top

Rip Curl

Rip Curl este o marcă specializată în îmbrăcăminte de vară pentru activități și îmbrăcăminte de surf. Stilul unic al brandului se potrivește perfect gusturilor surferilor de valuri și nu numai.
View as Grid List

39 Produse

 1. -15%
  Pantaloni femei Rip Curl Classic Surf Pant - light aqua

  Lista de dorințe

 2. -26%
  Pantaloni scurti Rip Curl Mirage Postcards - black

  Lista de dorințe

 3. -26%
  Pantaloni scurti Rip Curl Mirage Combined - peach

  Lista de dorințe

 4. -26%
  Pantaloni scurti Rip Curl Search Icon Trackshort - navy

  Lista de dorințe

 5. -27%
  Pantaloni scurti Rip Curl Paradiso Volley - taupe

  Lista de dorințe

 6. -27%
  Tricou bumbac Rip Curl Wetsuit Icon Tee - black

  Lista de dorințe

 7. -27%
  Tricou bumbac Rip Curl Inda Pocket Tee - black

  Lista de dorințe

 8. -13%
  Camasa Rip Curl Party Pack S/S Shirt - black

  Lista de dorințe

 9. -13%
  Camasa Rip Curl Barrel Killa S/S Shirt - bone

  Lista de dorințe

 10. -14%
  Camasa sport femei Rip Curl Afterglow Shirt - pink

  Lista de dorințe

 11. -14%
  Camasa sport femei Rip Curl Afterglow Shirt - navy

  Lista de dorințe

 12. -10%
  Hanorac cu gluga Rip Curl Surf Revival Hood - black

  Lista de dorințe

 13. -10%
  Hanorac femei Rip Curl Daybreak Crew II - multico

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

39 Produse

Ștergere

Istoria mărcii Rip Curl

Totul a început în martie 1969, pe strada Gilbert din Torquay. Acolo s-au întâlnit din întâmplare Doug "Claw" Warbrick și Biran "Sing Ding" Singer. În ciuda faptului că unul dintre ei tocmai își încheia sezonul de vară, iar celălalt avea o slujbă de profesor, în timpul conversației s-a născut ideea unei afaceri comune. Împreună aveau de gând să se lanseze în producția de plăci de surf? Acest lucru însemna și mai multe ore petrecute pe valurile oceanului, așa că amândoi au fost de acord cu entuziasm să își pună planurile în aplicare. Marca Rip Curl a fost înființată în curând și, mai târziu în acel an, primele plăci au părăsit atelierul nou creat. Doug s-a ocupat de dezvoltarea formei plăcilor, în timp ce Brian a pregătit balastul perfect. Pe parcursul iernii, au fost create noi idei pentru plăci și alte soluții. De asemenea, a mai rămas mult timp pentru Doug și Brian să navigheze.

Proaspeții creatori de plăci de surf și-au dat seama curând că vor avea nevoie de mai mult spațiu. Așa că au închiriat o veche brutărie, ceea ce le-a crescut capacitatea de producție la 12 unități pe săptămână. Un alt surfer s-a alăturat companiei Rip Curl - Alan Green. Odată cu el, au fost adăugate în gamă și spumele de surfing. Anii '70 au fost plini de agitație. Nu a trecut mult timp până când Alan a părăsit compania, fondându-și propria marcă, Quicksilver. Surfingul a plăcut multor oameni și, în mod natural, a atras din ce în ce mai mulți oameni. Unii dintre ei erau dornici să accepte locuri de muncă în halele de producție Rip Curl, aflate în continuă expansiune. Așa s-a format o comunitate de fani loiali ai mărcii, care au apreciat efortul și adevărata pasiune a fondatorilor săi. În 1980, a avut loc o altă mutare, de data aceasta în birourile care sunt și astăzi sediul central al mărcii.

Rip Curl susține comunitatea de surfing pe mai multe planuri. În 1973, marca a găzduit prima competiție de surfing la Bells Beach. Astăzi, promovează tot timpul cel mai înalt nivel de surfing. În mod deosebit, este organizatorul și sponsorul principal al seriei de competiții de surf WSL World Championship Tour.

Rip Curl în magazinul 8a.ro

În prezent, marca australiană are o gamă largă de îmbrăcăminte și accesorii nu numai pentru pasionații de surfing, ci și pentru multe alte sporturi de vară. Tricourile ușoare și pantalonii scurți Rip Curl exprimă perfect spiritul surfingului. Acestea reprezintă cea mai bună alegere pentru toți cei care caută în mod constant noi experiențe. Colecția brandului include, de asemenea, rucsacuri, genți de călătorie și multe alte accesorii utile. Dacă tocmai vă îndreptați spre climatele mai calde, marca Rip Curl vă va oferi cu siguranță o gamă largă de produse.