top

Șosete pentru alergare femei

Șosetele de alergare pentru femei trebuie purtate dacă vă decideți să parcurgeți rapid distanțe și doriți să evitați disconfortul. Acestea sunt o completare obligatorie a pantofilor de trail.
View as Grid List

166 Produse

 1. -10%
  Șosete alergare femei Stance Exotic 3 Pack - black

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Sosete alergare femei Stance Amari 3 Pack - dustyrose

  Lista de dorințe

 3. -10%
  Sosete alergare femei Stance Core 3 Pack - lilacice

  Lista de dorințe

 4. -6%
  Șosete alergare Inov-8 Active Low - black

  Lista de dorințe

 5. -6%
  Șosete alergare Inov-8 Active Mid - black

  Lista de dorințe

 6. -5%
  Sosete femei Inov-8 Active High - ivory/rose

  Lista de dorințe

 7. -6%
  Șosete alergare Inov-8 Active Low - navy

  Lista de dorințe

 8. -5%
  Șosete Inov-8 Active High - navy

  Lista de dorințe

 9. -5%
  Șosete Inov-8 Active Merino - grey melange

  Lista de dorințe

 10. -6%
  Șosete alergare Inov-8 Active Mid - navy

  Lista de dorințe

 11. -5%
  Șosete Inov-8 Active High - black

  Lista de dorințe

 12. -9%
  Șosete Maloja Vesuv - glacier milk nordic

  Lista de dorințe

 13. -10%
  Sosete lana merinos Maloja Hohneck - midnight multi

  Lista de dorințe

 14. -23%
  Sosete alergare femei Stance Athletic Tab - pink

  Lista de dorințe

 15. -24%
  Șosete alergare Stance Athletic Tab 3 Pack - multi

  Lista de dorințe

 16. -24%
  Șosete alergare Stance Run Light Quarter - black

  Lista de dorințe

 17. -26%
  Șosete alergare Stance Flounder Crew - navy

  Lista de dorințe

 18. -24%
  Șosete alergare Stance Run Light Crew - black

  Lista de dorințe

 19. -25%
  Sosete alergare femei Stance Circuit 3 Pack - rebelrose

  Lista de dorințe

 20. -23%
  Șosete alergare Stance Run Light Tab - volt

  Lista de dorințe

 21. -24%
  Șosete alergare Stance Run Light Quarter - volt

  Lista de dorințe

 22. -24%
  Șosete alergare Stance Athletic Crew - black

  Lista de dorințe

 23. -29%
  Sosete alergare femei Stance Rouge - rebel rose

  Lista de dorințe

 24. -28%
  Șosete alergare Stance Flounder Tab - teal

  Lista de dorințe

 25. -23%
  Șosete alergare Stance Run Light Tab - black

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

166 Produse

Ștergere

Șosete de alergare funcționale pentru femei

Doar mărimea și designul disting șosetele de alergare pentru femei și bărbați. Când vine vorba de proprietăți, modelele dedicate femeilor și bărbaților sunt similare. Modelele realizate din materiale durabile se caracterizează printr-o rigiditate ridicată a țesăturii, dar în același timp o permeabilitate ridicată la aer. În timpul următorilor kilometri de traseu, acestea garantează circulația liberă a aerului și sprijină menținerea unui climat confortabil și uscat. Șosetele pentru alergători concepute special pentru iubitorii acestui sport, ca supliment la pantofii de trail, trec examenul peste medie. Ele funcționează perfect cu pantofii de alergare, ceea ce se traduce printr-un confort maxim al parcurgerii viguroase a distanțelor. Atunci când vă decideți ce șosete pentru alergare sunt potrivite pentru dumneavoastră, luați în considerare caracteristicile suplimentare. Acestea includ, de exemplu, valoarea bacteriostaticității. Șosetele din fibre sintetice de construcție specială reduc riscul de sensibilizare și iritație. Un beneficiu suplimentar este acela de a încetini procesul de formare a mirosurilor neplăcute.

Șosetele de alergare pentru femei vor completa perfect pantofii de alergare

Construcția specială a ciorapilor de alergare asigură că riscul de mișcare a acestora este minimizat. Ca urmare, tendința de a crea cornițe sau abraziuni a fost, de asemenea, redusă. Chiar și atunci când sunt purtate pentru o perioadă lungă de timp, șosetele pentru alergători sunt confortabile. Fiecare kilometru următor este astfel parcurs cu un nivel de confort neschimbat. Nu trebuie să vă faceți griji că un teren solicitant va afecta negativ caracteristicile modelului. O potrivire adecvată este o garanție că șosetele nu vor aluneca sau se vor rostogoli. Părțile întărite din jurul călcâielor și al degetelor, precum și utilizarea unor materiale mai durabile, sunt metode pentru a crește fiabilitatea locurilor cheie. Faptul că modelul, în fragmentele în care este expus în mod excepțional la abraziune, este special întărit, are ca rezultat o creștere a duratei de viață a întregii structuri.

Șosete de alergare pentru femei - tăieturi și design

Pe lângă faptul că sunt confortabile și durabile, șosetele de alergare ar trebui să fie, de asemenea, impresionante din punct de vedere vizual. După cum știți, atunci când alegeți un anumit model, toată lumea acordă atenție stilului. Când vine vorba de șosete de alergare, gama este foarte largă. Acest lucru este valabil atât pentru modele și culori, cât și pentru stiluri. Astfel, fanii dinamicii pot alege între șosete de alergare lungi sau scurte, sau șosete de alergare pentru iarnă sau vară. Proprietățile cheie rămân similare, iar tipul de material, greutatea sau grosimea se schimbă. Cu toate acestea, aceștia nu sunt singurii parametrii care pot fi sugerați. Un model mai subțire nu înseamnă că va fi mai puțin călduros. Variantele, de exemplu, fabricate din lână merinos, nu sunt foarte groase și ajută la menținerea climatului potrivit pe piele. De asemenea, fibrele Coolmax® nu vor permite o umiditate de lungă durată pe piele. Construcția cu patru canale o va îndepărta efectiv și o va transporta în exterior. Chiar și la temperaturi ridicate și la antrenamente mai intense, pielea picioarelor va rămâne plăcut de uscată.

Șosete de alergare pentru femei la magazinul online 8a.ro.

O gamă largă de șosete de alergare poate fi găsită în magazinul online 8a.ro. Veți alege dintr-o gamă largă de propuneri care vă vor satisface perfect așteptările. Magazinul dispune atât de variante lungi, cât și scurte, șosete de alergare pentru femei și bărbați, pentru sezonul de iarnă și pentru cel de vară. Printre aceste produse ale unor mărci mondiale, fiecare alergător le va găsi pe cele care nu numai că îi vor satisface așteptările, dar vor fi și pe placul său. Căutați un model în culori discrete? Sau vreți să vă lăsați purtat un pic de nebunie? Experimentați libertatea de a alege și ajungeți la șosete de alergare care, pe lângă susținere, vă vor asigura un aspect elegant.