top

Pantaloni scurţi de antrenament damă

Pantalonii scurți de antrenament pentru femei vor fi utili în timpul efortului fizic la sala de sport din oraș, la orele de fitness sau la yoga. Veți beneficia de protecția necesară împotriva supraîncălzirii.
View as Grid List

32 Produse

pe pagină
View as Grid List

32 Produse

Ștergere

Corpi de antrenament pentru femei - minimalismul pe care îl meritați

Tăietura acestui tip de construcție nu conține elemente inutile, ceea ce se traduce prin funcționalitatea maximă a acestora în timpul exercițiului. Picioarele scurte vor face din pantalonii scurți de antrenament un articol vestimentar permanent în garderoba ta sportivă. Acest lucru se datorează faptului că o astfel de soluție asigură ventilația necesară. Aceasta reduce riscul de supraîncălzire, care nu poate decât să vă zădărnicească planurile de antrenament. Pantalonii scurți pentru femei sunt un partener indispensabil pentru călătoriile la sala de sport, pentru orele de fitness după serviciu și pentru yoga de dimineață. Merită să adăugăm că aceste construcții nu au aproape niciun buzunar. În timpul antrenamentului, acestea nu sunt necesare și nu ar face decât să vă deranjeze.

Spirabilitate confortabilă a pantalonilor scurți de antrenament pentru femei

Designerii folosesc de obicei bumbac sau poliester pentru a face pantaloni scurți. Primul material permite pantalonilor scurți de antrenament pentru femei să păstreze fibra naturală respirabilă. După cum știm, în timpul exercițiilor fizice, este fără îndoială confortabil. În același timp, bumbacul este foarte plăcut la atingere, astfel încât nu va irita pielea sensibilă a femeilor. Al doilea material este poliesterul sintetic, care face ca pantalonii scurți de antrenament să elimine mai bine umiditatea. Acest lucru se datorează faptului că acest material sintetic are capacitatea de a păstra parțial respirabilitatea naturală a pielii. Acest lucru, combinat cu tăietura pantalonilor scurți, reduce foarte mult senzația de supraîncălzire.

Corpi de antrenament pentru femei - libertate totală de mișcare

Shorturile sunt adaptate la silueta feminină și nu vă limitează mișcările. Acest lucru înseamnă că puteți efectua orice exerciții cu un confort maxim. Acest lucru este adesea susținut de construcția elastică a materialului, ceea ce face ca pantalonii scurți de antrenament să fie un suport foarte plăcut. Stabilitatea lor pe corp este de obicei asigurată de un șnur clasic care acționează ca un cordon. Atunci când este legat, nu trebuie să vă faceți griji că pantalonii scurți vor aluneca. Pantalonii scurți de antrenament pentru femei se caracterizează printr-o durabilitate optimă. Acest lucru înseamnă că vor rezista la solicitările materialului în timpul exercițiilor fizice.