top

Rucsacuri transport copii LittleLife

Cărucioarele pentru copii LittleLife Hiking trezesc sentimente pozitive încă din faza de alegere. De obicei, cei mai mici se simt foarte bine în ele. Întrucât sistemul de reglare vă permite să adaptați în mod optim purtătorul la preferințele părinților.
View as Grid List

7 Produse

pe pagină
 1. -33%
  Port-bebe drumetie LittleLife Cross Country S4 Child Carrier - grey

  Lista de dorințe

 2. -14%
  Port-bebe drumetie LittleLife Traveller S4

  Lista de dorințe

 3. -25%
  Husă LittleLife Child Carrier Transporter Bag

  Lista de dorințe

 4. -25%
  Buzunar LittleLife Ranger Accessory Pouch - grey

  Lista de dorințe

 5. -25%
  Capac de ploaie LittleLife Child Carrier Rain Cover

  Lista de dorințe

 6. -28%
  Port-bebe drumetie LittleLife Ranger S2 Child Carrier - blue

  Lista de dorințe

View as Grid List

7 Produse

pe pagină
Ștergere

LittleLife Hiking Baby Carriers - confort pentru părinți și copii

Marca LittleLife este specializată în producția de cărucioare pentru copii pentru drumeții. Anii de experiență și utilizarea doar a materialelor de cea mai bună calitate fac ca construcțiile lor să fie maxim de confortabile atât pentru copii, cât și pentru părinții lor. Modelele LittleLife Hiking Baby Carriers reprezintă o gamă largă de modele, de la modele avansate cu compartiment pentru bagaje până la produse minimaliste care seamănă cu rucsacurile. Pe acestea din urmă este suficient să le desfaceți fermoarul pentru a face scaunul copilului confortabil. Produsele respectă cele mai noi și mai stricte standarde BS EN 13209:2004 și BS EN 71-3:1994, astfel încât nu trebuie să vă fie teamă de siguranța copilului dumneavoastră.

Construcție modernă și sigură pentru fiecare traseu turistic

Suporturile pentru copii LittleLife Hiking sunt concepute astfel încât să asigure, atât părinților, cât și copiilor, un confort maxim. Utilizatorii mai mari vor aprecia fără îndoială sistemele avansate de purtare! Acestea folosesc materiale de amortizare și materiale cu uscare rapidă pentru a minimiza disconfortul nostru în timpul drumețiilor lungi și pentru a crește circulația necesară a aerului. Unele dintre modele asigură reglarea lungimii sistemului, datorită căreia le vom putea adapta la înălțimea noastră. Curelele pentru stern și centurile pentru șolduri stabilizează purtătorul LittleLife Baby Carrier pe spatele nostru. De asemenea, acestea sunt adesea echipate cu buzunare funcționale și la îndemână. Culegătoarele de copii pentru drumeții LittleLife înseamnă și confort pentru copilul dumneavoastră. Scaunul pregătit este bine profilat și asigură o poziție confortabilă și naturală. Modelele sunt adesea echipate cu adaosuri precum viziere sau plase de țânțari. Hamul avansat va oferi copilului siguranță maximă. Multe modele au o construcție modulară, ceea ce face posibilă extinderea lor prin diverse adăugiri, cum ar fi huse de ploaie sau, de exemplu, buzunare suplimentare.

Verifică port-bebe LittleLife în oferta magazinului online 8a.ro

În e-shop-ul 8a.ro puteți găsi port-bebe și Rucsacuri LittleLife Manopera de înaltă calitate și designul rafinat al produselor le vor face să aibă o durată de viață excepțională și ne vor servi pentru numeroase sezoane de acum încolo. Dacă țineți la confortul maxim al copilului dumneavoastră și la comoditatea în timpul drumețiilor, cărucioarele pentru copii LittleLife Hiking vor fi o alegere excelentă.