu menționăm corzile auxiliare durabile ale acestora. Indispensabile pentru multe activități, reazemele rezistente nu sunt excelente doar pentru munca la înălțime, ci pot fi folosite cu succes și de către alpiniști sau pasionații de speologie. Frânghiile îndeplinesc de cele mai multe ori funcții auxiliare, dar trebuie totuși să aibă o rezistență adecvată. Datorită gamei largi de replici cu parametri diferiți, fiecare persoană va găsi printre ele un model cu rezistența și diametrul potrivit. Fie că aveți nevoie de frânghii statice fiabile sau de replici subțiri, marca austriacă Teufelberger vă va oferi produse de calitate superioară pe care vă puteți baza în condiții solicitante. Cumpărați-le ușor și rapid online din magazinul 8a.ro, astfel încât să fiți mereu pregătiți pentru munca ce vă așteaptă.