top

Pieps

Pieps este o marcă bine cunoscută în rândul schiorilor și salvatorilor, specializată în proiectarea și producția de echipamente de avalanșă. Detectoarele de avalanșă, devenite acum emblematice, au devenit o parte permanentă a istoriei schiului.
View as Grid List

3 Produse

 1. -13%
  Sonda avalansa Pieps Alu 300 Sport
  Sonda avalansa Pieps Alu 300 Sport
  cu TVA 319,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 294,90Lei (+9%)
  Prețul recomandat al producătorului 370,70Lei (-13%)

  Lista de dorințe

 2. -14%
  Sonda avalansa Pieps Carbon 300 Pro
  Sonda avalansa Pieps Carbon 300 Pro
  cu TVA 439,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 409,90Lei (+8%)
  Prețul recomandat al producătorului 514,90Lei (-14%)

  Lista de dorințe

 3. -22%
  Rucsac schi de tura Pieps Track 30 W - black
  Rucsac schi de tura Pieps Track 30 W - black
  cu TVA 479,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 489,90Lei (-2%)
  Prețul recomandat al producătorului 618,00Lei (-22%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

3 Produse

Ștergere

Marca Pieps - ABC-ul avalanșelor fără secrete

Compania austriacă este angajată în dezvoltarea continuă de produse în domeniul larg al siguranței avalanșelor încă din 1972. Ea s-a aflat în mare parte în spatele introducerii detectoarelor de avalanșă în uzul general. Dispozitivele care combină atât un emițător cât și un receptor radio au revoluționat modul în care sunt căutate persoanele îngropate în avalanșe. Deși compania nu este o corporație multinațională, iar numărul de angajați este mai mic de 50, a devenit unul dintre cei mai importanți producători de echipamente de avalanșă din lume. Acest lucru a fost posibil prin colaborarea strânsă cu mulți oameni. Pe de o parte, sunt colectate opiniile și experiențele utilizatorilor - schiori profesioniști, alpiniști și ghizi montani. Pe baza nevoilor lor și a posibilelor obiecții, se pregătesc modele în continuă îmbunătățire. Pe de altă parte, marca Pieps are un bogat background tehnic care îi permite să testeze noi soluții și să spargă noi bariere tehnologice. În prezent, compania are sediul în Lebring, Austria, iar marca își îmbunătățește în mod constant echipamentul ABC de avalanșă .

Echipament de avalanșă de la Pieps

Gama cuprinzătoare a mărcii include toate echipamentele de avalanșă necesare care vă permit să completați rapid un kit ABC de avalanșă de înaltă calitate. În zilele noastre, acesta este un echipament indispensabil pentru orice persoană activă în sezonul de iarnă care se află în zone predispuse la avalanșă. De un echipament adecvat beneficiază atât alpiniștii, schiorii, schiorii de schi alpinism, cât și drumeții de iarnă care traversează trasee înzăpezite. Alegerea actuală a detectoarelor de avalanșă, lopeților, sondelor și rucsacilor Pieps este atât de largă încât fiecare va găsi setul optim pentru el însuși. Este demn de remarcat faptul că numai un ABC de avalanșă complet, format dintr-un detector de avalanșă, o sondă și o lopată de zăpadă, permite ca o persoană îngropată într-o avalanșă să fie recuperată mai repede. Absența oricărui element reduce semnificativ șansele unei operațiuni de salvare reușite.

Pieptene detectoare de avalanșă

Primul element al ABC-ului de avalanșă este, fără îndoială, detectorul de avalanșă. În același timp, acestea sunt cele mai cunoscute produse ale mărcii. Acestea au un grad ridicat de fiabilitate operațională și sunt foarte rezistente la condiții nefavorabile, ceea ce le face excelente pentru utilizarea în munți în timpul iernii. Detectoarele de avalanșă Pieps au două funcții. În primul rând, atunci când sunt pornite, acestea transmit un semnal de localizare. În acest fel, dacă suntem îngropați într-o avalanșă, semnalul este transmis în continuare și ne permite să fim localizați mai ușor. Cei care caută în avalanșă trebuie doar să treacă detectoarele pe modul de recepție, care va indica modul de acțiune adecvat. Utilizarea detectoarelor de avalanșă a redus semnificativ timpul de căutare, ceea ce este de o importanță vitală în cazul unei avalanșe. Detectoarele de avalanșă din ce în ce mai precise de la Pieps permit localizarea victimei unei avalanșe cu un grad ridicat de precizie. Designul intuitiv de utilizare este, de asemenea, semnificativ. Un număr minim de butoane și indicațiile clare de pe ecran permit o operare eficientă chiar și în cele mai stresante condiții.

Pondele de avalanșă și lopețile

Un alt element al kitului ABC pentru avalanșă este reprezentat de sondele de avalanșă. Acesta este un instrument esențial pentru localizarea exactă a unei persoane îngropate într-o avalanșă. Sondele Pieps se caracterizează prin greutate redusă și fiabilitate operațională ridicată. Acestea sunt o alegere populară atât pentru persoanele care încep aventura de iarnă în munți, cât și pentru profesioniștii care folosesc frecvent echipamente de avalanșă Ultimul element al oricărui ABC de avalanșă este o lopată de zăpadă. Aceasta este cea care va face posibilă atingerea eficientă a unei persoane luate de o avalanșă. Lopețile din aluminiu dovedite vă vor permite să săpați rapid prin zăpada tare.

Gama largă de produse Pieps

Pe lângă echipamentul de bază, producătorul austriac oferă și echipamente suplimentare care cresc semnificativ șansele de a ieși nevătămat dintr-o avalanșă. Rucsacurile de avalanșă Pieps Jetforce, create în colaborare cu brandul Black Diamond, se află fără îndoială în prim-plan. Este vorba de o soluție inovatoare care permite ca airbagul să fie umflat de mai multe ori. Acest lucru a fost posibil prin înlocuirea cartușelor de gaz comprimat cu o turbină specială care umple pernele cu aer foarte rapid. Totul este alimentat de o baterie reîncărcabilă care poate fi ușor reîncărcată. Pe lângă acestea, gama include și rucsacuri de schi tradiționale, precum și truse de prim ajutor minimaliste. Marca austriacă este un producător de top de echipamente de avalanșă. Acesta este motivul pentru care vă oferim o gamă largă de produse Pieps. Magazinul 8a.ro vă va ajuta să vă echipați pentru fiecare expediție de iarnă.

Pieps - categorii populare

Rucsacuri Pieps Pieps rucsacuri de avalanșă Pieps sonde de avalanșă Lăpezi de avalanșă Pieps Detectoare de avalanșă Pieps