top

Șosete de alergare bărbați

Șosetele de alergare pentru bărbați sunt confecționate astfel încât să vă protejeze picioarele de abraziuni, precum și de condițiile meteorologice. Susținute de materiale tehnice, acestea oferă, de asemenea, respirabilitate.
View as Grid List

178 Produse

 1. -9%
  Șosete alergare Stance Run Wool Tab St - black

  Lista de dorințe

 2. -9%
  Șosete alergare Stance Run Light Crew ST - black

  Lista de dorințe

 3. -9%
  Șosete alergare Stance Flynn Qtr Ul - black

  Lista de dorințe

 4. -10%
  Sosete de alergare Stance Quantum Tab 3 Pack - multi

  Lista de dorințe

 5. -10%
  Sosete de alergare Stance Deepwood Tab 3 Pack - multi

  Lista de dorințe

 6. -9%
  Șosete alergare Stance Dimensions 3 Pack - multi

  Lista de dorințe

 7. -10%
  Sosete de alergare Stance Maliboo Light - darkgreen

  Lista de dorințe

 8. -6%
  Șosete alergare Inov-8 Active Low - black

  Lista de dorințe

 9. -6%
  Șosete alergare Inov-8 Active Mid - black

  Lista de dorințe

 10. -6%
  Șosete alergare Inov-8 Active Low - navy

  Lista de dorințe

 11. -5%
  Șosete Inov-8 Active High - navy

  Lista de dorințe

 12. -5%
  Șosete Inov-8 Active Merino - grey melange

  Lista de dorințe

 13. -6%
  Șosete alergare Inov-8 Active Mid - navy

  Lista de dorințe

 14. -5%
  Șosete Inov-8 Active High - black

  Lista de dorințe

 15. -9%
  Șosete Maloja Vesuv - glacier milk nordic

  Lista de dorințe

 16. -10%
  Sosete lana merinos Maloja Hohneck - midnight multi

  Lista de dorințe

 17. -29%
  Sosete de alergare UYN Run Trail Challenge - fluo/red

  Lista de dorințe

 18. -34%
  Șosete alergare UYN Run 2IN Socks - black/turquoise

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

178 Produse

Ștergere

Șosete de alergare pentru bărbați - construcție confortabilă

Șosetele par a fi un element neimportant al ținutei unui alergător. Cu toate acestea, ele determină în mare măsură confortul resimțit de picioare. O flexibilitate adecvată permite o potrivire confortabilă cu piciorul, precum și stabilitatea modelului. Riscul de alunecare a șosetelor incomode va fi redus. Croiala acestora este, de asemenea, importantă. Șosetele de alergare pentru bărbați sunt construite cu profilul lor care se potrivește cu construcția picioarelor bărbaților. Majoritatea modelelor folosesc, de asemenea, cusături plate și o construcție fără cusături în jurul degetelor. Datorită unei astfel de soluții, nu există nicio ciupitură enervantă atunci când faceți următorul pas. În plus, unele șosete au panouri speciale care susțin în mod adecvat tendonul lui Ahile, ceea ce reduce riscul de rănire a piciorului.

Proprietăți avansate ale fibrelor în șosetele de alergare pentru bărbați

Datorită caracterului lor, șosetele de alergare pentru bărbați oferă o respirabilitate ridicată. Pentru a garanta această caracteristică, designerii îi confecționează din material adecvat. Cel mai adesea sunt alese materiale sintetice. Poliesterul sau poliamida elimină perfect umezeala din piele, astfel încât climatul din jurul ei să rămână plăcut uscat pentru o perioadă lungă de timp. Prin urmare, transpirația în zona piciorului nu va provoca un disconfort ridicat în timpul antrenamentului. Șosetele sunt întărite cu fibre de nailon pentru a fi folosite cât mai mult timp posibil. Se caracterizează printr-o rezistență crescută la abraziune și la alte deteriorări mecanice. Elastanul sau Lycra sunt fibre care fac adesea parte din compoziție. Aceasta face ca totul să fie mai elastic. Datorită modelelor disponibile în gama noastră, piciorul dumneavoastră va simți un confort ridicat în timpul antrenamentului.

Șosete de alergare pentru bărbați pentru diferite anotimpuri

Te antrenezi tot anul? La magazinul nostru, veți alege drenajul de vapori pentru diferite condiții meteorologice. Dispune de modele care asigură o izolare ridicată împotriva frigului, precum și de cele al căror design asigură o respirabilitate maximă. În acest fel, vă oferiți protecție atât împotriva răcirii, cât și a supraîncălzirii. Ambele scenarii cauzează disconfort pe drumul spre destinație. Înălțimea modelului este o altă caracteristică importantă. Atunci când vă antrenați într-o zi însorită, concentrați-vă pe modelele joase. Când este frig, șosetele înalte vor funcționa foarte bine. Acestea vor asigura izolarea de frig în zona vițelului. Ce se întâmplă dacă plouă? Atingeți modelele cu membrană. Aceasta va bloca pătrunderea apei în jurul piciorului pentru o perioadă lungă de timp.

Șosete de alergare pentru bărbați - producători și design

Când sunteți în căutarea unor șosete de înaltă calitate, acesta este locul perfect. Magazinul nostru are o gamă largă de modele de mărci de top. Bridgedale și Dynafit sunt doar câteva dintre ele. Designerii acestor mărci de renume mondial se asigură că șosetele de alergare pentru bărbați susțin perfect piciorul atunci când parcurgeți următorii kilometri de traseu. În plus, nu au uitat nici de stilistica adecvată a acestora. Modelele au finisaje sportive cu panouri colorate. Diverse aspecte vizuale vă vor permite să găsiți modele care se vor potrivi perfect în ținuta dumneavoastră de alergare.