top

ProRock Climbing

ProRock Climbing este o marcă poloneză specializată în proiectarea și fabricarea de îmbrăcăminte pentru escaladă. Gama sa include bluze de trening; tricouri și pantaloni de cățărare,care sunt ideale pentru excursii pe stânci, pe bolovani și pe perete. Descoperiți selecția largă de îmbrăcăminte modernă de alpinism de la ProRock Climbing!
View as Grid List

5 Produse

 1. -4%
  Pantaloni escalada ProRock Poema Roca New - dark blue jeans
  Pantaloni escalada ProRock Poema Roca New - dark blue jeans
  cu TVA 429,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 369,90Lei (+17%)
  Prețul recomandat al producătorului 449,90Lei (-4%)

  Lista de dorințe

 2. -3%
  Pantaloni escalada ProRock Rock&Roll - sky blue
  Pantaloni escalada ProRock Rock&Roll - sky blue
  cu TVA 389,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 329,90Lei (+19%)
  Prețul recomandat al producătorului 404,90Lei (-3%)

  Lista de dorințe

 3. -3%
  Pantaloni escalada femei ProRock Maya - light blue jeans
  Pantaloni escalada femei ProRock Maya - light blue jeans
  cu TVA 399,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 339,90Lei (+18%)
  Prețul recomandat al producătorului 415,90Lei (-3%)

  Lista de dorințe

 4. -3%
  Pantaloni escalada femei ProRock Maya - dark blue jeans
  Pantaloni escalada femei ProRock Maya - dark blue jeans
  cu TVA 399,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 339,90Lei (+18%)
  Prețul recomandat al producătorului 415,90Lei (-3%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

5 Produse

Ștergere

ProRock Climbing - un brand creat pentru alpiniști

Compania asociată de mulți alpiniști cu proiectarea și producția de îmbrăcăminte pentru alpinism a revenit în sfârșit în Polonia! Marca ProRock Climbing a fost înființată în Polonia în 1997. A fost fondat de călătorul, fotograful și unul dintre cei mai importanți alpiniști polonezi între 2001 și 2010, Jacek Kudlaty. Acesta s-a implicat în producția de îmbrăcăminte de alpinism apreciată în special pentru durabilitatea ridicată și confortul pe care îl oferă. Între anii 2014-2019 s-a dezvoltat în afara Poloniei - pe insula grecească Kalymnos. În 2020, marca și-a schimbat proprietarii și s-a mutat înapoi în Polonia. Astăzi, ProRock Climbing se concentrează pe proiectarea de îmbrăcăminte premium pentru alpiniști și pentru pasionații de activități în aer liber care caută îmbrăcăminte bine concepută și durabilă. Datorită legăturii strânse cu comunitatea de cățărători, modelele individuale se caracterizează printr-o potrivire confortabilă și un design modern și plin de culoare. Gama sa include îmbrăcăminte pentru escaladă și bouldering, precum și modele casual care oferă un confort maxim pentru zilele de odihnă sau pentru campingul cu cortul.

O gamă largă de produse ProRock Climbing în magazinul online 8a.ro

Marca poloneză se concentrează pe proiectarea de îmbrăcăminte destinată în principal tuturor pasionaților de escaladă. Dacă pasiunea dvs. este să mergeți pe stânci. Pentru bouldering sau pentru antrenament pe peretele de cățărare, cu siguranță vei găsi în gama acestui producător îmbrăcămintea perfectă. Multe dintre modelele disponibile sunt tricouri clasice ProRock Climbing T-shirts pentru vară. Combinațiile de culori vibrante și grafica de cățărare le diferențiază de cele ale concurenței. Pentru cea mai călduroasă căldură, există topuri pentru femei și tricouri fără mâneci pentru bărbați, pentru o ventilație maximă pe un perete însorit. Când vremea devine puțin mai răcoroasă, tricourile cu mânecă lungă ProRock Climbing long sleeve își vor face treaba. Mânecile lungi cu straturi subțiri oferă o izolație de bază. Acestea sunt la fel de potrivite pentru escaladă ca și pentru activități de agrement. Întreaga colecție este completată cu hanorace clasice de alpinism cu glugă. Acestea vor proteja eficient împotriva frigului în timpul anotimpurilor de tranziție, precum și în diminețile și serile mai răcoroase de vară. Croiala confortabilă și materialul din bumbac plăcut la atingere vor oferi condiții optime pentru relaxare după o zi pe perete.

Un articol foarte important în catalogul brandului este ProRock Climbing trousers. Gama largă de modele va permite fiecărei persoane să găsească croiala optimă. Acești pantaloni oferă o gamă maximă de mișcare în timpul escaladei. Aceasta se obține prin utilizarea unei croieli mai relaxate, prin profilarea adecvată a genunchilor sau prin utilizarea fibrelor elastice în țesătură. Cu toate acestea, baza este întotdeauna bumbacul, atât de iubit de toți alpiniștii. Materialele rezistente folosite de ProRock Climbing sunt perfecte pentru cățărare, în timpul căreia prezintă o rezistență ridicată la numeroasele abraziuni pe stânci sau pe prizele de cățărare. Buzunarele funcționale asigură faptul că pantalonii rămân foarte funcționali nu numai pe perete, ci pot fi folosiți cu succes și în viața de zi cu zi. Aproape toate produsele ProRock Climbing sunt fabricate în Polonia, ceea ce se traduce printr-o manoperă de înaltă calitate și atenție la detalii.