top

Rucsacuri de drumeție Salomon

Rucsacurile de drumeție SALOMON sunt, înainte de toate, ușoare și, în cele din urmă, funcționale. Datorită aplicării unor materiale moderne și a unor sisteme de transport similare cu vestele de alergare au permis crearea unor modele excepționale. Alegeți rucsacul care vi se potrivește perfect!
View as Grid List

15 Produse

pe pagină
View as Grid List

15 Produse

Ștergere

Noua generație de rucsacuri de drumeție Salomon!

Dacă atunci când vă gândiți la un rucsac de drumeție vă imaginați un model mare și greu, cu o mulțime de compartimente, oferta mărcii Salomon vă poate surprinde cu siguranță. Rucsacurile de drumeție Salomon, atât în ceea ce privește stilul, cât și construcția, se inspiră din rucsacurile tehnice de munte. De fapt, au împrumutat multe soluții de la acestea, urmărind un confort optim atât pe traseu, cât și în timpul unei excursii. Ceea ce este caracteristic la modelele de drumeție, este sistemul lor de transport confortabil, soluțiile de design funcțional și rezistența la deteriorări mecanice. Toate acestea le fac să fie modele extrem de versatile. Multe rucsacuri pentru drumeții folosesc soluțiile care au funcționat perfect la Salomon running backpacks Acest lucru a permis să ofere o potrivire excelentă la corp și un acces extrem de rapid la buzunarele selectate, datorită cărora echipamentul necesar, deși ascuns în rucsac, este întotdeauna la îndemână.

De ce vă vor plăcea rucsacurile de drumeție Salomon?

În primul rând, pentru funcționalitatea lor ridicată. Construcțiile extrem de ușoare ale rucsacurilor de drumeție Salomon sunt foarte apreciate, în primul rând, de toți pasionații de drumeții ușoare, adică de cei care parcurg traseele cu un bagaj cât mai mic. Rucsacurile de drumeție Salomon sunt ideale în acest scop. Puteți împacheta cu ușurință modelele compacte pentru o excursie rapidă de weekend pe traseele montane. Limitându-vă bagajul la minimul necesar, chiar și pe teren dificil, vă puteți deplasa mult mai rapid și mai dinamic. Acest lucru se datorează în mare parte experienței acumulate de marca Salomon în categoria echipamentelor de alergare. De aici provin numeroase soluții, perfecte atât pentru marșurile rapide, cât și în rucsacurile din seria Hiking.

Tehnologii de viitor aplicate în rucsacii de drumeție Salomon

Rucsacurile de drumeție Salomon se bazează pe mai multe sisteme de transport care oferă o potrivire excelentă și proprietăți de performanță. Soluția Motion Fit oferă o potrivire optimă a rucsacurilor la corpul utilizatorilor lor. Totul se datorează profilării adecvate a curelelor de umăr și a părții din spate, realizată prin modelarea termică a întregului ansamblu. Datorită acestui lucru, chiar și modelele complet împachetate se potrivesc perfect la spate și vă urmăresc mișcările. Modelele de top dispun de sistemul de transport Airvent Ergoflow, care, pe lângă stabilitatea ridicată, oferă un flux de aer sporit și, astfel, o ventilație și mai eficientă. Aceasta este o soluție excelentă pentru persoanele care apreciază viteza în stilul lor de drumeție!

Versatilitate și funcționalitate

Rucsacurile de drumeție Salomon sunt echipate cu o mare cantitate de buzunare care vă permit să vă împachetați toate echipamentele de transport. Astfel, îl aveți tot timpul la îndemână, iar găsirea lui nu vă ia mult timp. Pe lângă buzunarele din clapetă, puteți folosi și buzunarele de pe cureaua de la brâu sau buzunarele laterale flexibile. Veți găsi cu siguranță suficient spațiu pentru depozitarea separată a telefonului, a actelor de identitate sau a hărților. Buzunarele foarte la îndemână din materiale flexibile sunt finisate cu garnituri la fel de flexibile. Deși la prima vedere par modeste, acestea sunt foarte încăpătoare. Unele dintre modele dispun de o clapetă detașabilă funcțională. O puteți folosi pentru a extinde capacitatea modelului, dacă intenționați să luați mai multe echipamente cu dumneavoastră. Toate rucsacurile de drumeție Salomon sunt compatibile cu sistemele de hidratare și dispun de un spațiu special pentru balon. Ori de câte ori ți se face sete, nu va trebui să cauți o sticlă de apă în rucsacul tău plin până la refuz. O mulțime de curele, bucle sau mânere în stil daisy chain vă vor permite să vă atașați pioletul, trepiedul pentru camera foto sau bețele de trekking.

Alegeți rucsacul de drumeție Salomon din magazinul 8a.ro

Oferim o selecție largă de rucsacuri Salomon pentru drumeții sau pentru linia de traseu Puteți alege de la cele mai mici modele, perfecte pentru excursii de o zi, precum și modelele cu capacitate mai mare pe care le puteți lua pentru un weekend sau chiar pentru o experiență montană mai lungă. Vizitați magazinul 8a.ro și aflați despre rucsacurile de drumeție Salomon care vă vor magnetiza prin funcționalitatea și designul lor!

Vezi și rucsacuri de drumeție pentru femei și bărbați de la alți producători >