top

Saci de dormit Małachowski

Sacii de dormit Małachowski 100% fabricați în Polonia sunt unul dintre cei mai apreciați saci de dormit din lume. Oferta include atât saci de dormit de vară, cât și modele de iarnă pentru cele mai scăzute temperaturi.
View as Grid List

25 Produse

 1. -14%
  Sac de dormit matlasat Małachowski Tourist 450 XL LZ - grey

  Lista de dorințe

 2. -15%
  Sac de dormit matlasat Małachowski Tourist 650 M LZ - yellow

  Lista de dorințe

 3. -14%
  Sac de dormit matlasat Małachowski Tourist 450 XL LZ - yellow

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

25 Produse

Ștergere

Małachowski saci de dormit

Făcuți în Polonia, sacii de dormit Małachowski sunt unul dintre cei mai buni saci de dormit din puf disponibili pe piață. Folosite la temperaturi extrem de scăzute pe cele mai înalte vârfuri ale lumii, precum și în expedițiile din Spitsbergen, acestea oferă căldură în gerul mușcător. Designerii mărcii cunosc bine toate proprietățile pufului natural de gâscă, astfel încât noile modele pot beneficia pe deplin de avantajele sale. Proprietățile excelente ale sacilor de dormit Małachowski au fost deja recunoscute de mulți alpiniști și alpiniști, precum și de turiștii obișnuiți. Accesul ușor la toate modelele elaborate înseamnă că toți fanii muntelui se pot echipa cu cei mai buni saci de dormit disponibili. Indiferent dacă aveți de gând să escaladați cele mai înalte vârfuri din lume sau pentru o lungă drumeție pe trasee montane, vă puteți baza întotdeauna pe cea mai bună calitate a sacilor de dormit din puf polonez.

Sacurile de dormit poloneze Małachowski înseamnă precizie și fiabilitate

Sacurile de dormit de la acest brand polonez sunt construcții grozave, elaborate până la ultimul detaliu. Materialele exterioare folosite la acestea se numără printre cele mai importante din lume. Țesături ultraușoare care păstrează perfect puful în interior. Compartimentele de izolație proiectate corespunzător asigură distribuirea uniformă a acesteia pe întreaga suprafață a sacului de dormit și, de asemenea, împiedică deplasarea acesteia în timpul utilizării prelungite. Sacii de dormit Małachowski concepuți pentru cele mai scăzute temperaturi sunt, de asemenea, dotați cu gulere fiabile și benzi termice, eliminând zonele prin care căldura poate scăpa cu ușurință în exterior. Datorită acestei soluții și a izolației, sacii de dormit păstrează temperatura optimă în interior. Materialele exterioare trebuie să combine două caracteristici opuse - pe de o parte, trebuie să fie durabile pentru a funcționa în condiții montane, iar pe de altă parte, trebuie să fie subțiri și ușoare, astfel încât sacul de dormit, atunci când este împachetat, să ocupe cât mai puțin spațiu posibil și să poată fi împachetat într-o valiză mică. Dacă visați la un somn confortabil și netulburat, sacii de dormit Małachowski vor fi o alegere bună.

Umplutura naturală a sacilor de dormit Małachowski - puf de înaltă calitate

Plumonul de gâscă polonez este considerat cel mai bun din lume. Nu puteți supraestima proprietățile sale de izolare. În ciuda multor ani de eforturi și cercetări, puful natural rămâne în continuare câștigătorul de necontestat în ceea ce privește proprietățile termice, punând cu ușurință în genunchi chiar și cele mai recente izolații sintetice. Acesta este motivul pentru care alpiniștii din întreaga lume preferă îmbrăcămintea și echipamentul de munte, ca să nu mai vorbim de sacii de dormit, cu umplutură de puf. Sacii de dormit Małachowski sunt perfecți pentru toate condițiile meteorologice, de la drumeții de vară până la escaladarea vârfurilor de vârf în timpul iernii. Sacii de dormit minimaliști din puf, care prezintă o greutate excepțional de redusă, sunt folosiți pentru temperaturi mai ridicate, potrivindu-se perfect chiar și în cel mai mic rucsac. Sunt, de asemenea, o alegere perfectă pentru a dormi într-o cabană de munte. Cei mai groși saci de dormit din puf Małachowski pot fi folosiți cu succes în geruri de iarnă severe. O cantitate mare de umplutură și construcția adecvată a camerelor și a gulerelor termice fac ca cazarea de iarnă să fie mai confortabilă. Modelele de la acest brand sunt alegerea populară a tuturor profesioniștilor, ceea ce servește drept cea mai bună recomandare pentru ei. Magazinul 8a.ro oferă o selecție largă de saci de dormit de la acest producător polonez, pentru fiecare fan al muntelui.