top

Spot

Spot este o marcă specializată în fabricarea de dispozitive de localizare și telefoane prin satelit care asigură securitatea și contactul cu civilizația de la capătul îndepărtat al pământului. Ofertă de echipamente prin satelit pentru sportivi; călători și exploratori.
Nu avem produse care se potrivesc cu selecția dvs.
Ștergere

Spot înseamnă cea mai recentă tehnologie pentru activitățile în aer liber

Marca Spot oferă, înainte de toate, un sentiment de siguranță prin posibilitatea de a se conecta la civilizație de oriunde de pe pământ. Produsele producătorului vă permit să urmăriți și să înregistrați traseul, să trimiteți și să primiți mesaje, să transmiteți locații GPS, să determinați punctele intermediare de pe traseu și să anunțați serviciile de urgență în caz de urgență. Marca Spot este deținută de Globalstar, cu sediul în SUA. Aceasta este dedicată furnizării de soluții de conectivitate prin satelit pentru întreprinderile din întreaga lume. Soluțiile utilizate cu succes în afaceri sunt transpuse în tehnologiile utilizate în echipamentele de exterior. Serviciul se bazează pe o rețea privată de sateliți gestionată de Globalstar, care este utilizată de mii de persoane din întreaga lume. Produsele Spot sunt ideale pentru cele mai sălbatice regiuni din lume - drumeții, excursii cu canoe, camping în sălbăticie, drumeții, excursii cu bicicleta sau expediții off-road. Oriunde ați merge, puteți fi siguri că nu pierdeți contactul cu civilizația.

Cum funcționează dispozitivele Spot?

Toate produsele utilizează un semnal GPS pentru a determina poziția utilizatorului. Apoi folosesc o rețea privată de sateliți pentru a trimite acest semnal altora și pentru a primi pozițiile altor utilizatori. Datorită acestui lucru, persoanele selectate de dvs. vă pot urmări progresul în expediție și pot primi informații actualizate despre starea dvs. În caz de urgență, dispozitivele Spot pot transmite coordonatele GPS către serviciile de urgență, accelerând semnificativ operațiunea de salvare. Toate dispozitivele Spot sunt oferite la tarife atractive în ceea ce privește tehnologia prin satelit Ca urmare, de avantajele comunicațiilor prin satelit se poate bucura orice pasionat de călătorii și expediții până la capătul lumii. Marca este deja bine cunoscută în rândul călătorilor, oamenilor de știință sau fotografilor care lucrează în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. Fiabilitatea ridicată a dispozitivelor, combinată cu prețul lor moderat, face ca aceasta să fie soluția optimă pentru toți cei care merg în locații în care nu există acoperire de rețea de telefonie mobilă