top

Powertec

Powertec este un producător francez de panouri solare și baterii de energie pentru turiști. Tehnologia modernă vă va permite să vă încărcați dispozitivele electronice în orice expediție. Produsele Powertec sunt alegerea ideală pentru drumeții și expediții lungi, departe de civilizație.
Nu avem produse care se potrivesc cu selecția dvs.
Ștergere

Powertec furnizează energie electrică pe drum

Cantitatea de echipamente electronice pe care le luăm cu noi în expedițiile în aer liber este în continuă creștere. Smartphone, ceas inteligent, navigație pentru drumeții, localizator GPS, aparat foto, cameră video, dronă. Toate aceste echipamente au nevoie de energie adecvată, fără de care devin pur și simplu inutile. Acolo unde accesul la electricitate este grav îngreunat, intervine marca Powertec Panourile solare și băncile de alimentare ușoare și ușor de utilizat vor asigura un acces constant la electricitate chiar și în cele mai lungi călătorii. Brandul francez este o alegere populară pentru drumeții experimentați, alpiniști și pentru toate expedițiile lungi departe de civilizație. În cazul călătoriilor mai scurte, cea mai bună alegere este un powerbank compact pentru a alimenta un smartphone sau o lanternă frontală în caz de urgență. Pentru expedițiile care durează câteva zile sau chiar câteva săptămâni, panourile solare portabile Powertec vor fi indispensabile. Sunt perfecte pentru a fi atașate la un rucsac sau agățate de cort în timpul unei zile însorite. Eficiența lor ridicată vă va permite să vă încărcați laptopul, smartphone-ul sau alte dispozitive. Designul și dimensiunile variate ale modelelor individuale vă vor permite să selectați cu ușurință panoul solar optim pentru nevoile dumneavoastră.

Tehnologia modernă a panourilor solare

Powertec se bazează pe cele mai noi soluții tehnologice. Panourile solare ale brandului folosesc numai celule fotovoltaice SunPower SunPower de cea mai bună calitate, care sunt actualizate în mod constant. Acestea se caracterizează printr-o rezistență foarte mare la deteriorare, sunt foarte ușor de curățat și au o eficiență ridicată în ceea ce privește conversia luminii solare naturale în energie electrică. Merită să rețineți că, la fel ca în cazul tuturor panourilor solare, modelele Powertec pot fi îmbunătățite în continuare. Poziționarea optimă a suprafeței panourilor în raport cu soarele crește semnificativ eficiența acestora. De asemenea, este important să le păstrați curate, astfel încât murdăria să nu distragă și mai mult atenția de la lumină. De asemenea, este recomandabil ca panourile să fie amplasate într-o zonă bine ventilată și nu, de exemplu, pe capota unei mașini fierbinți. Temperaturile foarte ridicate reduc eficiența panourilor solare.

Cele mai noi Powertec panouri solare sunt echipate cu o serie de soluții pentru a crește confortul și eficiența acestora. Printre cele mai recente caracteristici se numără repornirea automată a panourilor în cazul unei supratensiuni bruște, cauzată, de exemplu, de norii care blochează brusc razele soarelui. Acest lucru permite panoului să revină rapid la performanțe maxime odată ce cerul este din nou senin. În plus, există un LED care indică dacă panoul funcționează în condiții optime sau dacă utilizează doar 50-75% din puterea sa. De asemenea, apar schimbări în ceea ce privește designul panourilor fotovoltaice de la Powertec Un strat special de acoperire protejează suprafața panourilor solare împotriva deteriorării, crescând în același timp capacitatea de absorbție a luminii cu 5%. De asemenea, întreaga structură împiedică depunerile și murdăria să se lipească, ceea ce o face foarte ușor de curățat. O carcasă realizată din spumă EVA dublă este, de asemenea, responsabilă pentru protejarea întregii structuri.

Puteți găsi produsele Powertec în magazinul online 8a.ro

În oferta noastră vă punem la dispoziție o selecție largă de modele atât de panouri solare Powertec cât și de powerbanks ale mărcii franceze. Cele mai mici modele sunt ideale pentru încărcarea unui smartphone, pentru încărcarea unui ceas inteligent sau pentru alte dispozitive electronice mici. Panourile solare mai mari pot încărca un laptop, o dronă sau o lanternă frontală. Printre panourile solare Poweretec, există modele multi-segment care pot fi fixate pe aproape întreaga suprafață a unui rucsac de trekking, pe un pannier de bicicletă, pe peretele unui cort sau în multe alte locuri. Capacitatea de a ajusta forma înseamnă că putem găsi cu ușurință cel mai bun loc pentru panourile noastre și putem profita din plin de puterea soarelui. Fie că plecați într-o drumeție de câteva zile sau într-o expediție de mai multe săptămâni, dacă stați departe de sursele de energie pentru perioade mai lungi de timp, panourile solare Powertec vor fi soluția perfectă!