top

Șosete de schi femei

Șosetele de schi pentru femei oferă un confort termic ridicat în timpul luptelor pe pârtie. De asemenea, protejează împotriva abraziunilor cauzate de un pantof de schi rigid și sunt plăcute la nivelul pielii.
View as Grid List

51 Produse

 1. -7%
  Sosete schi Stance Baron Snow - teal

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Șosete schi femei Stance Dusk To Dawn Snow - multi

  Lista de dorințe

 3. -8%
  Șosete schi femei Stance Curren Snow - dustyrose

  Lista de dorințe

 4. -8%
  Șosete schi femei Stance Lonely Peaks - dustyrose

  Lista de dorințe

 5. -8%
  Șosete schi femei Stance Diatonic Snow - dustyrose

  Lista de dorințe

 6. -25%
  Sosete femei UYN Ski One Merino Socks - anthracite/pink

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

51 Produse

Ștergere

Șosetele de schi pentru femei sunt alegerea perfectă pentru distracția pe pârtii.

Schiatul pe diferite trasee de schi oferă multe satisfacții. Cu toate acestea, este important să alegeți o ținută funcțională și confortabilă. Șosetele, deși sunt un articol vestimentar mic, joacă un rol important în asigurarea confortului pe pârtii. Ele sunt cele care protejează picioarele, pentru care temperaturile scăzute sunt deosebit de supărătoare, de răcire. În plus, ele oferă și un strat de protecție împotriva abraziunilor pe care pantofii de schi le pot provoca din cauza rigidității lor. Șosetele de schi pentru femei sunt concepute pentru a fi o barieră moale împotriva construcției dure a pantofilor. Datorită lor, pielea picioarelor iritate nu vă va obliga să părăsiți pârtia mai devreme.

Materiale folosite în șosetele de schi pentru femei

Proiectanții acestui tip de articole de garderobă se concentrează pe diferite tipuri de materiale. Acestea sunt adesea fibre sintetice care conferă șosetelor multe proprietăți dezirabile. De exemplu, acestea oferă respirabilitate, ceea ce este extrem de important în timpul efortului. Șosetele de schi pentru femei asigură faptul că transpirația crescută din zona piciorului în timpul activității nu provoacă disconfort. Datorită lor, climatul pielii rămâne plăcut uscat pentru o perioadă lungă de timp. Producătorii aleg adesea poliester și nailon în modelele lor. Acesta din urmă este utilizat în special în zona degetelor de la picioare sau a călcâielor, astfel încât aceste zone sensibile să fie caracterizate de o durabilitate sporită. Datorită acestui fapt, modelele de schi vă vor servi în următoarele sezoane. Spandexul este, de asemenea, un material foarte important, care face șosetele mai elastice. Acestea se adaptează la profilul piciorului unei femei, aderând la acesta în mod confortabil. Finisarea flexibilă a marginii superioare permite, de asemenea, o ajustare stabilă a modelului la vițel, astfel încât întregul să nu se rostogolească.

Șosete de schi pentru femei - beneficiile folosirii lânii merino

O mare parte din șosetele destinate utilizării în timpul schiului pe pârtii sunt confecționate din lână merinos. Aceste fibre naturale au o serie de proprietăți extrem de benefice. Avantajul lor este cu siguranță termoreglarea. Lâna merino se adaptează la condițiile meteorologice pentru a oferi o izolare împotriva frigului, fără a se simți supraîncălzit, ceea ce poate provoca și disconfort în zona piciorului. În plus, este plăcută la atingere, datorită căreia riscul de iritare a pielii este semnificativ redus. Acest material natural încetinește, de asemenea, înmulțirea bacteriilor responsabile de formarea mirosurilor neplăcute. Șosetele de schi pentru femei vor rămâne plăcut de proaspete pentru o perioadă lungă de timp. Lâna Merino este o fibră folosită cu plăcere de producătorii de top din domeniul outdoor. O puteți găsi în șosetele Bridgedale sau Icebreaker. Designerii acestor mărci au o experiență semnificativă în crearea unor modele cu o construcție adecvată care asigură un nivel ridicat de confort.