top

Tendon

Tendon este o marcă din Republica Cehă deținută de populara companie Lanex. Aceasta este implicată în producția de frânghii de înaltă calitate care sunt folosite de lucrătorii de altitudine; speologi și de cei mai renumiți alpiniști.
View as Grid List

17 Produse

pe pagină
View as Grid List

17 Produse

Ștergere

Tendon - produse create cu pasiune pentru alpiniști

Marca cehă este deja bine cunoscută pe piața poloneză. Este în primul rând un producător de frânghii și repere de alpinism de înaltă calitate, care sunt o piesă esențială de echipament pentru fiecare alpinist. Popularitatea brandului Tendon a fost cu siguranță puternic influențată de valorile sale atunci când dezvoltă noi produse. Producătorul promovează activitățile montane și escalada nu doar ca sport, ci și ca filosofie și stil de viață. Este, de asemenea, o oportunitate de a învăța despre propriile capacități și de a explora forțele neîmblânzite ale naturii. În misiunea sa, marca continuă să caute soluții noi și chiar mai bune. Îmbunătățirea continuă a fiabilității, durabilității și robusteții echipamentelor este o caracteristică permanentă a companiei. În plus, marca Tendon se angajează să adopte o abordare cuprinzătoare în ceea ce privește proiectarea și testarea de noi soluții. Specialiștii acestui producător nu se închid în laboratoare, iar testele de anduranță nu sunt singurul factor determinant atunci când introduc noi modele. La fel de importantă pentru ei este ergonomia utilizării în situații reale - fie că este vorba de cățărare, de lucrul la înălțime sau de operațiuni de salvare montană.

Marca Tendon se ghidează după câteva principii simple în operațiunile sale. Acesta pune pe primul loc siguranța și confortul utilizatorului. Fără aceste două caracteristici, este imposibil să creezi echipamente de alpinism de primă clasă. În al doilea rând, îi ascultă pe toți iubitorii de munte și se străduiește cu produsele sale să le satisfacă toate nevoile. În al treilea rând, Tendon se bazează pe dezvoltarea internă a tehnologiei și a proceselor de producție pentru a obține produse inovatoare și de cea mai înaltă calitate. În al patrulea rând, marca acordă o mare importanță serviciului perfect pentru fiecare client. În al cincilea rând, producătorul se angajează să devină ecologic. Cu toate acestea, nu este vorba doar de un slogan, ci de acțiuni reale pentru a reduce impactul asupra mediului atât în procesul de producție, cât și în transportul produselor către utilizatorul final.

Gama completă Tendon în magazinul 8a.ro - frânghii și corzi dinamice

Producătorul ceh are o gamă largă de modele pentru o varietate de activități. Corzile dinamice de alpinism folosite atât în munții înalți, cât și pe stânci sunt foarte populare. Vândute într-o varietate de lungimi - 30m, 50m, 60m, 70m - acestea sunt perfecte pentru o serie de aplicații, fie că este vorba de asigurarea pe ghețari, alpinism sau cățărare pe stâncă. O gamă largă de opțiuni selectează lent cea mai potrivită combinație de parametri pentru fiecare alpinist. Frânghiile de tendon variază în ceea ce privește diametrul, numărul de căderi, forța de impact limită, alungirea dinamică și câțiva alți parametri. Ca urmare, există frânghii mai potrivite pentru începători, precum și modele ușoare pentru profesioniști. Sunt disponibile atât versiuni nerezistente la apă, cât și complet rezistente la apă, în funcție de necesități. Aceasta face ca frânghia să fie și mai bine protejată împotriva îmbibării rapide și mai rezistentă la murdărirea ușoară. Este ideală pentru alpinism și, de asemenea, pentru excursii pe stânci

Desigur, din gama brandului Tendon nu puteau lipsi reperele - o piesă de echipament mică, dar foarte utilă pentru fiecare alpinist. Vândute într-o varietate de versiuni, replicile au posibilități infinite de utilizare, funcționând perfect într-un rol de susținere. Este o completare necesară a echipamentului dumneavoastră, permițându-vă să vă recuperați din numeroase situații de urgență. Cu diametre și rezistențe diferite, există cu siguranță un model optim pentru fiecare alpinist, fie că este vorba de cățărători sportivi, de pasionați de hacking sau de speologi.

Corduri statice cu tendon pentru lucrul la înălțime și speologie

Persoanele care efectuează lucrări la înălțime caută frânghii fiabile și durabile, care să ofere un nivel ridicat de confort și care să reziste la lucrări ulterioare. Asta sunt corzile statice Tendon, pe care vă puteți baza întotdeauna. În magazinul nostru, frânghiile pentru lucrări de alpinism de la producătorul ceh sunt disponibile atât pe tambur, cât și în lungimi specifice, astfel încât fiecare companie va găsi o opțiune care să se potrivească nevoilor sale. Modelele cu împletitură întărită, care pot rezista mai bine la temperaturile generate în timpul coborârii în rapel, sunt foarte populare. Frânghiile statice cu tendon sunt, de asemenea, foarte populare în rândul speologilor pentru explorarea peșterilor. Gama de frânghii este perfect completată de genți și rucsacuri pentru frânghii și rucsacuri care permit transportul convenabil al echipamentului și îl protejează bine împotriva deteriorării ușoare. Cu o selecție completă de produse Tendon, magazinul 8a.ro vă va oferi tot ce aveți nevoie pentru escaladă