top

Scrubba

Scrubba sunt saci de rufe inovatori care au revoluționat modul de îngrijire a îmbrăcămintei în timpul drumețiilor. a pungă impermeabilă Scrubba, cu o răzătoare specială în interior, vă permite să obțineți același efect ca o mașină de spălat automată în doar câteva minute. Toate acestea mult mai rapid și cu un consum mai mic de apă.
View as Grid List

2 Produse

 1. -8%
  Geanta impermeabila Scrubba Washbag Mini
  Geanta impermeabila Scrubba Washbag Mini
  cu TVA 187,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 182,90Lei (+3%)
  Prețul recomandat al producătorului 206,00Lei (-8%)

  Lista de dorințe

 2. -9%
  Geanta impermeabila Scrubba Washbag
  Geanta impermeabila Scrubba Washbag
  cu TVA 224,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 219,90Lei (+3%)
  Prețul recomandat al producătorului 247,20Lei (-9%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

2 Produse

Ștergere

Scrubba bags - rufe de spălat peste tot

Inspirația pentru brandul Scrubba a fost Kilimanjaro. În 2010, fondatorul său, Ash Newland, și-a luat patru luni libere de la slujba sa din cadrul tribunalelor australiene și a decis să escaladeze cel mai înalt vârf din Africa. În timpul pregătirii pentru expediție, însă,a întâmpinat o problemă nerezolvată. Nu putea lua cu el în bagaj decât o cantitate foarte limitată de haine. Acest lucru a însemnat că trebuia să spele rufe la fiecare câteva zile, deja la fața locului, în timpul expediției. Spălătoria tradițională cu grătare i-a venit imediat în minte. Chiar înainte de călătorie au fost realizate primele prototipuri ale Scrubb. Cu toate acestea, nu a fost timp pentru a testa încă în Australia, așa că au făcut deja prima spălare în Tanzania, în micul oraș Moshi. Deși rezultatele s-au dovedit extrem de promițătoare, produsul era încă foarte departe de o versiune care să vadă lumina zilei pe piața externă.

Original, sacurile de rufe Scrubba urmau să apară ca produs sub licență. Intenția, însă, s-a schimbat complet în 2011, când Ash Newland a decis să își părăsească slujba la o firmă de avocatură și să se concentreze pe lansarea pe piață a produselor Scrubb. În 2012, pungile de rufe și-au făcut debutul pe o platformă de crowdfunding și au strâns foarte repede fondurile necesare pentru proiect. Sincer, cererea pentru ele a depășit cu mult previziunile. Succesul a fost cumpărat cu multă muncă și cu stresul de a trebui să gestioneze producția și expedierea unui volum atât de mare de comenzi. Cu toate acestea, acest interes mare pentru produsele Scrubb a avut, de asemenea, efecte pozitive și a permis o extindere rapidă a rețelei de distribuție la nivel mondial. Sacii de rufe, concepuți inițial cu gândul la excursioniști, devin acum foarte populari pentru mult mai multe persoane. Oriunde mergi și nu poți lua mai multe lucruri cu tine, sacul de rufe Scrubba își va face perfect treaba. În excursii cu cortul, în excursii cu bicicleta și caiacul, în călătorii de afaceri - veți spăla rufele în condițiile dumneavoastră peste tot.

Cum funcționează sacii de rufe Scrubba?

Un sac de rufe este cel mai simplu mod de a spăla lucrurile oriunde - în vacanță, în drumeții sau chiar acasă! Această soluție oferă un efect asemănător cu cel al unei mașini de spălat în doar câteva minute, economisind în același timp apă și energie. Utilizarea sacului de rufe Scrubba este foarte ușoară. În primul rând, trebuie să turnăm apă în el și să punem hainele înăuntru. În al doilea rând, adăugăm un detergent lichid de rufe și închidem totul. În al treilea rând, excesul de aer este eliberat din interior prin intermediul unei supape speciale. În al patrulea rând, frecăm haina de pereții interiori timp de aproximativ jumătate până la trei minute. Ultimul pas este să scoatem haina, să o clătim și să o atârnăm la uscat. Aceasta este o soluție foarte simplă, convenabilă și extrem de rapidă.

Cum funcționează de fapt sacii de rufe? Secretul constă în filele interioare ale Scrubba, care seamănă cu o răzătoare tradițională de rufe. Acestea fac în așa fel încât să fie nevoie de doar câteva minute pentru a spăla hainele în mod eficient. În același timp, totul este închis într-o pungă impermeabilă, astfel încât nimic din exterior nu se murdărește sau se inundă. Supapa specială folosită în pungă pentru evacuarea aerului asigură o eficiență ridicată a spălării.

Sacuri de spălare la 8a.ro

Suntem conștienți de cât de incomodă poate fi spălarea rufelor atunci când călătorim, motiv pentru care nu puteau lipsi produsele acestui brand din gama noastră. Sacii Scrubba, în diferite dimensiuni, reprezintă un accesoriu excelent pentru echipamentul drumeților, al celor care campează peste noapte în sălbăticie și al pasionaților de caravaning, care este din ce în ce mai popular. O modalitate convenabilă de a vă spăla hainele de drumeție oriunde este un avantaj neprețuit în călătoriile de mai multe zile. Marca Scrubba oferă, de asemenea, accesorii suplimentare pentru gențile sale, cum ar fi curele pentru a le transporta mai ușor sau mini-șoproane și frânghii pentru a ușura uscarea rufelor pe teren.